Ne kadar zaman beklemenizi istiyor eşin
Kredi kartı borçlarını var onlar hafifleyene kadar diyor . Ama işte süre belirsizNe kadar zaman beklemenizi istiyor eşiniz
Evet tazminat alma hakkım var . Birikim olarak durucakmış . Hazır para çabuk biter vs diyor işteevlendikten sonra 1 yıl içerisinde çıkarsanız tazminatınızı alıyorsunuz diye biliyorum
tazminata neden dokunmak istemiyor onu anlamadım hazır para dursun diye mi?
ne zaman bitecek peki borçlar?
anladım haklı da bir bakımaEvet tazminat alma hakkım var . Birikim olarak durucakmış . Hazır para çabuk biter vs diyor işte
Evet . Sadece kredi kartı borcu kaldı o da çok bişey değil . Ama ev kira olunca düşünüyor işte . Ben başka iş de bakıyorum ama mentalim dayanmıyor artık çok baskı var işyerimdeanladım haklı da bir bakıma
borçlarınızın bitmesine ne kadar var?
Evlenmeden önce kabul etmiş. O zaman borçlar olacağını bilmiyor muydu? Bu, önce pışpışlayıp evlendikten sonra nasılsa istediğim gibi davranırım kafası. Veliniz gibi davranması, sizin kazandığınız para üzerinde tek tasarruf sahibi kendisiymiş gibi konuşması çok rahatsız edici. Sizi tüketen hasta edecek derecede yıpratan bu işten bence ayrilmalisiniz. Bir süre dinlenip daha mutlu olacağınız bir işe bakarsınız.Arkadaşlar selam ,
Uzun zamandır işimden ayrılmayı düşünüyorum çok stresli ve beni oldukça yıprattı . Eşimle evlenmeden önce de bu işte devam ediyordum ancak ona evlendikten sonra tazminatımı alarak çıkacağımı söylemiştim o da kabul etmişti . Evlendik 4-5 ay kadar daha çalıştım . Borçlar vardı vs. Ama artık dayanamadım ve eşime işten ayrılacağımı söyledim o da tamam ama işte ödemelerimiz var alcağın tazminata dokunmayız borçlara veremeyiz vs dedi . Ben zaten başka iş bakıcam şu an bir işte çalışırken başka iş bulamadım . Eşimde ödemeler vs diyince kendimi çok sıkışmış hissetmeye başladım . Yürüyüş nefes egzersizleri hepsini denedim rahatlama için ama işteyken kendimi çok bunalmış ve mutsuz hissediyorum.
Bu durumda napardınız eşim biraz daha bekle diyor
Evet . Bende bu şekilde düşünüyodum. Ama acitasyon yapmaya başladı işte ödemeler ne olucak vs diye . Ben seni destekliyorum ama ödemelerimiz var diyorEvlenmeden önce kabul etmiş. O zaman borçlar olacağını bilmiyor muydu? Bu, önce pışpışlayıp evlendikten sonra nasılsa istediğim gibi davranırım kafası. Veliniz gibi davranması, sizin kazandığınız para üzerinde tek tasarruf sahibi kendisiymiş gibi konuşması çok rahatsız edici. Sizi tüketen hasta edecek derecede yıpratan bu işten bence ayrilmalisiniz. Bir süre dinlenip daha mutlu olacağınız bir işe bakarsınız.
Haklısınız . Giderimiz çok değil aslında kiramız var 15 bin birde kredi kartı borcumuz var . Diğer mobilya vs birlikte ödedik sesim çıkmadı zaten . Ama borçlar azalınca bende çıkmak istedim dayanamadım çnkü artık yoksa bende neden mutlu olduğum maaşım sigortamın olduğı yerden ayrılmak istiyim kiHayata toz pembe bakamıyorum, maddi durumunuza ve harcamalarınıza göre değişir. Eskiden kadınlar koca eline bakmasın diye iş sahibi olsun denirdi, öyle zamana geldik ki kocalar da bizim elimize bakıyor.
Sizce gerçekten gider çok mu?
Eşimin üzerine yük bindirmiyorum ben evlenmeden önce bunları konuştum . Evlendikten sonra çıkacağımı söyledim ve anlaştık . Borçları da birlikte ödedik . Soruyu okuduysanız tqzminatlı çıkış yapacağımı söyledim . Ki arka planda iş aramalarım devam ediyor . Ama mental olarak bunalmış ve mutsuzken devam edemiyorken eşiniz destek olmıcaksa neden evleniyoruz? Bu durumun sağlık boyutu da var hasta olsam ve çalışamasam napıcaz ?Bence esiniz hakli gibi.
Isten ayrilip ne yapacaksiniz ki. Evde bir sure dinlenmek istiyorsunuz anladigim kadariyla. Bu sure zaarfinda da yavas yavas is bakarim diye bir plan mi yaptiniz?
O is oyle olmuyor ama, ozellikle bu kadar issiz var iken ortalikta mesela siz nasil digerlerine gore daha kolay is bulabileceginizi dusunuyorsunuz?
Eger ki kolay is bulabileceginizi dusunuyorsaniz, neden simdi calisirken is bulmuyorsunuz?
Bana gore evlilik kurumu icerisinde, bir kisinin ustune butun sorumlulugu atmak o kisiye yapilan bir haksizlik gibi geliyor.
Nasil ki ev islerinde kadinin ustune bu kadar yuk bindirmek haksizlik ise Ekonomik olarak esinizin uzerine bu kadar yuk bindirmek de ona haksizlik. Ozellikle bu kadar borcunuz var ise.
Ne kadar borcunuz var, maaşlarınız ne kadar, kiranız ne kadar?Evet . Sadece kredi kartı borcu kaldı o da çok bişey değil . Ama ev kira olunca düşünüyor işte . Ben başka iş de bakıyorum ama mentalim dayanmıyor artık çok baskı var işyerimde
Yoo olaya cok yanlis bakmiyorum. Siz sadece kendi cikarinizi ve rahatinizi dusunuyorsunuz.Eşimin üzerine yük bindirmiyorum ben evlenmeden önce bunları konuştum . Evlendikten sonra çıkacağımı söyledim ve anlaştık . Borçları da birlikte ödedik . Soruyu okuduysanız tqzminatlı çıkış yapacağımı söyledim . Ki arka planda iş aramalarım devam ediyor . Ama mental olarak bunalmış ve mutsuzken devam edemiyorken eşiniz destek olmıcaksa neden evleniyoruz? Bu durumun sağlık boyutu da var hasta olsam ve çalışamasam napıcaz ?
Bence olaya çok yanlış bakıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?