Saolun kızlar bugün biraz daha iyiyim bakalım üstüne gitmicem ilgilenmiyor gibi yapcam biraz zaman geçsin diyorum. İnşallah yakalarim diye dua ediyorum ama bi yandan da içim aciyo. Bu arada soyle bi olay da yasamistik.mart ayında mailine bakarken spamlarda "gizlisev" diye bi siteden ... kullanıcıdan mesaj aldınız diye mail gelmiş tıkladım mesajlar bulanıkti gönderilenlerde msj yoktu bide profiline baktım. Bilgiler Doğru doğum tarihi boyu. Kiloyu farklı yazmış bekar yazmış yaşadığı yer de bundan önce yaşadığı yer. Neyse yine kavga kıyamet. O siteler paralı olur ben para kaptirirmiyim oralara dedi hem kendi mailimi niye vereyim sen giriyorsun dedi. Netten de baktık çoğu kişiye geliyormuş böle msj bilgileri de baska veri tabanindan alıyormuş vs. İnandım bende. Ama şimdi kafamı kurcaliyor bak yine. Boyuna kadar da alamazlar ya. Siz ne düşünüyorsunuz. Bide cebine cinsel gücü arttırıcı reklam smsleri yada otel reklamları geliyor. Böyle şeylerle ilgilenmese gelmezdi dimi.bana hiç gelmiyo mesela