İsimlere karışan eş

Esin gercekten cok anlayıssız demeye geldım. Ilk cocugumun ısmınde fikir verdı begenmedım oda ustelemedı bile. Bune ya

Tasiyan doguran uykusuz kalarak buyuten sizsiniz. O kıcını devirip yattigi yerden isim su oacak deyip sizi yok sayamaz. Babalık boyle bir sey degil

Bir oglum bir kizim var, ikisinin ismini de ben koydum.
Esime isimleri listeleyip verdim, begenmediklerini cizdi, begendikleri uzerinden konustuk,cocuklarim cift isimli, totalde 4 isim koydum yani.
Yapin liste verin eline isimleri, illa ki icinden begendigi olur.
Ikinizinde icine sinmeli isim.

Oğluma hamileyken isim konusunda neredeyse hiç düşünmedim. Milyonlarca isim var biri seçilir elbet dedim. Doğuma iki ay kala eşim bir isim istedi, onu seçtik. Ben de beğendim.

İkinci çocuk pek düşünmüyorum ama olur da kızım olursa adını ben koyacağım. Pipili olursa birlikte seçeriz bir isim sıkıntı değil. Pozitif ayrımcıyım evet. Doğan canlının bir pipisi yoksa hayatı boyunca herkesle ve her şeyle mücadele edecek zaten. Bari ismi güzel ve anlamlı olsun diyorum. Bu konu da tartışmaya hiç açık değil. Birini o seçti zaten, ikinciye de ben karar veririm derse doğumhaneden çıkar nüfus müdürlüğüne giderim. En olmadı az kalmış saç tellerini yolarım. Siz yapmayın bunu tabi.

Eşiniz bencil ve sizin fikrinizi önemsemeyen biri belli ki. Birine sen isim seçtin, buna da ben isim koyacağım. Ben taşıyorum, ben doğuruyorum muhtemeldir ki çoğunlukla ben bakacağım. İlkine müsaade ettiğime şükret, sus bence deyin. Bastırın, geri adım atmayın.

çok itici erkek tarzı. Böyle varoş gibi kabadayılık yapan adam gidip çocuğa kendi istediğini koyarsa gider dava açarım isim konusuna takığım kesinlikle annenin hakkı.

Bide ilki o koydu düşün ..
İki isim koyun bari. Keşke yasal olarak anne ve babanın ortak imzası olmadan kimlik çıkartılmasa. İstisnalar dışında tabi. Benim eniştemde böyle teyzemin rızası olmadan kendi istediği fii tarihinden kalma isimleri koydu çocuklara

Kesinlikle onun istediği ismi koyma ne hödük bir adam bu böyle.canım yapacağın şey bir isim bulup bu olacak diyceksin doğana kadarda illede bu olacak diyceksin gerekirse doğum belgesini al sakla iyileşince git nüfus müdürlüğüne istediğin ismi koy hatta ilk kızında koyamadığın ismide yanına ekle..lütfen onun dediğini yapmayın

Back
X