İsimlere karışan eş

Çok özür dilerim ama kapa çeneni ilk çocuğa sen koydun şimdikine ben koyacağım. 9 ay binbir zorlukla taşıyıp binbir zorlukla doğuracağım bebeğe isim koymak için senden izin alacak değilim. Dua et ilk ismi koymana izin verdim. Şimdi kes sesini ve doğuma kadar konuşma diyemiyor musunuz? Ya bu tip adamlara şok oluyorum. Bu sürecin nasıl zor olduğunu biliyorlar ama utanmadan kadına söz hakkı vermiyorlar. Kim oluyor bunlar ne sanıyorlar kendilerini

Dedim sinirden ağladım bile hala alttan almıyor ..bende almıyorum ve. Konuşmuyorum küstüm ..çok haksiz

İlk kızımda ben hevesli hevesli isim arastirirken birgün eve geldi tutturdu ben buldum bütün listeleri at bitmiştir olay dedi bende çok heves etti galiba neyse o koysun dedim onun dediği oldu..üstelik en yakın arkadaşımın kızının ismiydi ona rağmen okey dedim...şimdi hamileyim yine kızım olucak tam karar veriyorum işte budur diyorum eşime soyluyorum isim buldum bu olsun diyorum hayır olmaz ben bulurum diyor...en son bugün bir isme karar verdim kesin kararlıydım şimdi sert tepki verdi çok sinirlerimi bozdu...sanane ya ilk kızıma sen koydunismi ikinciyi bari bana bırak ya..hirsimi alamıyorum şuan çok sinirlerim bozuk ....bukadar karisilmazki ya alt tarafı bı isim bu seferde senin dediğin olsun demiyor ..bu nedir ya ..ben napmaliyim şimdi? Ortak isim bulalım dedik ama onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkilerini o beğenmiyor ...haksizmiyim ya bunu bari bana bıraksın :sinirli:
en büyük kavgalarınız böyle olur inşallah :)))) sağlıkla büyüsün

Bir sonrakini sen doğur ben isim verecem derdim herhalde. Hey yarabbim ya bu nasıl bir egodur evereste tırmanmış.
Ortak yaptığınız çocuğa ortak isim koyamamak annemlerin zamanlarında kaldı sanırdım yanılmışım.

Bir sonrakini sen doğur ben isim verecem derdim herhalde. Hey yarabbim ya bu nasıl bir egodur evereste tırmanmış.
Ortak yaptığınız çocuğa ortak isim koyamamak annemlerin zamanlarında kaldı sanırdım yanılmışım.
Bende öyle sanıyordum ve şuan bunu yaşıyorum şaka gibi

Karnının fotoğrafını çek. "İstediğin isim" kalp. Yapıştır sosyal medyaya. Akrabaların bol olduğu yerlerde falan paylaş her gün.
Kızının fotoğrafına kardeş geliyor güzel kızıma yaz, paylaş. Etiket koy tabi ufaklığın adını.
Pasif agresif direniş işe yaramıyo demek ki..
Sanirim böyle olacak ve pes edip kapatir cenesini insalah

İlk ismi sen koydun ikincisi benim hakkım de kapat konuyu. Dahada uzatırsa stresten karnıma sancılar giriyor tarzı davranışlar sergilersin olur biter

İlk kızımda ben hevesli hevesli isim arastirirken birgün eve geldi tutturdu ben buldum bütün listeleri at bitmiştir olay dedi bende çok heves etti galiba neyse o koysun dedim onun dediği oldu..üstelik en yakın arkadaşımın kızının ismiydi ona rağmen okey dedim...şimdi hamileyim yine kızım olucak tam karar veriyorum işte budur diyorum eşime soyluyorum isim buldum bu olsun diyorum hayır olmaz ben bulurum diyor...en son bugün bir isme karar verdim kesin kararlıydım şimdi sert tepki verdi çok sinirlerimi bozdu...sanane ya ilk kızıma sen koydunismi ikinciyi bari bana bırak ya..hirsimi alamıyorum şuan çok sinirlerim bozuk ....bukadar karisilmazki ya alt tarafı bı isim bu seferde senin dediğin olsun demiyor ..bu nedir ya ..ben napmaliyim şimdi? Ortak isim bulalım dedik ama onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkilerini o beğenmiyor ...haksizmiyim ya bunu bari bana bıraksın :sinirli:
Sakin koydurma bacım nerden biliyosun eski sevgilisinin ismini koymadigini

İki isim koyup çocuğu 3 karakter olmaya mecbur etmeyinde ne yaparsanız yapın...

Back
X