- 30 Ağustos 2013
- 475
- 228
- 123
- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Herkese iyi aksamlar diliyorum
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Ben bu durumu aileme anlatmadan nasil kabul ettirebilirim lutfen akil verin.
Lise 1emi gidiyordun????? sen dalgamı geçiyosun Allah aşkına ya 4 yaşındamı başladın sen
okula?? kimi kandırıyosun sen??
Okula erken yazildim sizi ikna etmek zorunda degilim 13 yasimin icindeydim tanistigimizda 14e giriyordum.Inanmak zorunda degilsiniz!
Herkese iyi aksamlar diliyorum
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Ben bu durumu aileme anlatmadan nasil kabul ettirebilirim lutfen akil verin.
Bende konunun sahte olduğunu düşünenlerdenim. Hamile olmasından kaynaklanmıyo bu düşüncem çünkü bende yakın çevremden gördüm bu yaşlarda hamile kalanları ama asıl sıkıntı şuki 12 yaşında bi insan sokakta oynar okula gider sevgili yapmaz onuda geçtim annesi 3 yıldır tanıyormuş hangi anne 14 yaşındaki kızının sevgilisine karşı çıkmaz. Ya gerçekten bu işlere çok çok erken atıldın başında akıl vericek kimsen yok yada konu sahte (sahte olduğunu düşünüyorum)
Lise 1emi gidiyordun????? sen dalgamı geçiyosun Allah aşkına ya 4 yaşındamı başladın sen okula?? kimi kandırıyosun sen??
13 yasinda lise 1 :))
Sen cidden hayata cok erken atilmissin :)
Es adayin ve bebeginle mutluluklar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla ben de aynı fikirdeyim. Hamilelik de daha yeniymiş. Asıl o çocuğu doğurmak canilik olacak. Özür dilerim ama adam bildiğin pedofil. Küçücük çocukla sevgili olmuş yetmemiş bir de cinsellik yaşamış. Kızın yaşı çok küçük. Şimdi kendini evliliğe falan çok hazır hissediyor ama o yaşlarda hepimiz bir an önce büyüyüp kadın olmak istiyorduk. Doğacak çocuğun hayatı da kızcağızın hayatı da rezil olacak büyük ihtimal. Allah kolaylık versin ne diyeyim.
aynen işin bir de <<<pedofili>>> kısmı var. pek bu açıdan bakan olmamış herkes annene söyle diye tutturmuş ama söz konusu olay suç. ciddi bir olay bu.
aynı fikirdeyim. 12 yaşında ne sevgilisi ya, sabi sübyanın ne işi olur sevgililikle. 17 yaş da hala çocuk. anne nerelerde? bir anne nasıl olur da böyle bir ilişkiye izin verir? ben bu konunun sahte olmasını umuyorum. zaten son zamanlarda ergenlerin açtığı hikaye konular çok fazla, o yüzden şaşırmam yani...
Aynen öyle. Bu kız 12 yaşındayken çocuk 17 yaşındaymış. Kız daha yeni reşit olmuş ya da olacak. Çok ciddi bir suç hem de.
Yalnız liseye normal.başlama yaşı 14 zaten 13 yasında baslamis olması anormal degilki. Ben 14ümde başladım ama 13 yasında arkadaşlar vardı
Yorumlariniz icin tesekkur ederim ama burada bana kimsenin kızmaya hakkı yok.
Sevgilimle tanistigimda 13 yasindaydim lise 1e gidiyordum ki eminim suan bana ahkam kesenlerin bir coğunun lise birde sevgilileri vardir.
Erkek arkadasim kucuk degil 22 yasinda askerlik vs hepsi tamam.Ayri bi evimiz olacak ailesiyle yasamayacagiz.
Ve bana aldir demeyin bu benim hatamsa arkasinda durmayi tercih ediyorum,ediyoruz.
Ben sadece yaşı yetiskin olan kisilerden,anne olanlardan bir fikir istedim hepside cok yardimci oldu hepsine cok tesekkur ediyorum.
Beni yargilamak isteyenler buyrun yargilayabilirsiniz ben karar verdim
Buyrun buyrun ayiplayabilirsiniz
Konu kapatilsin istiyorum.
Yalnız liseye normal.başlama yaşı 14 zaten 13 yasında baslamis olması anormal degilki. Ben 14ümde başladım ama 13 yasında arkadaşlar vardı
13 yasinda liseye basladi ok.lise sona gecmis yani 3 sene gecmis.16ya basmasi gerekirken 17 mi doldurdum 18mi dolduruyorum diyor konu basinda.5 seneden beri lisede ozaman:)) Lisede kalma yok.Nerde 2 sene hadi bilemedin 1.5 sene :) Olay dogru olabilir ama yaslarda biraz oynama yapti gibime geliyor kardesimiz ya da yasini hesaplamasini bilmiyor.Bu da olabilir.
Ben o yaşlardayken çıktığım tek şey tenefüstü
Lise 1emi gidiyordun????? sen dalgamı geçiyosun Allah aşkına ya 4 yaşındamı başladın sen okula?? kimi kandırıyosun sen??
13 yasinda lise 1 :))
Sen cidden hayata cok erken atilmissin :)
Es adayin ve bebeginle mutluluklar.
15-16 yaşlarında liseye başlayabilirsiniz 13 yaşında nasıl olabiliyo?? şahsen ben 15 yaşımda başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?