İşin içinden çıkamadım aldatiliyorum galiba

Temeldeki sorun ilişkinizin çok zayıflamış olması bence.
Bunu düzeltebilirseniz çok şey yoluna girecek gibi görünüyor.
Bence şu an kuruntu yerine eşine yaklaşmaya çalış.

yazdıklarını okudum ya apaçık aldatılıyosun, gerçekten çok üzüldüm ve sen bişiler düzelsin istiyosun gerçekten çok üzüldüm bunları hak etmiyosun çünkü.
canım senin yerinde olsam bu kadar sabırlı olmazdm gerçekten. boşan demiyorum ama ağzına ederdim o herifin afedersin. Aldattığını gözüne sokmasına az kalmş, bide sana yaklaşmıyo çünkü gerek kalmıyo, rezil herif

Kızlar minik bi kuzum var çok detaya girmeden anlatayım 5 yıllık evlilik 7 yıllık birliktelik. 1 tanede minigimiz var. Görünürde çok güzel bi ilişki bizimki. Esim iyi bir insandir ilgili duygusal beni uzme neye calisir-di gelin görün ki çocuğumuz olana kadar. Çok zorlu bi dönem geçirdik uykuları falan sorunluydu çocuğumuzun. O yüzden ayrı yattığımiz çok oldu. Bu yaz da nerdeyse 2 ay annemdeydim. Hergün 1-2 saat telde konuşurduk ayrıyken. 3-4 günlüğüne eve geldim kavgalar başladı ne geldiniz gidin vs. Cinsellik derseniz o ne derim. O kadar ayrı kaldık insan hiç mi istemez zaten evlendigimizden beri isteyen taraf benim. Hamilelik çocuk derken ben de istemiyorum artik. Bazi seylerden suphelenmeye basladim cunku mailine arkadaslik sitelerinden msj geliyor arsma motorunda oyle bir kac siteye girilmis. Telefonu yanindan ayirmiyor falan.bi gun isyerine gittim habersiz beni gorunce sasirdi hemen internette acik sayfayi kapatmaya calisti olmadiki bilgisayari kapatti. Evde yine kavga gürültü neyse biz yine gittik aradan zaman geçti falan. Eve gelince geçmiş telefon faturalarını inceledim 6-7 sayfa internet özeti var. gece 3 lerde 4 lerde nete girmiş. Sonra geçen haftada içerden bi mirilti geliyor tabi ayrı yatıyorum yine kalkıp bakıyorum bu yatiyo ama horlamiyor (normalde horlar da) ben yatiyorum bi ayak sesleri yattığımi mi kontrol ediyor ne. Neyse telefonu 1 haftadir ses kayıtta açıyorum. Konuşma yakalamadim ama ayak sesleri bazen geç yatmalar bazen sabaha karşı uyanmalar. Bugün mesela 7de kalktım dedi ama işe gidince baktım 5 bucukta kalkmış. Neyse kızlar ben çözemedim sizce iskillenmeye gerek var mı yada uyku mu tutmadi acaba. Çocuğa karşı ilgisi gayet güzel ama bizim aramızda görünmeyen bi mesafe var gibi. Sizce ne yapmaliyim

Çocuktan sonra kendinizi ister istemez ona adamak zorunda olduğunuz için eşinizi mecburen yalnız bırakmışsınız.Bu tür durumlarda kontrol etmekte elbette fayda var.Üstüne üstlük evlilikte aynı yatakta yatmıyorsanız aranızda kopukluklar olabilmesi muhtemel.
Ayrıca alttaki mesajınızı da okudum.Hemen aldatma düşünmemek gerekilirse eşinizin sizin kıyafetinizi eleştirmesi ve kilonuzu kontrol etmesi elbette bir kıyastır.Ama bu kiyasin aldatma kiyası mi,yoksa sizin eski bakımlı halinizle çocuğunuz doğduktan sonraki haliniz arasındaki kıyası mı bir düşünmekte fayda var.Belki de eski halinizi özlemiştir?Daha bakımlı,cicim aylarına dönmenizi istiyordur?
Bu tür durumlarda eşi çok kıskanç ilk çocuk olarak görmek lazım.Çocuk yüzünden onunla ilgilenmiyorsanız,kendini biş hissedip nasılsa siz umursamıyorsunuz diye sanal ortamdan tanımadığı kişilerle flòrtleşip kendini mutlu edebilir,dışarıya kendini önrmli hissettiren birine yönelebilir.Erkek milleti sonuçta yapmaz diyemem.Bunca yıl rahatlığa alışmış sonuçta.

Sizi kırmak istemem ama yatakları ayırmış olmanız ve muhtemelen kendinize bakmıyor olmanız eşinizii sizden soğutmuş bu yüzden başkasıyla/başkalarıyla görüşüyor.Aksi bişey düşünmem mümkün olamadı.

Çocuk olduktan sonra neden böyle oluyor evlilikler anlamıyorum. Benim de bebegim var 6 aylık ve asla yatakları ayırmadık ayirmam da. O bebek birlikte yapıldıysa birlikte bakılacak. Araya cok fazla soğukluk ayrılık girmiş sizin. 2 ay uzun bir sure.

Canım bunu özellikle soruyorum hayır diyor onunla ilgili değil. Beni sevdiğini söylüyor. Ama önceki geceki kavgada öyle şeyler dedi ki sanki onun aklından da ayrılık geçiyor mesela annene gitsen orda mutlu olurmusun senin en rahat edeceğin yer bura dedi. Önceden giderim vs dediğimde sacmalama nereye gidiyon gibi şeyler derdi. Oğluna pic dedi. Uyutamiyorsun picini dedi. Yüzüme bile bakmiyordu konuşurken. İnanamıyorum ya bu benim Kocam mi noluyo böyle. Kızlar böyle anlatıyorum beni yadirgayanlariniz oluyodur abartiyor sun kuruyorsun diye ama bazı şeyler vardır hissedilir işte. Mesela geçen gün çocuğun kamerası yatak odasındaydi. İçeri girdi kapıyı kitledi sonra kalktı kamera fişi çekti. Bi süre sonra gittim kapı aralıktı kalkıp kilidi açmış sonra. Sordugumda kapı kapanmadi onun sesidir falan dedi. Bu arada memeleketteyken 5 günlüğüne gelmişti. Dizleri yara olmuş az önce aklıma geldi nette baktım çok sevismekten olur falan demişler girgirina mi artık neyse. İçime kurt düştü daha önce hiç yara olmamıştı öyle. Nolur bana bişeyler söyleyin nolcak benim halim. Gizli kamera falan almayi düsünüyorum. Kendimi yiyip bitirdim resmen
canım benim maddı olarak eve bakıyormu?bakıyorsa eger ..... agzına otur yerıne derım.senı aldattıgını farzedelım ne degısecek ortada kalan bır cocuk ve pısıkolojısı bozuk bır anne !aılenın yanına sıgınacaksın buda ıyı bısey degıl daha beter hatta maddı destegı saglıyorsa eşin hıc evınden gıtme bırak onuda kendı halıne derim.çocugunu büyüt kendinle ilgilen emin ol daha iyi hissedeceksin bazen boşvermişlik daha iyi onu düşünüp kendini yemektense tek takıl.ye ,iç, eglen, gez bakımlı ol bak bakalım ne oluyor o kocayaaaa!!!umutsuz ev kadınları!!! gibi boş seylere vaktını harcama yok kamera yok baska seyler hep sana zarar o hayatını yasıyor sen hayatını mahvedıyorsun degmez ınan bana:)))

canım benim maddı olarak eve bakıyormu?bakıyorsa eger ..... agzına otur yerıne derım.senı aldattıgını farzedelım ne degısecek ortada kalan bır cocuk ve pısıkolojısı bozuk bır anne !aılenın yanına sıgınacaksın buda ıyı bısey degıl daha beter hatta maddı destegı saglıyorsa eşin hıc evınden gıtme bırak onuda kendı halıne derim.çocugunu büyüt kendinle ilgilen emin ol daha iyi hissedeceksin bazen boşvermişlik daha iyi onu düşünüp kendini yemektense tek takıl.ye ,iç, eglen, gez bakımlı ol bak bakalım ne oluyor o kocayaaaa!!!umutsuz ev kadınları!!! gibi boş seylere vaktını harcama yok kamera yok baska seyler hep sana zarar o hayatını yasıyor sen hayatını mahvedıyorsun degmez ınan bana:)))

Eve bakıyorsa aldatılmayı sineye çek, kır dizini yağla boynuzunu otur diyorsunuz yani ? Kadınlık gururunu da çöpe atsın çünkü adam eve para getiriyor :KK14:

ahh para sen nelere kadirsin.
paranin acmadigi kapi ortmedigi pislik kalmadi ..aile olmak herkesin kafasina gore takilmasi demek çünkü ya bos yere giden yillar

Eve bakıyorsa aldatılmayı sineye çek, kır dizini yağla boynuzunu otur diyorsunuz yani ? Kadınlık gururunu da çöpe atsın çünkü adam eve para getiriyor :KK14:
düşüncene saygı duyuyorum ama ortada bir cocuk var bır başka kadın ıcın degmez yuva yıkmaya belkı eşı bır boşluktaydı cunku konu sahıbı zaten 2 aylık bır surede aılesınde kalmış buda eşını baskasına ıtmıs olabılır .neden yıkıcı olalım kadınlık gururu tabıkıde önemlı ama adam bunu dövmüyor sövmüyor zamanla düzelecegini düşünüyorum.cevremde cok aldatılan oldu ama hıcbırısı kadınlık gururu dıyıp yuvasını dagıtmadı bilemiyorum zamanla görecegiz:KK1:

Aldatılıp dizini kırıp oturan kadınların yorumları böyle oluyor takılmamak lazım.
lütfen terbiyesizleşme saygı duy ayreten aldatıldıgımı nerden bılıyorsun ??yıkıcı degilim pozitifim sadece sizin gibi düşünemedigim içinde üzgünüm bakış açısı diyelim

Kızlar minik bi kuzum var çok detaya girmeden anlatayım 5 yıllık evlilik 7 yıllık birliktelik. 1 tanede minigimiz var. Görünürde çok güzel bi ilişki bizimki. Esim iyi bir insandir ilgili duygusal beni uzme neye calisir-di gelin görün ki çocuğumuz olana kadar. Çok zorlu bi dönem geçirdik uykuları falan sorunluydu çocuğumuzun. O yüzden ayrı yattığımiz çok oldu. Bu yaz da nerdeyse 2 ay annemdeydim. Hergün 1-2 saat telde konuşurduk ayrıyken. 3-4 günlüğüne eve geldim kavgalar başladı ne geldiniz gidin vs. Cinsellik derseniz o ne derim. O kadar ayrı kaldık insan hiç mi istemez zaten evlendigimizden beri isteyen taraf benim. Hamilelik çocuk derken ben de istemiyorum artik. Bazi seylerden suphelenmeye basladim cunku mailine arkadaslik sitelerinden msj geliyor arsma motorunda oyle bir kac siteye girilmis. Telefonu yanindan ayirmiyor falan.bi gun isyerine gittim habersiz beni gorunce sasirdi hemen internette acik sayfayi kapatmaya calisti olmadiki bilgisayari kapatti. Evde yine kavga gürültü neyse biz yine gittik aradan zaman geçti falan. Eve gelince geçmiş telefon faturalarını inceledim 6-7 sayfa internet özeti var. gece 3 lerde 4 lerde nete girmiş. Sonra geçen haftada içerden bi mirilti geliyor tabi ayrı yatıyorum yine kalkıp bakıyorum bu yatiyo ama horlamiyor (normalde horlar da) ben yatiyorum bi ayak sesleri yattığımi mi kontrol ediyor ne. Neyse telefonu 1 haftadir ses kayıtta açıyorum. Konuşma yakalamadim ama ayak sesleri bazen geç yatmalar bazen sabaha karşı uyanmalar. Bugün mesela 7de kalktım dedi ama işe gidince baktım 5 bucukta kalkmış. Neyse kızlar ben çözemedim sizce iskillenmeye gerek var mı yada uyku mu tutmadi acaba. Çocuğa karşı ilgisi gayet güzel ama bizim aramızda görünmeyen bi mesafe var gibi. Sizce ne yapmaliyim
2 ay eşini bırakırsan o da Sensizliğe alışır, aranız soğumuş çok zor düzelir keşke bu noktaya getirmeseydin, evliliklerde maalesef Büyü 1 kere bozuluyor ve bitiyor

Ilk mesajini okudum diger sayfalari okumadim direk yorum yapiyorum o yuzden. Yillarin chatcisiyim %98,5 aldatiliyorsun anlattigin seyler bunu gosteriyor ha net ortamina geken boyle evli heriflerin bazisi iktidarsiz olur sadece lafla kizlara asilir bazisi bi iki kizi veya daha fazla skype gorusme orda sanal bisey yasar bazilari genelde gruplar icinde paylasim vs sever yani sohbet siteleri gibi filan. Tahminim sen geldiginde kapatmasi bi kac kisiyle gorusuyor bunlarin skype veya diger goruntulu yazili anlik sohbet olayinda. Bosluktu ugras sana donsun diyenleri dikkate alma derim her ne kadar evlilik gercekten kutsal yikilsin istemem ama o pisliklere bulasipta iflah olani pek gormedim gercekten esini cok sevecek yada cok pisman olacakki oyle ama zaten evliligin basindan beri seni cinsel olarak arzulamamiski bu bi kere sana yaptigi en buyuk hakaret. Sen istenmeyecek kadinmisin ne hakki var ozguvenini yikmaya. Kilo ve guzelles oglunla ilgilen ve diyorum ki seni gercekten sevecek isteyecek bir adamla ol

lütfen terbiyesizleşme saygı duy ayreten aldatıldıgımı nerden bılıyorsun ??yıkıcı degilim pozitifim sadece sizin gibi düşünemedigim içinde üzgünüm bakış açısı diyelim
Tamam ben terbiyesiz olayım sende hep böyle pozitif ol benim açımdan sıkıntı yok ;)

Birkac gundur iyiydik. Toparlamaya calistik her yonden. Anlamissinizdir ne demek istedigimi ama iyle isteksiz ve zorakiydi ki. Bugün yine durdukyere kavga çıktı. Bi anda parladi.Yine ...git çocuğunu da al git gibi şeyler soyledi. Şu an çocuğun odasında yatıyorum. Artık benim de içim almıyor. Bu evlilikte toparlayacak bişey kalmamış. Dövmuyor evet evine bakıyor evet. Ufak tefek hediyeler alıyor. Ama bana sevgisini hissettirmiyor ki. Herşey anlamsız artık eskiye dönmek için benim cabam yetersiz. Aldatiliyorum. İspatlayamadim ama onu izlediğimin dinlediğimin farkında. Ve çok kurnaz. Başta ben de birden çok kişi olduğunu düşündüm ama bence tek 1 kişi yoksa beni bu kadar kolay silip atamaz. Birkaç gündür evde ve bugün berbere gitti kaç gündür gidecekti göndermedim. Gelince sana bayramlık almadık ne istersin vs diyo. Vicdan azabı mi diyeyim artık. Bide bugünkü patlaması hep evde yanimdaydi gorusemiyor diye bence.

Birkac gundur iyiydik. Toparlamaya calistik her yonden. Anlamissinizdir ne demek istedigimi ama iyle isteksiz ve zorakiydi ki. Bugün yine durdukyere kavga çıktı. Bi anda parladi.Yine ...git çocuğunu da al git gibi şeyler soyledi. Şu an çocuğun odasında yatıyorum. Artık benim de içim almıyor. Bu evlilikte toparlayacak bişey kalmamış. Dövmuyor evet evine bakıyor evet. Ufak tefek hediyeler alıyor. Ama bana sevgisini hissettirmiyor ki. Herşey anlamsız artık eskiye dönmek için benim cabam yetersiz. Aldatiliyorum. İspatlayamadim ama onu izlediğimin dinlediğimin farkında. Ve çok kurnaz. Başta ben de birden çok kişi olduğunu düşündüm ama bence tek 1 kişi yoksa beni bu kadar kolay silip atamaz. Birkaç gündür evde ve bugün berbere gitti kaç gündür gidecekti göndermedim. Gelince sana bayramlık almadık ne istersin vs diyo. Vicdan azabı mi diyeyim artık. Bide bugünkü patlaması hep evde yanimdaydi gorusemiyor diye bence.

Ben olsam çocuğu da al git diyen adamın yanında bi sn bile durmam. Neden demiş hayatında kim varmış kaç kişi varmış hiç mühim değil. İnsan canından olan parçasını bile evde görmek istemiyosa bitmiştir zaten. Madem bizi istemiyo musun bi daha da bu çocuğun yüzünü zor görürsün derim iş biter. Normalde ben bosan diye yorum yapmam. Hatta tepki de alırım ama bu son nokta bence. Istenmemek aldatılmaktan çok daha ağır...

Aldatılıp dizini kırıp oturan kadınların yorumları böyle oluyor takılmamak lazım.

Kendine güvenemeyip çocuk için katlan kır dizini otur diyenler aslında en büyük kötülüğü o çocuklara yapıyorlar kendimden biliyorum. Anneme soruyorum neden katlandın, "senin için" diyor. Ee ben mutsuz bir evliliğin ortasında mutsuz bir çocukluk geçirdim bu mu iyi olan.
Onurunu ayaklar altına almışsa bir kadın geçmiş olsun.

Back
X