İsim tartışması

Ali dünyada ki en güzel isimlerden biri düşünceni kendine sakla ülke de her 4 kişiden birinin adı ali bence sadece ali koy canım tek isim süper

bu çocuğun doğum taarihi az çok belli, çocuk doğmadan gidip çıkarcan nüfusu kendi istediğin isimle en fazla 3-5 gün fark olur :) böyle anlayışsız bencil insanların hakkından bu gelir, görsün bakalım el mi yaman bey mi yaman. çok sinir oluyorum bu konulara

Kemal ismi cok guzel bi isim..her yasta cok yakisiyor erkeklere..
hem ecbed degeri de insan uzerinde olusturdugu etkide cok yuksek..

Tabi ki haklisin cocugu dunyaya getirecek olan sensin ama bu muhtesem anlari bunu dusunerek harcama derim. 2 hafta once 32 haftalik bebegimi kaybettim ben. Esim de aynisini yapmisti ismini Elif koyucaz dedi ve bitirdi konuyu. Ben de senin gibi uzuldum o zaman. Keske hamileligimde hic bos yere canimi sıkmasaydim daha fazla tadini cikarsaydim. Cunku o isim suan kizimin mezar tasinda yaziyor. Allah sag salim evladina kavusmayi nasip etsin. Birak adiyla sev onu.

Bir tane ünlü oyuncu sosyal medyada 'Baba el kadar çocuğa şükrü diye isim mi konur ' demiş. Boşver üzme kendini

Ne yaparsanız yapın çocukların ismini ileride sıkıntı yaratmayacak şekilde koyun . Ali kemal koyarsanız eminim sıkıntı olur . Arda , eymen vs vs. arasında ne kadar sırıtıyor değil mi .
Modern isimler çok güzel olduğu için koyun demiyorum ama çocuklar acımasız olurlar arkadaşının ismi ile alay eden de çok oluyor . İsim en önemli şey çocuğunuzu düşünerek bir isim koyun .

Sukurler olsun bak benim eşım 9 ay karninda tasicaksin dedi. Ne istersen koyalim dedi. Ama ben kendimi bildim bileli su ismi koymak istiyorum dedi. Bende ilk ismi kendim,ikinci ismi de esimin istedigi verdim. 2 isimli yani ☺
Anlayisli olmasi sart canim. Sana hak veriyorum ama kendini sakın bunun icin uzme

Kuzenimde de aynısı ama biz anne tarafı olarak başka isimle sesleniyoruz kimlikte yazmasa bile

Canim benimde aklimdan gecen yusuf ismi. Cok severim yusuf ismini. Yada dedemin ismini koymak isterdim oğuz ama sirf aileden olmasin dedim oguzdan vazgectim ama yinede esime anlatamiyorum bide cok garip bi istegi var isimlerden biri türk ismi digeri arap ismi olacakmis

34 haftalık hamileyim bir kez olsun eşim zoraki bir isimle gelmedi.Hatta şuanda bebeğimizin net bir ismi yok.Her ne kadar onun çocuğuysa sizin de çocuğunuz.İki isim olsun birini siz koyun diğerini eşiniz.Kabul etmemezlik yapmayın,yapmasın.

Sizin yerinizde olsam Ali Batın koyalım derdim... En azından biri Allah'ın ismi olur..

önerdiği isimler aslında güzel ama diretmesi hoş değil, şimdilik çekişmeye girmeyin hele bir sağlıklı doğsun deyin,anlaşılan inatçı eşiniz siz de inat ederseniz üsteleyecek.

Kemal ismi cok guzel bi isim..her yasta cok yakisiyor erkeklere..
hem ecbed degeri de insan uzerinde olusturdugu etkide cok yuksek..
Kemal kp ismi o yuzden istemiyorum canim.
Bende modern isimleri cok sevmiyorum canim. Yusuf ali olabilir. Ali efe olabilir ama simdi diyince eymende guzel geldi ali eymen :)

çok üzüldüm.. doğru söylüyorsunuz varsın sevmediğimiz bir isimle çağrılsın aslında ne çok seyi dert ediyorz kendimize,sizin yaşadığınızı düşününce ne anlamsız geldi düşüncelerim.

önerdiği isimler aslında güzel ama diretmesi hoş değil, şimdilik çekişmeye girmeyin hele bir sağlıklı doğsun deyin,anlaşılan inatçı eşiniz siz de inat ederseniz üsteleyecek.
Ben isinamadim canim niyeyse o isimlere, direttigi icinde iyice sogudum

Canim cok üzüldüm senin adina. Rabbim bi daha ayni aciyi yasatmasin. Hic bi anne yasamasin o aciyi

Canim cok üzüldüm senin adina. Rabbim bi daha ayni aciyi yasatmasin. Hic bi anne yasamasin o aciyi
Amin canim cok tesekkur ederim. Zor ama eminim bu da bir sinav bizim icin. Mesela ben kucuk ayrintilara uzulmemeyi ogrendim. Bence sen de tadini cikar hamisliginin :)

benim eşimin sülalesi de hep büyüklerinin isimlerini küçüklere koymuşlar ölenler resmen tekrar yaşıyor gibi hatta bir bayan isminden 4 tane var şaka gibi geliyor....allahtan kprimin ismi konulmuştu yoksa eşim kesin onu koyacaktı ki kurtardım...
asla pes etmeyin eşiniz nasıl 3 seçenek sunuyorsa sizde aynen ona isim sunun. ya da rüya da gördüm şu ismi diye söyleyin ama sonuna kadar gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…