Zor ama mükemmel bi süreç isme karar vermek..Bi sürü gitgeller sonucu son kararımızı verdik sayılır ama tabiki sevgili kk bayanlarına sormadan olmaz :) Evet kızlar BEREN DURU ismine karar verdik ne dersiniz?
Ben özellikle kızlarda iki isimden ziyade iki soy ismin daha güzel durduğu kanaatindeyim..iki isim normalde hoşumagidiyor belki de uzun isimleri sevdiğim için ama kızlarda ilerde ikinci soyisim olayından dolayı tek isim daha iyi olduğu düşüncesindeyim yoksa
İkiside güzel soyisminiz kısa ise iki isim olabilir..
Ben özellikle kızlarda iki isimden ziyade iki soy ismin daha güzel durduğu kanaatindeyim..iki isim normalde hoşumagidiyor belki de uzun isimleri sevdiğim için ama kızlarda ilerde ikinci soyisim olayından dolayı tek isim daha iyi olduğu düşüncesindeyim yoksa
İkiside güzel soyisminiz kısa ise iki isim olabilir..
Evet cok doğru soyismimizde kısa hatta ben iki soyisim kullanıyorum ikisi de üç harfli ve kısa güzel oluyor ama sanırım kızım kullanamyacak idçki isimden dolayı
İki isim sevmiuorum. Hele kizsa. Evlenince kendi soyadini kullanmak usteydbilir. Ona secim sansi birakmak lazim bence. Acikcasi iki ismi de begenmedim. Fikir sordugunuza gore henuz karar verdiginiz anlamina gelmiyor. O yuzden rahat soyluyorum. Duru zaten cok koyuluyor. Ve bana seslenirken kibar nazik bir kiz ismi gibi gelmiyor.