İsimlere karışan eş

Soyadı senin yetmez mi diyin..
Ne bu böyle yahu.... şahsen kız isimlerini eşime koydurtmazdım, ne bileyim geçmişinden birinin ismi olmadığını :KK12:

İlk kızımda ben hevesli hevesli isim arastirirken birgün eve geldi tutturdu ben buldum bütün listeleri at bitmiştir olay dedi bende çok heves etti galiba neyse o koysun dedim onun dediği oldu..üstelik en yakın arkadaşımın kızının ismiydi ona rağmen okey dedim...şimdi hamileyim yine kızım olucak tam karar veriyorum işte budur diyorum eşime soyluyorum isim buldum bu olsun diyorum hayır olmaz ben bulurum diyor...en son bugün bir isme karar verdim kesin kararlıydım şimdi sert tepki verdi çok sinirlerimi bozdu...sanane ya ilk kızıma sen koydunismi ikinciyi bari bana bırak ya..hirsimi alamıyorum şuan çok sinirlerim bozuk ....bukadar karisilmazki ya alt tarafı bı isim bu seferde senin dediğin olsun demiyor ..bu nedir ya ..ben napmaliyim şimdi? Ortak isim bulalım dedik ama onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkilerini o beğenmiyor ...haksizmiyim ya bunu bari bana bıraksın :sinirli:
Anlayışsız erkek hiç sevmem ve düşüncesizz... ben 9 ay taşicam sıkıntısını çekicem ( zor da bi hamilelik geçirdim) ismini babasıda olsa başkası koyacak yok öyle dünya. Ben isim söylemiştim eşimde sen nası istersen güzel demişti. İlkini bide o koymuş hala düşüncesizlik ediyor çektiğiniz sıkıntıları anlatın. Kendileri sadece işin sefasında yer alıyor bi ömürlük bişeye de karışmasınlar

Siz beğendiyseniz size güzel.

Ben olsam koymazdım.
Ahu ceylan falan güzel geliyor ama,
Ilk bana çağrıştırdığı ahu tuğba 🤣🤷🏻‍♀️

He başkasının fikri önemli mi, değil.
Biraz ara verin, siz sakin kalın, nasil olsa benim dediğim olacak kafasina bir gelin, ikna olur o kendiliğinden.

Siz beğendiyseniz size güzel.

Ben olsam koymazdım.
Ahu ceylan falan güzel geliyor ama,
Ilk bana çağrıştırdığı ahu tuğba 🤣🤷🏻‍♀️

He başkasının fikri önemli mi, değil.
Biraz ara verin, siz sakin kalın, nasil olsa benim dediğim olacak kafasina bir gelin, ikna olur o kendiliğinden.
İsim konusu eleştiriye çok açık hepimizin isimlerinden birileri biseyler cagrisiyor
Eğer sevseydi yüzde yüz koyabilirdim ..ama dediğinizgibi ben ilk çocukta kendi yaptığı gibi aşırı kararlı olursam belki yola gelir..

İlk kızımda ben hevesli hevesli isim arastirirken birgün eve geldi tutturdu ben buldum bütün listeleri at bitmiştir olay dedi bende çok heves etti galiba neyse o koysun dedim onun dediği oldu..üstelik en yakın arkadaşımın kızının ismiydi ona rağmen okey dedim...şimdi hamileyim yine kızım olucak tam karar veriyorum işte budur diyorum eşime soyluyorum isim buldum bu olsun diyorum hayır olmaz ben bulurum diyor...en son bugün bir isme karar verdim kesin kararlıydım şimdi sert tepki verdi çok sinirlerimi bozdu...sanane ya ilk kızıma sen koydunismi ikinciyi bari bana bırak ya..hirsimi alamıyorum şuan çok sinirlerim bozuk ....bukadar karisilmazki ya alt tarafı bı isim bu seferde senin dediğin olsun demiyor ..bu nedir ya ..ben napmaliyim şimdi? Ortak isim bulalım dedik ama onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkilerini o beğenmiyor ...haksizmiyim ya bunu bari bana bıraksın :sinirli:
Ya benim kv, kp, görümce gibi olmayan çocuğuma olursa şu ismi koyacağız dediklerinde hiç sesini çıkarmayan kocam gibi birisi olsaydı eşiniz. Ama evet haklısınız aslında bu da doğru değil. En güzeli beraber isim koymak.

İsim konusu eleştiriye çok açık hepimizin isimlerinden birileri biseyler cagrisiyor
Eğer sevseydi yüzde yüz koyabilirdim ..ama dediğinizgibi ben ilk çocukta kendi yaptığı gibi aşırı kararlı olursam belki yola gelir..

Ortak karar almaya bakın yinede.
Tamam, siz koyun ama adamın da hic sevmediği bir şey olmasın.
Onun da evladı sonuçta.

Bir kac alternatif oluşturun, birlikte seçin
Biz ilk cocugumuz icin dogana kadar baska bir isim düşünüyorduk,
Dogdu, o ismi cismine yakıştıramadık :)
Çok severek koyduk ismini.

Ortak karar almaya bakın yinede.
Tamam, siz koyun ama adamın da hic sevmediği bir şey olmasın.
Onun da evladı sonuçta.

Bir kac alternatif oluşturun, birlikte seçin
Biz ilk cocugumuz icin dogana kadar baska bir isim düşünüyorduk,
Dogdu, o ismi cismine yakıştıramadık :)
Çok severek koyduk ismini.
İlginçmiş sizinkide :)))

Ne tarz isimlerden hoşlanıyor? Acaba tarzlarınız mı farklı ki💁🏼‍♀️ tarzları ortak noktada buluşturup bir isim belirlemek daha mantıklı.
Eşinizin yaklaşımı bencilce. Bu sefer onunkini kabul etmeyin🙄

burada isimleri yaz oylama topla ona göre o ismi koyun :halay:

Dava et öyle bi haber izlemistim.. kadın dava ediyo ve kazanıyo eşi kaynanası mı ne kafasına gore isim koymuşlar..

Back
X