İsimde kararsız kaldım yardımcı olur musunuz lütfen

denizsorgun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
13
7
1
27
Merhaba arkadaşlar 🤗 kız bebek bekliyorum ve isim konusunda kararsızım. Eşim çok net albina ismini istiyo yanına bi isimde ben koyucam Defne ve Tuana ismini çok beğeniyorum bir türlü karar veremedim 🤦🏽‍♀️
Albina Defne mi yoksa Albina Tuana mı sizce

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-14-00-32-23-516_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-12-14-00-32-23-516_com.android.chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba arkadaşlar 🤗 kız bebek bekliyorum ve isim konusunda kararsızım. Eşim çok net albina ismini istiyo yanına bi isimde ben koyucam Defne ve Tuana ismini çok beğeniyorum bir türlü karar veremedim 🤦🏽‍♀️
Albina gerçekten kötü. Fonetiği de hoş gelmedi bana. Kızımın adı Daphne (Defne) önereceğim isim de bu 🥰

Albina isminin yanına Defne daha uygun gibi. Bu sene Defne senesi sanırım çok fazla duydum 🙈

Sadece Albina olsun bence 🤗 tek isim tercih edin çok uzun oluyor

Çok özür dileyerek hayatımda daha çirkin başka isim duymadım,albina nedir yA kombi markası gibi filan

Adı "Sedef" olanlarla dahi, hastalık adı diye dalga geçilirken; doğacak bebeğinize "Albino" yu çağrıştıran "Albina" adını vermekte ısrar eden eşinizi tebrik ederim.

Takma adınız daha güzel.

Ben cocuguma bir hastalik ismi koymasina izin vermezdim babasinin. Anlami dahi ayni. Esiniz belki fonetigini begenmis olabilir ama beyaz, ak anlamina gelen baska isimleri degerlendirsin eger ille anlam olarak istiyorsa.

Ben mesela kızım olursa Elif Aylin koyacağım, erkek olursayı çok düşündük ama asla isim beğenemiyoruz bakalım 😅❤️

Kaynananin adını koymayı kabul et bence😅😅 almila mi yazacaktım acaba diye düşünmüyor değilim

Anladığım kadarıyla eşiniz çerkez sanırım belkide kendi kültürüne ait bir isim vermek istiyor. O kültürde çok hoş gibi duyulsada ne yazık ki Türkçe de kötü oluyor. Kızınızı ve yaşayacağı çevreyi düşünürsek bu isim onu zorlayacaktır. İlla ki bu isim olacak ve yanına ek alacaksa tuana ile çok zor bir isim oluyor. Şahsen kullanımı daha kolay olan bir isim seçerdim❤️🌸

Back
X