- Konu Sahibi nickminkenari
-
bi arkadaşımın kayınvalidesi de tutturmuştu çocuğun bir adı kocasının (yani arkadaşımın kayınpederinin) adı bir adı da kendi koyduğu isim olacak diye...arkadaşım da başka bir isim istiyordu. kayınpederinin adını sevmemesine rağmen birşey diyemediler ama 2. isim konusunda arkadaşım kendi istediği isim olsun istiyordu, eşi de annesine birşey diyemiyordu.gerginlik son zamanlara kadar sürdü. doğuma yakın arkadaşımın aklına önceden ettiği dua geldi. onlar da tedavi görmüşlerdi çocuk için,arkadaşım o dönemde Allah'ım bana bir evlat nasip edersen ,oğlum olursa şu kızım olursa bu ismi vereceğim diye dua etmiş...kayınvalide itiraz edemedi tabi. çocuğun adı kayınpederin adı+duadaki isim oldu...
sen de böyle birşey deyip içinden çıkabilirsin belki..
çok karışık yazdım galiba umarım anlarsın...
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.şu cümle öyle sinir bozucuki ;allah sağlıklı sihatli versin adını ben koydum bile onun adı ahmet baki .sanki dünyaya yek erkek çocuk geliyo cinsiyetinin benim için hiç önemi yok ama millet benim adına dualar ediyo inşallah erkek olur diye.ben belki çok abartıyorum gibi geliyo size ama inanın o aşamalar okadar zorki allah kimseye yaşatmasın keşke sorun bende olsaydı diye bile dua etmişdim düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?