işin içinden çıkamıyorum yardımm..

gizeleyecek bir şey kalmamış ki.
12-13 yaşında mı başladı ilişkin ilkokuldayken yani şimdiki nesil neden bu kadar aceleci.o yaşlarda ben barbi bebeğime giysiler dikip arkadaşlarımla oyun oynuyordum.düşündüğümüz tek şey barbilerimizdi.sen bide üstüne hamileyim diyorsun inan ki nutkum tutuldu.

evleneceksn sonra çocuk olacak bir süre sonra sıkılacaksın çünkü daha çocukluğunu yaşayamamış olacaksın çevrendeki arkadaşlarının hepsini işinde gücünde görünce yolunu değiştireceksn görmesinler diye.ne acı pişman olacaksın ama iş işten geçmiş başa almanın imkanı yok....

inşallah bu şekilde olmazsın.bir hata yapmışsın zaten annenden gizleme artık madem öyle anlat.çünkü başka şekilde ikna etmen mümkün olmaz gibi geliyor bana öğrenci olduğun için.

Tatlım senin düşünmen gereken şey keşke eğitimin olsaydı bak şimdi içimi burktun hemen annene söyle vakit kaybetme allah yardımcın olsun

Hey masallah biz o yasta ip atlayip cizgi film izlioduk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okula erken yazildim sizi ikna etmek zorunda degilim 13 yasimin icindeydim tanistigimizda 14e giriyordum.Inanmak zorunda degilsiniz!

hmm anladım 4 yaşında liseye başladın 14e girerken tanıştın 5 senedir berabersin 19 yaşındasın??? yalanların sarpa sarmaya başladııı bencede kapat konunu.

Bütün konunu baştan sona okudum. Hemen hemen aynı yaştayız. Çocuk gerçekten çok zor bir yük ama sen madem arkasında duracağım verdiğim kararın diyorsun çoğunluğun söylediği gibi annene anlatmalısın. En iyisini en doğrusunu annen bilir. Umarım çok güzel bir hayatın olur.

aynı fikirdeyim. 12 yaşında ne sevgilisi ya, sabi sübyanın ne işi olur sevgililikle. 17 yaş da hala çocuk. anne nerelerde? bir anne nasıl olur da böyle bir ilişkiye izin verir? ben bu konunun sahte olmasını umuyorum. zaten son zamanlarda ergenlerin açtığı hikaye konular çok fazla, o yüzden şaşırmam yani...

Son düzenleme:
Lise 1emi gidiyordun????? sen dalgamı geçiyosun Allah aşkına ya 4 yaşındamı başladın sen okula?? kimi kandırıyosun sen??

13 yasinda lise 1 :))
Sen cidden hayata cok erken atilmissin :)
Es adayin ve bebeginle mutluluklar.

Yalnız liseye normal.başlama yaşı 14 zaten 13 yasında baslamis olması anormal degilki. Ben 14ümde başladım ama 13 yasında arkadaşlar vardı

aynen işin bir de <<<pedofili>>> kısmı var. pek bu açıdan bakan olmamış herkes annene söyle diye tutturmuş ama söz konusu olay suç. ciddi bir olay bu.

okullar tatile girdi ergenlerin canı sıkılmaya başladı diye umuyorum

Aynen öyle. Bu kız 12 yaşındayken çocuk 17 yaşındaymış. Kız daha yeni reşit olmuş ya da olacak. Çok ciddi bir suç hem de.

site yönetimi bu konuya müdahele etmeli. söz konusu 17 yaşında hamile bırakılmış bir ÇOCUK çünkü. ortada bir suç var. kimse bunun farkında değil herhalde.

13 yasinda liseye basladi ok.lise sona gecmis yani 3 sene gecmis.16ya basmasi gerekirken 17 mi doldurdum 18mi dolduruyorum diyor konu basinda.5 seneden beri lisede ozaman:)) Lisede kalma yok.Nerde 2 sene hadi bilemedin 1.5 sene :) Olay dogru olabilir ama yaslarda biraz oynama yapti gibime geliyor kardesimiz ya da yasini hesaplamasini bilmiyor.Bu da olabilir.

5 senelik ilişki 17 yaşını doldurmuş daha 18 bile değil. 17 yi doldurunca 18 yaşını doldurmuş olmuyorsun gün almış oluyorsun. 5 sene önce başlamış sen hesap et 12 yaşında oluyorsun hadi 18 yaşını doldurdun diyelim öyle olsun 13 yaşında oluyorsun yaa neresinden bakarsan bak çocuk yaşta bir ilişkiye başlamışsın hala nesini savunuyorsun çok mu acelen vardı birlikte olup çocuk yapmak için yazık günah ailenizin size verdiği emeklere daha lise sona bile gitmemişsin diploman yok bir erkek için dışarıdan bitireceksin de alacaksın diplomayı sonra bebeğini kucağına alacaksın sen daha çocuksun yahu. Annene durumu açıklamadan izin vermesini nasıl bekliyorsun aa tamam kızım dışarıdan bitir ne olacak yaşında geldi hatta geçiyor bile evde kaldın sayılır deyip seni evlendirecek mi yüreklerine inmese bari önce onu düşünün. Ama nerde aileyi düşünen kim. Sonra ne olacak biliyor musun sen büyük ihtimal kaynana evinde kalacaksın seni bir güzel ezecekler çünkü gebe olarak gideceksin zaten, gençliğini yaşayamadan bebeğini kucağına alacaksın ev işi bekleyecek kaynanan, yemek bekleyecek bir yandan da çocuk bakımı kısa zamanda hayatından bıkacaksın pişman olacaksın. Okuyan, özgür, gezen tozan kızlara özeneceksin kendi parasını kazanan kızlara. Onlar kendi istedikleri zaman ellerine mesleklerini aldığında, hayatın tadını çıkardıklarında ve hazır olduklarında evlenecekler onlar yeni evlendiğinde sen çökmüş bile olacaksın belk bir çocuğun daha olacak eşinin de yaşı büyük değildir hep maddi olarak onun ailesine bağlı olacaksınız. Durum bu. Yazık ediyorsunuz elin adamı için kendinize erkek her zaman bulunur aile, eğitim, bu gençlik yaşları her zaman bulunmaz anlayacaksın da da iş işten geçecek.

Ayy bir de hem suçlu hem güçlü valla akıllara zararsın ailene de acımıyorsun değil mi arkasındaymış da bilmem ne ailenizin duyunca yüreğine inse ne olacak. 13 yaşında lise 1 e gidilmez küçük hanım. Şu an zaten 17 yaşımı doldurdum lise 4 e geçtim diyorsun yani seneye gideceksin ona. Söyler misin 13 yaşında lise 1 de olsan yani ilk senende 13 yaşındaysan say 16 yaşında zaten lisenin bitmesi gerekmez miydi. Neden bitmedi? ayrı evimiz olacak demişsin ne iş yapıyor bu adam bir evi çekip çevirebilecek misin evlilik çocuk oyuncağı geliyor sana herkes üniversite tercihlerini yaparken sen bebek pışpışlayıp ev temizliği yapacak, yemekle uğraşacak, market pazar yapıp evi geçindirmenin yollarını arayacak bir de bu arada mucize ama dışardan okul bitireceksin. Ve ailen muhtemelen seninle görüşmeyecek buna hazır mısın ne çabuk elin adamı için aileni silip atıyorsun onun ailesiyle anlaşacağını ne biliyorsun seni ezmeyeceklerini ne biliyorsun. Kararını vermenle de olmuyor yasalara göre şu an işlediğiniz suç ve erkek arkadaşınız hapise girebilir sen buradakiler aptal sandın herhalde. Alkışlayalım o zaman seni bravo diyelim bize ne kızım tüm bunlar yaşayacak olan sensin hayat senin pembe gözlüklerinde baktığın kadar kolay değil . Anne babanıza acıyorum valla yazık emeklerine.

ailen normalde evliliğine izin verir mi bilmiyorum ama eğer izin vermezlerse ki öyle olacak her şeyi anlatman gerek

15-16 yaşlarında liseye başlayabilirsiniz 13 yaşında nasıl olabiliyo?? şahsen ben 15 yaşımda başladım

Ayrıca tanıştığımızda 14üme giricektim diyor 5 senedir beraberlerse 19 yaşında olması gerekirsen 17yi doldurdum 18in içindeyim diyor. Konu sahibi kendide şaşırdı nasıl çeviriceğini

Lise 1emi gidiyordun????? sen dalgamı geçiyosun Allah aşkına ya 4 yaşındamı başladın sen okula?? kimi kandırıyosun sen??

13 yasinda lise 1 :))
Sen cidden hayata cok erken atilmissin :)
Es adayin ve bebeginle mutluluklar.

15-16 yaşlarında liseye başlayabilirsiniz 13 yaşında nasıl olabiliyo?? şahsen ben 15 yaşımda başladım

Bende 13 yaşında iken lisedeydim.
Bunda bi anormallik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…