- 13 Ekim 2008
- 390
- 228
- 323
- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Hayir 4 kez test yaptim hepsi pozitif cikti
22 yaşında çalışıyor
Sakın, sakın kaçmayı düşünmeyin, anneniz baştan çok tepki gösterecektir, haklıdır da anne en nihayetinde, sizinle ilgili kimbilir ne hayalleri var ama annenizden asla saklamayın, anneler kızsalarda çocuklarını bağrına basarlar, hem en azından anneniz bilirse çevreye karşı sizi koruyup kollayabilir, siz çok gençsiniz kendi başınıza atacağınız her adım hatalı olacaktır, anneniz bu hataları yapmanıza engel olarak doğru bir karar vermenize yardımcı olacaktır.
Anladım..Dediğim gibi annene olduğu gibi anlat evlendirmekten başka çaresi yok sonuçta.Minicik bebeğe kıyacak değilsiniz ya
Sakin kacma anneni bi o kadar daha üzersin. Annenin bi hastaligi varmi? Kalp? Tansiyon?seker? Varsa once tedbirini al sonra anlat...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısınız tabiki..Bilmiyorum kafam cok karisik hamileliğimi soyledigimde gozunde hep oyle kalacagimi dusunmek beni uzuyor nasil karsisina gecip piskin piskin soyleyebilirim bilmiyorum.Pisman degilim ama erken davrandim galiba kendime guvenmekte.Onerileriniz icin cok tesekkurler
Tabiki asla aklımdan bile gecirmiyorum insanlar yillarca bekliyorlar bunun icin.Bu bi geçiş dönemi öyle değil mi ? Belki bu bi sınav benim icin.
Orasını bilmiyorum,çünkü ne olursa olsun tasdiklemediğim bir olay
Daha sende çocuksun unutma hatta bende yaşıtız seninle bende 18im.
İnşallah sorun çıkmaz çünkü miniğin hiçbir günahı yok
Annen çok büyük tepkiler göstersede yanında olacaktır..Olmak zorunda,sokağa atacak değil ya..
Karsisina cikmaya cezaretin yoksa. Mektup yazabilirsin annene. Cok zor bi durum ya. Ne kadar dogru olabilirki mektup yazmak onuda bilmiom ya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umarim dediginiz gibi olur hersey tesekkur ederim..
17 yaş 5 yıllık ilişki? Hamilelik? Vay be baya ağırdan yaşıyormuşum hayatı ben :) nasıl ettireceğimi mi var 3 ay sonra karnın çıkacak 1 ayda düğün mü yapsın ailen
Farkindaysaniz ben suan bana yorum yapin lutfen demedim,sadece bi fikir istedim gereken yardimida aldim tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?