işin içinden çıkamıyorum yardımm..

Sakin kacma anneni bi o kadar daha üzersin. Annenin bi hastaligi varmi? Kalp? Tansiyon?seker? Varsa once tedbirini al sonra anlat...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısınız tabiki..Bilmiyorum kafam cok karisik hamileliğimi soyledigimde gozunde hep oyle kalacagimi dusunmek beni uzuyor nasil karsisina gecip piskin piskin soyleyebilirim bilmiyorum.Pisman degilim ama erken davrandim galiba kendime guvenmekte.Onerileriniz icin cok tesekkurler

Karsisina cikmaya cezaretin yoksa. Mektup yazabilirsin annene. Cok zor bi durum ya. Ne kadar dogru olabilirki mektup yazmak onuda bilmiom ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki asla aklımdan bile gecirmiyorum insanlar yillarca bekliyorlar bunun icin.Bu bi geçiş dönemi öyle değil mi ? Belki bu bi sınav benim icin.

Orasını bilmiyorum,çünkü ne olursa olsun tasdiklemediğim bir olay
Daha sende çocuksun unutma hatta bende yaşıtız seninle bende 18im.
İnşallah sorun çıkmaz çünkü miniğin hiçbir günahı yok
Annen çok büyük tepkiler göstersede yanında olacaktır..Olmak zorunda,sokağa atacak değil ya..

Umarim dediginiz gibi olur hersey tesekkur ederim..

17 yaş 5 yıllık ilişki? Hamilelik? Vay be baya ağırdan yaşıyormuşum hayatı ben :) nasıl ettireceğimi mi var 3 ay sonra karnın çıkacak 1 ayda düğün mü yapsın ailen

üzülme annem ne der diye .. annen birşey söylesede sen evleneceksin ama derdin bunla kalmaz.. çok agır sorumluluk altına bu yaşta girmen bunu düşün derim .. hayat evlilik hiçte hayal ettigin gbi degil ... egerki başarabilirsen bravo bunu başaramayanlar utanırr

Yapacağın ilk iş ailene anlatmak,yapacağın son iş ailene anlatmak var sen düşün .
Kızarlar hatta çok kızarlar ama sen evlatlarısın , ne kadar kızarsa kızsınlar kimse ailenden daha fazla yardımcı olamaz sana .

Şimdiii kimsenin cinselliğine karışmak bana düşmez amaaa sen daha reşit bile değilsin.
Sizinki ufak flörtler olması gerekirken hamilelik neyin nesidir ? Bu kadar erken yaşta cinsellikle tanışman seni yıpratır.
Bak ablacım kolay mı sanıyorsun lise mezunu bile değilken reşit değilken üstüne üstlük evlilik dışı hamileyken herşey daha kolay olacak ?
Olan olmuş bundan sonrasını düzeltmek lazım. Ailen tabiki aşırı tepki verecek. Ama bence hamileliğini öyle pat diye söyleme.
Önce evlenmek istiyorum de,sonra söylersin.

Şu mübarek günde tövbe et,af dile Allahtan.Sonra otur sevgilinle sakin kafayla konuş. Neler yapacağınıza dair.
Allah yardımcın olsun.

Konu fake bile olsa hiç mi kimsenin başına gelmiyor ablalar , güzelce izah edin de başına gelen biri olursa okur belki hiç değilse nasıl adım atacağını bilir.

Ben 12 yasinda cikmanin ne oldugunu bilmiyodum. Bir arkadas anlatmıştı. "Hoslandigin erkekle disari cikip geziyosun." Diye aciklamisti. :)

26 yasinda evlendim. Su an 27yim. Hamile kalmaya hic hazir hissetmiyorum kendimi. Maddi-manevi engel de yok aslinda.

Cok erken yasamissin her seyi. Resit bile degilsin. Ileride kafani taslara vuracaksin.

Yine de ne olursa olsun annene soyle. Zararin neresinden donersen kar. Daha fazla hata yapma. Kacmak gibi...

Universiteyi oku. Meslegini eline al. Artik mantikli dusun! Kendine gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…