Isin icinden cikamiyorum..

1a2a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
122
63
48
32
Konumu anlatmistim aslinda ama hala bi sonuca varamadim. Kisaca özet gecmek gerekirse Esim gece gece haber vermeden disari ciktigi icin Kumar oynadigindan süpeleniyodum (cok yapti cünkü). Kredi karti var ve sifresini bilmedigim icin hesabina bakamiyodum para cekilmis mi diye.
Herneyse iftara camiideydim ben bugün esim gelmedi. Zaten niyetli de degildi. Teravihi kilip eve bi geldim, yine esim yok.. Saat gece 1 bucuk. Araba kapida degil, kart cüzdanimda degil, ne haber vermis ne bisey.. Ariyorum ariyorum cikmiyo.
Ben 2 saat bekledikten sonra geldi. O eve daha cikmadan "sakin eve gelme hersey bitti" seklinde mesaj yazdim ( bir kere daha olursa hic konusmadan bosarim demistim )
Esim bisey bilmiyormus gibi davraniyor. Noluyo falan dedi. Sonra yukari geldi konustuk.
Neden haber vermeden gittin diyorum, aklima gelmedi haber vermek diyor..
Telefona niye cikmiyosun diyorum,
Arabada unutmusum diyor.
Nerdeydin diyorum,
Biraz arabayla turladim sonra arkadasla bulustum diyor..
Hani telefonu arabada unutmustun? Magdem arabayla turladin neden telefonuma cikmadin diyorum tekrar,
Duymamisim diyor.
Iyi arkadasini ara bakim magdem onlaydin diyorum,
Uyumustur coktan aradan 1 saat gecti ben ondan ayrilali diyor ..

Bu arada saat gece 12 gibi cikmis.. 3 bucukta geri eve dönüyor

Bide kredi kartindan para cekmedim yarin bankayi arar sana dökumani gösteririm diyor.

Napim ben simdi?? Sizcede bi isin icinde bi is yok mu? Hadi diyelim ispatladi yarin gercekten para cekilmemis.. O zaman nolacak?? Nerdeydi o zaman o gecelerde??

Bide konusmasindanda bana yalan söyledigini düsünüyorumm. Cünkü cevap verirken rahat ve kendinden cok emin. Ama esim gercekten hakli olsa bagirir cagirir yikar döker niye bana inanmiyosun yalan söylemiyorum
diye düsünüyoruz ( biraz agresiv )

Off napacam Allahimm..

Gece geç geliyor ve siz kumar oynadığına yoruyorsunuz.. Hımmmmmmmm

Baska bi kadin oldugunu düsünmüyorum acikcasi. Cünkü telefonunu ve bilgisayarini sürekli kontrol ediyorum. Ve Esimin zaten oynamisligida var. Zaafi var yani kumara. Oyun hastaligi var. O yüzden diyorum

kumar da olabilir başka bir kadın da bu seçeneği hemen elemeyin bence. Takipte kalın

Bu güvensizlik,şüphe ve garip tavırlı biri ile yaşamak sizi hasta edebilir. Sorun neyse çözün aksi halde mutsuzluk ikinizin de sonu olur

Bir turlu sizi kumarin tek ihtimal olmadigina inandiramadik. Kocaniz alenen size aldatma belirtileri sunuyor ya. Gece 3te eve gelmek ne demek? Bide eve aldiniz mi gercekten adami ben anlayamadim? Ertesi sabah oldu gittiniz yaniniza oturdunuz sizinle konusmasina musaade ettiniz. Sonra bir baktiniz aaaa kumar oynamiyor. Ya binde bir ihtimal aldatmiuor, yalan da soylemiyor diyelim. Evli barkli adam ne bu gece "dolasma" isi. Normal midir yani sizin etrafinizda bunlar?

Ne demek aklıma gelmedi haber vermek? Eşinizin evli olduğunuzdan haberi yok sanırım. Bu nasıl bir savunmadır..

Arkadaşların dediği gibi sadece kumar üzerinden gitmeyin.
Eş kişisi gece 12 den 3 e kadar habersiz dışarıda olacak, telefonlara da cevap vermeyecek. Sonrada 3 saat arabayla turladım sonra arkadaşla takıldım diye açıklama yapacak. Ne alaka gece gece arabayla turlamak, evde insan olduğunu ve kendisini merak edeceklerini nasıl düşünmez?
Kusura bakmayın ama en rahat evliliklerde bile kabul edilemez bu. Siz sadece kumara odaklanmışsınız, kart dökümanı diye tutturmuşsunuz ama ortada kumar olsa da olmasa da bir sorumsuzluk var.
Kumar oynamadığını ispatlarsa bu gece gezmelerine izin verecek misiniz? Adam kart dökümanını önünüze serse bu konuda masum çıksa, itiraz etme hakkınız olmayacak.

Telefonu arabada unuttum dedikten sonra arabayla turladık yalanını söylemesi ortada bir sıkıntı olduğunu gösteriyor zaten. Gece haber vermeden çıkması zaten ayrı bir facia. Hadi gittib telefona nasıl bakmazsın. Yakında eşimi yakaladım diye konu açacaksın diye düşünüyorum ne yazıkki.

Kari-koca bir garipsiniz. Gece yarilari birinizden birinizin basina is gelecek ne isiniz var sokaklarda ben cozemedim gitti

O adamin hayati yalan sende bunu bile bile devam ediyorsun.esin ayriliriz demeni pek citiye almiyor gibi evden bir süreligine ayrilip bu konuda citi oldugunu gösterebilirsin.o evde kalip gelmesini bekleme zaten geldiginde yalanlariyla seni kandirip hic birsey olmamis gibi tekrar aynisini yapiyor.

Valla siz daha oncede tolerans gosterdiniz yine yapti bence bu iste bi is varve bence bu sefer kumar olmayabilir bence kesin kumardir diye emin olma
Eski konularida biliyorum ve insan catlar sinirden ve meraktan arastirin pesine dusun takip edemesebjzde takip etcek birini bulsabiz mesela kardesin abin kuzenin varsa biri
Bu isin altindan cikar kesin bisey ama i an kizip sonra hic bisey yok gibi davranmayin konusturana kadar ugrasin

BENCEDEEEE

Bu güvensizlik,şüphe ve garip tavırlı biri ile yaşamak sizi hasta edebilir. Sorun neyse çözün aksi halde mutsuzluk ikinizin de sonu olur

Cözemiyoruz maglesef bi türlü, cünkü kimseyi dinlemeyip ayni davranislari sergilemeye devam ediyor.
Ayrica bide kendini hakli cikarmaya calisiyo. " Ne olmus yani 2 - 3 gece cikip gezdiysem biraz" falan diyo

Ister aldatiyo olsun ister kumar oynuyo olsum ikisi de birbirinden beter. Bi kere habersiz gitmek, telefonlara cvp vermemek yanlis birseyler yaptinin kaniti.

Hayir tabiikide normal degil. Ama ya gercekten anlamiyor yada anlamiyormus gibi yapiyor bunun normal olmadigini.
"Bi seydende geri kal..Herseyi söylemek zorunda miyim.. Aklima gelmedi aramak" gibi sacma sapan seyler söylüyor.

Ya ben kimseye yüzde yüz güvenmiyorum zaten. Hele esime zaten güvenmiyorum. Ama eger kumar degilde baska bi kadin olsa illaki bi yazisma bi fotoraf bisey yakalardim diye düsünüyorum. Veya bi telefon görüsmesi mesela. Telefonuna baktim gece 2 de "arkadastaydim" dedigi arkadasi aramis mesela. Ama iste 12 den 2 ye kadar nerdeydi? Ne yapti ? Niye telefona cikmadi??

Evet dediginiz gibi dökumanlarla oynamadigini ispatlarsa o zaman ne dicem? Sonucta bu onu yinede hakli cikarmaz ama anlamiyo iste

Herşey bitti yazdıktan sonra, bu açıklamaların üstüne hiçbir şey yokmuş gibi aynı evde mi uyudunuz?

Çalışıyor musunuz?

Eşiniz evli olduğunu unutmuş zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…