işin içinden çıkamıyorum yardımm..

hiç inandırıcı değilsin kuzum
fake resmen

Şimdi senide benide cani ilan edenler çıkacaktır ama mantıklı çözüm bencede bu.

Anneside eğer hamile olduğunu duyarsa bu çözümü sunacaktır diye düşünüyorum.

Valla ben de aynı fikirdeyim. Hamilelik de daha yeniymiş. Asıl o çocuğu doğurmak canilik olacak. Özür dilerim ama adam bildiğin pedofil. Küçücük çocukla sevgili olmuş yetmemiş bir de cinsellik yaşamış. Kızın yaşı çok küçük. Şimdi kendini evliliğe falan çok hazır hissediyor ama o yaşlarda hepimiz bir an önce büyüyüp kadın olmak istiyorduk. Doğacak çocuğun hayatı da kızcağızın hayatı da rezil olacak büyük ihtimal. Allah kolaylık versin ne diyeyim.

artık 12 yaşından başlıyorlar...

Annen 3 senedir erkek arkadaşını taniyormus. 14 yaşında bir kızın 19 yaşında bir erkek arkadaşı olması kabul edilemez. 19 yaşında bir delikanlı 14 yaşındaki kız çocuğu için asla onaylanamaz bir sevgili adayidir. Aklı başında her anne bu işin cinsel istismarla sona erecegini bilir. Madem ki bu duruma Rıza göstermiş hamilelik haberiyle şok olacağını sanmıyorum. Çok uzulecektir senin için. Uzulecek çünkü eğitimsiz, mesleksiz,bir gençlik hatasıyla hayatını mahvetmis biri olacaksın. Kararında direnmek yerine derhal annene durumu anlat ve o ne derse onu yap. Hoşuna gitse de gitmese de. Sende ben hiç akıl göremiyorum canım. Bu da yaşından dolayı. Aklı başa ancak yaş ve tecrübe getirir. Annenin aklına Sığın.

Son düzenleme:

Bence de tek çözüm bu ama herkes evlen,annene söyle vs demiş.
Bu kızın evlenince mutsuz edileceği o kadar kesin ki..
Bence de henüz erken iken bu hamilelik sonlandırılmalı..

Kaçsan da annenin imzası olmadan evlenemezsin zaten. Herşeyi olduğu gibi anlat. Aldır diye tutturmazsa mecbur kabul edecek. Sanırım çocuğun ailesi ile yaşayacaksınız? Umarım sizi kızları gibi kabul ederler. Evlilik -Annelik zaten zor, bir de Kayınpeder, kayınvalideyle imtihan olmayın inşallah.

.

Bence de tek çözüm bu ama herkes evlen,annene söyle vs demiş.
Bu kızın evlenince mutsuz edileceği o kadar kesin ki..
Bence de henüz erken iken bu hamilelik sonlandırılmalı..

Vallahi ben de tamamen ayni fikirdeyim, ama insanlar burda bize ates puskurecekler, o da bir can, gunah , cinayet vs. diye.

Lakin bence dogurursa kendi hayatini mahvetmis olacak. 18 yasinda issiz, gucsuz, cocuklu ve bir erkege mahkum olacak. En iyisi sessiz sedasiz bu hamileligi sonlandirmak, sonra da bu kizcagizin adam gibi bir meslek edinmesi, ondan sonra hayatta ne isterse yapmasi.

Diyelim ki konu sahte değil, gerçek. ( ki sanmıyorum verdiği cevaplardan her şey açık)

12 yaşında sevgili, 17 yaşında bebek yapıp neyin olgunluğundan bahsediyorsun sen acaba?
Bir de hayat herkese eşit davranmaz falan edebiyatı yapıyorsun. Farkında mısın kendi seçiminin olduğunun?
Hadi sevgili kısmı hevestir diyelim çocuk ne demek oluyor?
Kaç yaşında başladınız siz bu cinselliğe inşallah 13 14 değildir
Tam reşit olmadığın için sevgilinin yaptığı suç teşkil eder bunuda unutma.

Konuya gelirsek, annene söylemicekmişsin. Ee karnın 2 ay sonra büyüdüğünde ne söylemeyi düşünüyorsun?
1 ay içinde paldır küldür evlenmeyi mi bekliyorsun
Neden diye sorarlar adama

Tabiki asla aklımdan bile gecirmiyorum insanlar yillarca bekliyorlar bunun icin.Bu bi geçiş dönemi öyle değil mi ? Belki bu bi sınav benim icin.

cok iyi dusunuyorsun ben yıllardır bı evladım olsun dıye aglayıyorum olmuycanı bılı bıle daha kac kısı var benımle aynı durumda olan sen cok sanslısın tamam yanlıs zamanda erken olmus ama melek o onun sucu yok arada bebk var elbet herkes kabullecek ama sakın kacım deme sonucuna katlan ve annene anlat

Mahvolan sadece kendi hayatı değil ki.
Yukarıda saydıklarınızın yanında bu bebeğin de hayatı kayacak.
Belki ileride "senin yüzünden evlendim, genç yaşta büyümek zorunda kaldım" diye bebeği bile suçlayabilecek. Çünkü gerçekten onu çok zor günlerin beklediğine inanıyorum.
İnsan oğlu çiğ süt emmiş, erkek ailesi de " geldiğinde hamile idin,bize mecbursun, ne dersek yapmak zorundasın" diye kıza yüklenecekler.
Bana kızanlar olacaktır ama bunları tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok
Bkz. KK konuları..

Şimdiden bu kadar mantıksız hareket ediyorken yarın bir gün bebek doğduğunda her şey mükemmel olur sanıyorsan, sanma. Bu kız daha küçük ne olur hali demeden cinsellik yaşayan adam için mi bu çaba? Yapma.

Son düzenleme:
12 yaslarimda oyun oynuyordum ben sevgili nedir bilmezdim...5 yıllık ilişkin var 17 yaaimdasin sevgilinin yaşı büyük adam resmen sapık ya..cinselliği çok erken yasamissin..kimsenin cinsel yaşantısına yorum yapmam herkesin kendi bedeni ama sen resmen cocukluktan baslamissin cinselliğe .cinsellik yaşı bu kadar düşmemeli.. evlilikte o kadar sandığın kadar kolay değil..ayrıca o kadar ufak yaşta cinselliği yaşamayı bilen insan korunmayida bilir bilmeli...neyse annene anlat konuyu karnin büyümeden...

Ya ben de aynı fikirdeyim. Bu yaşta hamile kalıpta, okuluna devam edebileni görmedim ben.
Bir evin, çocuğun, kocanın sorumluluğu ile okul nasıl yürür ki? Süpermen misiniz siz? Nasıl yetişeceksiniz?
22 yaşındayım ve bekarım. Ama yani şu anda bile bir çocuğa yetebilir miyim bilmiyorum.
17 yaşında tecrübesiz bir anne, 22 yaşında genç ve muhtemelen işi gücü yerinde olmayan bir baba... Ne diyeyim çocuk için de koşullar pek iyi değil gibi.
Geleceğini mahvediyor haberi yok.

Allah genç kızlarımıza akıl fikir ihsan eylesin.bi yola girerken 50 kere düşün bi kere adım at der annem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geleceğini inşa etmen gerekir senin çoluk çocuğa karışman deği

Yorumlariniz icin tesekkur ederim ama burada bana kimsenin kızmaya hakkı yok.
Sevgilimle tanistigimda 13 yasindaydim lise 1e gidiyordum ki eminim suan bana ahkam kesenlerin bir coğunun lise birde sevgilileri vardir.
Erkek arkadasim kucuk degil 22 yasinda askerlik vs hepsi tamam.Ayri bi evimiz olacak ailesiyle yasamayacagiz.
Ve bana aldir demeyin bu benim hatamsa arkasinda durmayi tercih ediyorum,ediyoruz.
Ben sadece yaşı yetiskin olan kisilerden,anne olanlardan bir fikir istedim hepside cok yardimci oldu hepsine cok tesekkur ediyorum.
Beni yargilamak isteyenler buyrun yargilayabilirsiniz ben karar verdim
Buyrun buyrun ayiplayabilirsiniz
Konu kapatilsin istiyorum.

Lise 1emi gidiyordun????? sen dalgamı geçiyosun Allah aşkına ya 4 yaşındamı başladın sen okula?? kimi kandırıyosun sen??

13 yasinda lise 1 :))
Sen cidden hayata cok erken atilmissin :)
Es adayin ve bebeginle mutluluklar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lise 1 de 2 de 3 te üniversite 1 de 2 de 3 te 4 tede sevgilim yoktu.. İnsanların ahkam kestiği dediğin şeyin yanlış olduğunun farkındasın üslup hatası kabuldür. Sevgilisi oldu diye yaptığın şey doğru mu çocuğum ? Yapılan şey olan biten şey senin hayatından gidenler. Sadece senin hayatından gidenler diyorum erkeğinden bahsetmiyorum onda sıkıntı yok çünkü. Senin bu psikolojiyle beslediğin karnındaki bebek yazık değilmi ona? Hadi oldu bitti ders çıkarmak yokmu bu olaydan? Bende hamileyim şimdi ilkim senin gibi. Senden kaç yaş büyüğüm öyle endişeliyim ki nasıl yetiştireyim nasıl moralimi bozmayayım da bebeğim rahat olsun doğduğunda büyüdüğünde sıkıntı çekmesin namuslu iffetli olsun. Annenin babanın yerine koyacaksın ileride kendini muhtemelen o zaman anlayacaksın gerçekten çok kolay olmadığını hiçbirşeyin. Çocuk büyütmenin onu yetiştirmenin. Ve bir anlık zevk uğruna varolan bu çocuğun sorumluluğunun asla ama asla önemsenmeyecek olduğunun. Ama suç bizde anne baba gerçekten anne baba olsa çocuğunu doğru yetiştirir Allah a bırakır elimden geleni yaptım Rabbim diyerek. Yoksa bu döngü devam eder çocuğum sendeki gibi.. Allah iyilerle karşılaştırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…