Ali dünyada ki en güzel isimlerden biri düşünceni kendine sakla ülke de her 4 kişiden birinin adı ali bence sadece ali koy canım tek isim süperıkıncı ısmı bıle kendı koyan bır es..ALLAH sabır versın. benım tahammul edemedıgım konu...9 ay ben karnımda tasıyacagım ben butun sıkıntıını cekecegım ama ısmını esım koyacak.yok ya.....
helekı Ali ısmı bence cok eskı artık..hemde kotu bır ısım bence..ama Alıyı kabul ettıysenız zaten Alı dıye cagırırsınız ıkıncı bır ısım neden konulur anlamam zaten
Tabi ki haklisin cocugu dunyaya getirecek olan sensin ama bu muhtesem anlari bunu dusunerek harcama derim. 2 hafta once 32 haftalik bebegimi kaybettim ben. Esim de aynisini yapmisti ismini Elif koyucaz dedi ve bitirdi konuyu. Ben de senin gibi uzuldum o zaman. Keske hamileligimde hic bos yere canimi sıkmasaydim daha fazla tadini cikarsaydim. Cunku o isim suan kizimin mezar tasinda yaziyor. Allah sag salim evladina kavusmayi nasip etsin. Birak adiyla sev onu.Merhaba hanımlar
Bugun bebegimizin cinsiyetini öğrendik en mutlu olmamız gereken gunde esimle tartisiyoruz. Ilk evlenmeden oglum olursa ali turan koymak istedigini soylemisti ve ben o zaman kabul etmiştim sonradan ısinamadim o isme ama cinsiyet belli olsun o zaman soylerim dedim bugun bana 3isimle geldi ali turan ali tuğrul ali kemal. Ben 3unu de istemedim ali nin yanina baska isim ekleyelim dedim kabul etmedi. Sebep ilk cocuguymus ve ismini o koymak istiyomus. Bende kızdım benimde 10.cocugum degil benim istemem de onemli degil mi dedim. 3tanesinden secme hakkim varmis zaten. Saka gibi bunu söylüyor bana. Ilk bebegim ama ismine bile fikir hakkim yok. Ben bu bencilligi anlamiyorum. Günüm zehir oldu resmen bebegime bile sevinemiyorum. Ve benim istemedigim bi isim konulsun hic istemiyorum. Sabahtan beri anlatmaya calisiyorum ama yok anlamiyor. Daha bu kavganin sonu nereye gitcek cok merak ediyorum
Canim benimde aklimdan gecen yusuf ismi. Cok severim yusuf ismini. Yada dedemin ismini koymak isterdim oğuz ama sirf aileden olmasin dedim oguzdan vazgectim ama yinede esime anlatamiyorum bide cok garip bi istegi var isimlerden biri türk ismi digeri arap ismi olacakmisBende aynı dertten muzdaribim. İlk oğlum olacağını öğrendiğimde çok şaşırdım . çünkü hep kız bekliyordum kız ismi bile hazırdı . erkege hiç isim dusunmemistik. Cinsiyetini öğrendikten bir kaç hafta sonra ben rüyamda bebeğine yusuf ve yunus isminin konuldugunj gordum . eskmle konuştum rüyamda böyle gordum dedim tamam o zaman yusuf olsun dedi . sonra ben dedemj çok seviyodum dedemin ismini koymak istiyorum dedi . dedesinin ismi de zihniben ne kadar dirensem de oğlumuz yusuf zihni olcak . zihniyi kullanmayiz ama koyalım dedi kayınpederim de çok mutlu olmuş tabi babasının ismi konulacağı için . en azından Sizinkiler klasik isimler zihni nedir çağımızda ((
Kemal kp ismi o yuzden istemiyorum canim.Kemal ismi cok guzel bi isim..her yasta cok yakisiyor erkeklere..
hem ecbed degeri de insan uzerinde olusturdugu etkide cok yuksek..
Bende modern isimleri cok sevmiyorum canim. Yusuf ali olabilir. Ali efe olabilir ama simdi diyince eymende guzel geldi ali eymen :)Ne yaparsanız yapın çocukların ismini ileride sıkıntı yaratmayacak şekilde koyun . Ali kemal koyarsanız eminim sıkıntı olur . Arda , eymen vs vs. arasında ne kadar sırıtıyor değil mi .
Modern isimler çok güzel olduğu için koyun demiyorum ama çocuklar acımasız olurlar arkadaşının ismi ile alay eden de çok oluyor . İsim en önemli şey çocuğunuzu düşünerek bir isim koyun .
Tabi ki haklisin cocugu dunyaya getirecek olan sensin ama bu muhtesem anlari bunu dusunerek harcama derim. 2 hafta once 32 haftalik bebegimi kaybettim ben. Esim de aynisini yapmisti ismini Elif koyucaz dedi ve bitirdi konuyu. Ben de senin gibi uzuldum o zaman. Keske hamileligimde hic bos yere canimi sıkmasaydim daha fazla tadini cikarsaydim. Cunku o isim suan kizimin mezar tasinda yaziyor. Allah sag salim evladina kavusmayi nasip etsin. Birak adiyla sev onu.
Ben isinamadim canim niyeyse o isimlere, direttigi icinde iyice sogudumönerdiği isimler aslında güzel ama diretmesi hoş değil, şimdilik çekişmeye girmeyin hele bir sağlıklı doğsun deyin,anlaşılan inatçı eşiniz siz de inat ederseniz üsteleyecek.
Canim cok üzüldüm senin adina. Rabbim bi daha ayni aciyi yasatmasin. Hic bi anne yasamasin o aciyiTabi ki haklisin cocugu dunyaya getirecek olan sensin ama bu muhtesem anlari bunu dusunerek harcama derim. 2 hafta once 32 haftalik bebegimi kaybettim ben. Esim de aynisini yapmisti ismini Elif koyucaz dedi ve bitirdi konuyu. Ben de senin gibi uzuldum o zaman. Keske hamileligimde hic bos yere canimi sıkmasaydim daha fazla tadini cikarsaydim. Cunku o isim suan kizimin mezar tasinda yaziyor. Allah sag salim evladina kavusmayi nasip etsin. Birak adiyla sev onu.
Amin canim cok tesekkur ederim. Zor ama eminim bu da bir sinav bizim icin. Mesela ben kucuk ayrintilara uzulmemeyi ogrendim. Bence sen de tadini cikar hamisliginin :)Canim cok üzüldüm senin adina. Rabbim bi daha ayni aciyi yasatmasin. Hic bi anne yasamasin o aciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?