• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşimi bırakmalı mıyım?

Yedi yıl aynı şirkette çalışmak iyi bir cv için gereklidir.

Tazminat hakkınız da var. Bence de ayrılın.

Sektörden ağzı laf yapan çevrenize de uygun bir iş aradığınızı duyurulmasi da is bulma sürecinizi kolaylaştırır.

İnşallah uzun sürmez bu süreç çünkü hayatımın hiçbir döneminde evde oturmadım. Sıkılmaktan çok korkuyorum. Ama bugün yine sinir bozucu bir Mail atmış ve sayesinde aklımda kalan bir kaç soru işareti de artık cevabını buldu. Çünkü bu adam değişmeyecek ve Yen'i fırsatlar için sanırım bu son şansım.
 
Evet son aldığınız brüt üzerinden hesaplanır. Ornegin son barutunuz 4000 ise 4000 ×7 yapılır. Eğer 7 yıldan fazla ise onlar da ay olarak hesaplanır:)

Aa bunu öğrendiğim iyi oldu, ben her yıl kendi içinde hesaplanıyor sanıyordum. O zaman 1-2 gün daha bekleyip en son cuma günü bu işi sonlandırmak en hayırlısı gibi duruyor.
 
Back