işin içinden çıkamıyorum yardımm..

Okula erken yazildim sizi ikna etmek zorunda degilim 13 yasimin icindeydim tanistigimizda 14e giriyordum.Inanmak zorunda degilsiniz!

elbette kimseyi inandırmak zorunda değilsin.sonuç olarak 17 hadi 18 yaşındasın 5 sene öncesine git 13 yaşındaki bir çocuğun bir kere sevgilisi nasıl olabilir.arkadaşın olur sokakta top oynarsın kaldı ki şuandaki yaşında çok büyük değil.
burda kimse seni tanımıyor anlattıklarına göre yorum yapıyoruz sende bunu istemişsin zaten durumun işin içinden çıkılabilecek bir durum değil.
bir erkek yaşı kaç olursa olsun eğer bir kızı seviyorsa ona zarar vermek istemez.sen kalkmışsın hamileyim diyorsun.peki sana zarar vermiş bu adama ne kadar güvenebilirsin? hayatının en özel ve güzel anını bu şekilde gizli kapaklı yaşamış olman ne kadar doğru? ve sen hala gizli kapaklı işler yaparak doğru bir yere nasıl ulaşabilirsin?
ne kadar yanlış şeyler yaşadığının farkına var ve daha fazla ileri gitmeden ailene söyle.

5 senelik ilişkim var diyor. 13 yaşında liseye başladım diyor. E son sınıfa geçmiş hanımefendi herhalde, o zaman 16 yaşında olması lazım. Yani 18 yaşında falan değil. E bir de lisede tanıştık diyor, o zaman bu ilişki de 3 yıllık
Benim annem olacak ki, Alllaaah canıma okurdu yeminle, düğün yapıp evermek hak getire, geleceğimin içine ettim diye mahvederdi beni.
Hanım kızımız hala herşeyi pembe görüyor. Konunun birinde yırtındık resmen Kk kadınları olarak, ruhen ve madden yeterli değilseniz çocuk yapmayın diye.
Allah rızkını verir diye diye bu hallere geldik işte.

offf okullar bir açılsa da şu fake.ler de burayı terketse kurtulsak .

2013 te açtığın konuda iki yıllık ilişkim var demişsin, 2013ten bu yana 3 yıl mı geçti.. ya da evlenip bu yaşta anne olup ne yapacaksın onu sorayım _? elinde mesleğin yok adam seni dövse tokatlasa aldatsa ne yapabilirsin

bir insan kendisine bunu neden yapar yahu.. bu kadar mı nefret ediyordun kendinden..

15-16 yaşlarında liseye başlayabilirsiniz 13 yaşında nasıl olabiliyo?? şahsen ben 15 yaşımda başladım

Yanılıyorsunuz standart 14 tür zaten 18 gibi bitiyor lise normalde.Sizin dediğiniz durumda 20 ye çıkıyor resmen bitirme yaşı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanılıyorsunuz standart 14 tür zaten 18 gibi bitiyor lise normalde.Sizin dediğiniz durumda 20 ye çıkıyor resmen bitirme yaşı

15imde lise 1i okudum 16ımda lise 2 17mde lise 3 18 yaşımda bitirdim zaten bi yanlışlık yok şu anda komşumuzun oğlu 7ye geçti özellikle sordum kaç yaşında diye 13 yaşındaymış herhangi bir yanlışlık yok 14ünü bitiricek 15indeyken liseye başlıycak bende bir yanlışlık yok yani

anneler anne adayları çocuklarımıza çok dikkat etmemmiz gerekiyor devir çok kötü olmuş ben 13 yaşımda barbilerimle oynuyordum hala şoklardayım ve yalan olmasını umud ediyorum büyüklerim hep derdi kızım altın iken pul olma diye şimdi çok daha iyi anlıyorum onları rabbim yardımcımız olsun

işin içinden çıkamıyorum yardım diye konu açıyorsun fikrimizi söylüyoruz işine gelmiyor küçük hanımın ondan sonra da" benim kararım arkasındayım,size ne " manasında çemkiriyor hanımefendi.

O zaman ne halin varsa da gör kızım. ama lütfen bi kaç sene sonra gelip pişmanın diye konu açma buraya!

Allah Allah kafam karıştı ben liseye 14 ümde basladim ve herkes de öyleydi hadi ay farklarından -1 +1 oynasın ama 16 değil yani ...neyse artık

Konu sahibi haklı olabilir yaş konusun da ama yarın öyle pişman olacak ki ömür boyu çekecek bu pişmanlığı

seni asla ve asla kınamıyorum canım ama bu senin yanlışıundan öte bişey hukuksal olarakda suç annen bile suçlu sayılıyo 18 olmadıgın için hatta :/ sevgilinide hapse tıkarlar davalık olunsa sana bi tavsiyem yok hiç yaşamadım yaşamak stemem kardeşimsin gözüyle bkıyorum annen ile konus bnce bu gebeliğe son verdir
günaha girmişsin zaten
en azından cocuk seni seviyorsa bile okulunu bitir 2 yıllıkda olsa ünv bititr oda seviyosa seniii bekelr zaten ....
ilerde evlenirsin cocuklugunu genliğinii eğitimini tamamla başta :26:

bende 15 imde başladım aylarla alakalı bazısı 14 bzısı 15 olabiliyo :)

durumu anlatmassan asla izin vermezler gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…