Doğuma Hazırlık İsim konusunda yardımm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Soslumakarna88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
281
218
33
Kızlar benim bir kızım olucak artık karar vermem lazım sürekli bakınıyorum ama içime sinen bi isim olmuyor bugüne kadar masal olsun diyordum ama baktım ki çok kişi masal koymayı düşünüyor ilerde çok dazla karşılaşılan bi isim olabilir ben az kişide olan isimleri seviyorum bu aralar Arya düşünüyorum Masal Arya nasıl ya da ayrı ayrı nasıllar?

Al birini vur ötekini... :) Masal da Arya da bu nesilde banal (popüler olmaya aday) isimler.

Kızınıza popüler bir isim vermek istemiyorsanız daha değïşik isimler düşünün bence.

dinimizce çok sakıncalı isimler var iki gündğr bizde o konulara bakıoz

çok populer isimlerden koymak istememişsiniz ama masal da arya da son bir kaç senedir çok fazla kullanıldı

şöyle daha az kullanılan isimlerden aklıma gelenler :
yağmur, berrak, beste, bade, nükte, çağla, idil

Önerilerinize açığım kızlar evet söylediklerim çok olan isimler ama içime sinmedi başkaları da farklı şeyler var mı ? bir de arapça koymak da istemiyorum

Önerilerinize açığım kızlar evet söylediklerim çok olan isimler ama içime sinmedi başkaları da farklı şeyler var mı ? bir de arapça koymak da istemiyorum

Arapça olmayan da çok güzel isimler var...

Inci
Deste
Ilgın
Özgü
Işıl
Işın
Akasya
Açelya
Elçin
Gülin
Buket
Buse
Günce
Kardelen

Masal Arya Derin Belis arasinda bence Belis.. Ama anlamini bilmiyorum. Anlami cok onemli.. Belis marka beşikler vardi. Aklima o geldi :)

Sonuna nur ve su eklemeyinde ne koyarsanız koyun. Bu kadar mı suyu çıkarılıp itici hale getirilir. Kendi adıma nefret ettim artık nurlu sulu isimlerden

Ne guzeell..
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. Son zamanlarda konulan isimlerden cok daha farkli ve guzel..
En sevdigim isimlerden biri olan Asya dan bile midem bulandi artik. Hep ayni isimler konuluyo..
Teşekkür ederim ben beğeniyorum da eşim istemiyor şimdi de
Nur su asla koymam merak etmeyin

Back
X