- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Herkese iyi aksamlar diliyorum
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Ben bu durumu aileme anlatmadan nasil kabul ettirebilirim lutfen akil verin.
Şuan idrak etti ki ilişkin 5 senelikmiş12-13 yaşlarından beri yani İnsan o yaşlarda hoşlanır falan filan ama şuan şoktayım ben
Şuan idrak etti ki ilişkin 5 senelikmiş12-13 yaşlarından beri yani İnsan o yaşlarda hoşlanır falan filan ama şuan şoktayım ben
Ben o yaşlardayken çıktığım tek şey tenefüstü
Ah be kuzum!
Senin şu andaki derdinin hangi üniversiteyi yazsam hangi bölümü okusam olmalıydı bu değil..
Velhasıl..Annene olanı olduğu gibi anlatman gerekecek..
Malesef hepimiz ayni hayatlari yaşamiyorz biraz tek bi cocukluk gecirdim onun getirisi diyelim.Yargilamadiginiz icin tesekkur ederim
Bu durumu malesef kaldiramayiz diye dusunuyorum.Konuyu anlatmadan ikna edemem degil mi ?
Herkes hata yapabilir bu çok normal ama önemli olan bundan sonra adımlarını sağlam atman olacaktır. Nasıl bir ailen var kestirebiliyor musun tepkilerini? Annen mutlaka bilmeli. Bir de sevgilin kaç yaşında ?
Amin gazoz aminAynen, konunun seyrini değiştirmek değil niyetim kızcağız anneme nasıl söylesem diyor ama bu ilişki ne kadar sağlıklı olabilir hayretler içindeyimAllah utandırmasın ne diyelim
Bu durumu malesef kaldiramayiz diye dusunuyorum.Konuyu anlatmadan ikna edemem degil mi ?
Ne kadarlık hamilesin?
Konuyu anlatmazsan kabul etmezler tabiki.
Anlattığında mecbur oldukları için kabul edecekler ya da aldır diyecekler..
Aslinda cok serbest bir ailem var annemle yasiyorum sadece.22 yasinda suanda.Ben soyledigimde cok uzulecegini biliyorum o yuzden cok tedirginim
Annenlen aran nasil bilmiyorum... eger iyise ona anlat veya aileden hala teyze yenge kimlen aran iyise ona bi an once anlat. Insallah hersey istedigin gibi olur. Zor bi durum ama yapacak birsey yok. Olan olmus birkere.insallah cocugun babasi size sahip cikar sizi yari yolda birakmaz. Allah yardimcin olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha cok yeni günüm 6 7 gün gecti sadece.Sorun zaten hamileliği yansitmadan kabul ettiremezmiyim .Kaçsam daha kotu olacak oyle degil mi ?
Amin gazoz amin
Tabikii kaldıramazsınız ama annen bunu bilmesi bir kaç ay sonra konu komşunun gözünde karnını burnunda görmekten daha iyi olur değil mi ?
En azından kadıncağız önlemini alır
Diğer türlü asla vermez diye düşünüyorum..
Sevgilin kaç yaşında?
Kaçma kesinlikle anlat olduğu gibi.
Bu arada daha baya yeni sanırım, emin misin hamile oluğuna kan testi yaptırdın mı?
Daha cok yeni günüm 6 7 gün gecti sadece.Sorun zaten hamileliği yansitmadan kabul ettiremezmiyim .Kaçsam daha kotu olacak oyle degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?