- 30 Ağustos 2013
- 475
- 228
- 123
- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Okula erken yazildim sizi ikna etmek zorunda degilim 13 yasimin icindeydim tanistigimizda 14e giriyordum.Inanmak zorunda degilsiniz!
Ayy bir de hem suçlu hem güçlü valla akıllara zararsın ailene de acımıyorsun değil mi arkasındaymış da bilmem ne ailenizin duyunca yüreğine inse ne olacak. 13 yaşında lise 1 e gidilmez küçük hanım. Şu an zaten 17 yaşımı doldurdum lise 4 e geçtim diyorsun yani seneye gideceksin ona. Söyler misin 13 yaşında lise 1 de olsan yani ilk senende 13 yaşındaysan say 16 yaşında zaten lisenin bitmesi gerekmez miydi. Neden bitmedi? ayrı evimiz olacak demişsin ne iş yapıyor bu adam bir evi çekip çevirebilecek misin evlilik çocuk oyuncağı geliyor sana herkes üniversite tercihlerini yaparken sen bebek pışpışlayıp ev temizliği yapacak, yemekle uğraşacak, market pazar yapıp evi geçindirmenin yollarını arayacak bir de bu arada mucize ama dışardan okul bitireceksin. Ve ailen muhtemelen seninle görüşmeyecek buna hazır mısın ne çabuk elin adamı için aileni silip atıyorsun onun ailesiyle anlaşacağını ne biliyorsun seni ezmeyeceklerini ne biliyorsun. Kararını vermenle de olmuyor yasalara göre şu an işlediğiniz suç ve erkek arkadaşınız hapise girebilir sen buradakiler aptal sandın herhalde. Alkışlayalım o zaman seni bravo diyelim bize ne kızım tüm bunlar yaşayacak olan sensin hayat senin pembe gözlüklerinde baktığın kadar kolay değil . Anne babanıza acıyorum valla yazık emeklerine.
Herkese iyi aksamlar diliyorum
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Ben bu durumu aileme anlatmadan nasil kabul ettirebilirim lutfen akil verin.
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
15-16 yaşlarında liseye başlayabilirsiniz 13 yaşında nasıl olabiliyo?? şahsen ben 15 yaşımda başladım
Yanılıyorsunuz standart 14 tür zaten 18 gibi bitiyor lise normalde.Sizin dediğiniz durumda 20 ye çıkıyor resmen bitirme yaşı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15imde lise 1i okudum 16ımda lise 2 17mde lise 3 18 yaşımda bitirdim zaten bi yanlışlık yok şu anda komşumuzun oğlu 7ye geçti özellikle sordum kaç yaşında diye 13 yaşındaymış herhangi bir yanlışlık yok 14ünü bitiricek 15indeyken liseye başlıycak bende bir yanlışlık yok yani
bende 15 imde başladım aylarla alakalı bazısı 14 bzısı 15 olabiliyo :)Allah Allah kafam karıştı ben liseye 14 ümde basladim ve herkes de öyleydihadi ay farklarından -1 +1 oynasın ama 16 değil yani ...neyse artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?