- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Çok özür dilerim ama kapa çeneni ilk çocuğa sen koydun şimdikine ben koyacağım. 9 ay binbir zorlukla taşıyıp binbir zorlukla doğuracağım bebeğe isim koymak için senden izin alacak değilim. Dua et ilk ismi koymana izin verdim. Şimdi kes sesini ve doğuma kadar konuşma diyemiyor musunuz? Ya bu tip adamlara şok oluyorum. Bu sürecin nasıl zor olduğunu biliyorlar ama utanmadan kadına söz hakkı vermiyorlar. Kim oluyor bunlar ne sanıyorlar kendilerini
Bide ilk çocuğa isim koyma inceliğini ona sunmuşumSoyadını sen veriyorsun zaten ismide ben vericem de.
Böyle erkeklerin ağzına vurasım geliyor gerçekten.
Kadın taşıyor, kusuyor ediyor 9 ay.
Yav bırakında ismi o koysun yani ne olmuş ne var
en büyük kavgalarınız böyle olur inşallah :)))) sağlıkla büyüsünİlk kızımda ben hevesli hevesli isim arastirirken birgün eve geldi tutturdu ben buldum bütün listeleri at bitmiştir olay dedi bende çok heves etti galiba neyse o koysun dedim onun dediği oldu..üstelik en yakın arkadaşımın kızının ismiydi ona rağmen okey dedim...şimdi hamileyim yine kızım olucak tam karar veriyorum işte budur diyorum eşime soyluyorum isim buldum bu olsun diyorum hayır olmaz ben bulurum diyor...en son bugün bir isme karar verdim kesin kararlıydım şimdi sert tepki verdi çok sinirlerimi bozdu...sanane ya ilk kızıma sen koydunismi ikinciyi bari bana bırak ya..hirsimi alamıyorum şuan çok sinirlerim bozuk ....bukadar karisilmazki ya alt tarafı bı isim bu seferde senin dediğin olsun demiyor ..bu nedir ya ..ben napmaliyim şimdi? Ortak isim bulalım dedik ama onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkilerini o beğenmiyor ...haksizmiyim ya bunu bari bana bıraksın
Ahu çok güzel bir isimBen Ahu istiyorum
O bulacakmis daha iyisini
İşte yine hata yapmak istemiyorum ilk dede daha çok heveslikerim vardi şuan kızımın adı için keşke dinlemeseydim diyorum bunda pes etmicemamaAhu çok güzel bir isim
Bu sefer dinlemeyin onu bu ne bencillik
Bende öyle sanıyordum ve şuan bunu yaşıyorum şaka gibiBir sonrakini sen doğur ben isim verecem derdim herhalde. Hey yarabbim ya bu nasıl bir egodur evereste tırmanmış.
Ortak yaptığınız çocuğa ortak isim koyamamak annemlerin zamanlarında kaldı sanırdım yanılmışım.
Sanirim böyle olacak ve pes edip kapatir cenesini insalahKarnının fotoğrafını çek. "İstediğin isim" kalp. Yapıştır sosyal medyaya. Akrabaların bol olduğu yerlerde falan paylaş her gün.
Kızının fotoğrafına kardeş geliyor güzel kızıma yaz, paylaş. Etiket koy tabi ufaklığın adını.
Pasif agresif direniş işe yaramıyo demek ki..
Bende öyle sanıyordum ve şuan bunu yaşıyorum şaka gibi
Ben Ahu istiyorum
O bulacakmis daha iyisini
Kapatmazsa insanlar verir ağzının payını, merak etme. Yaptığı saygısızlık ve hödüklük zaten.Sanirim böyle olacak ve pes edip kapatir cenesini insalah
İlk çocuğunuzun adı neİşte yine hata yapmak istemiyorum ilk dede daha çok heveslikerim vardi şuan kızımın adı için keşke dinlemeseydim diyorum bunda pes etmicemama
Sakin koydurma bacım nerden biliyosun eski sevgilisinin ismini koymadiginiİlk kızımda ben hevesli hevesli isim arastirirken birgün eve geldi tutturdu ben buldum bütün listeleri at bitmiştir olay dedi bende çok heves etti galiba neyse o koysun dedim onun dediği oldu..üstelik en yakın arkadaşımın kızının ismiydi ona rağmen okey dedim...şimdi hamileyim yine kızım olucak tam karar veriyorum işte budur diyorum eşime soyluyorum isim buldum bu olsun diyorum hayır olmaz ben bulurum diyor...en son bugün bir isme karar verdim kesin kararlıydım şimdi sert tepki verdi çok sinirlerimi bozdu...sanane ya ilk kızıma sen koydunismi ikinciyi bari bana bırak ya..hirsimi alamıyorum şuan çok sinirlerim bozuk ....bukadar karisilmazki ya alt tarafı bı isim bu seferde senin dediğin olsun demiyor ..bu nedir ya ..ben napmaliyim şimdi? Ortak isim bulalım dedik ama onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkilerini o beğenmiyor ...haksizmiyim ya bunu bari bana bıraksın
İki isim koyup çocuğu 3 karakter olmaya mecbur etmeyinde ne yaparsanız yapın...İlk kızımda ben hevesli hevesli isim arastirirken birgün eve geldi tutturdu ben buldum bütün listeleri at bitmiştir olay dedi bende çok heves etti galiba neyse o koysun dedim onun dediği oldu..üstelik en yakın arkadaşımın kızının ismiydi ona rağmen okey dedim...şimdi hamileyim yine kızım olucak tam karar veriyorum işte budur diyorum eşime soyluyorum isim buldum bu olsun diyorum hayır olmaz ben bulurum diyor...en son bugün bir isme karar verdim kesin kararlıydım şimdi sert tepki verdi çok sinirlerimi bozdu...sanane ya ilk kızıma sen koydunismi ikinciyi bari bana bırak ya..hirsimi alamıyorum şuan çok sinirlerim bozuk ....bukadar karisilmazki ya alt tarafı bı isim bu seferde senin dediğin olsun demiyor ..bu nedir ya ..ben napmaliyim şimdi? Ortak isim bulalım dedik ama onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkilerini o beğenmiyor ...haksizmiyim ya bunu bari bana bıraksın
Niye kötümüBence eşiniz koysun
saka bir yana, biraz sogusun mevzu, tekrar acar güzellikle çözersiniz.
Boşuna hamile halinizle gerilmeyin.
Yok asla sevmem iki isim benİki isim koyup çocuğu 3 karakter olmaya mecbur etmeyinde ne yaparsanız yapın...
İsim konusundaBu adam sadece isim konusunda mı size saygısız?
Hiç sanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?