İşin içinden çıkamıyorum.

Noraa89

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
2.854
1.309
373
36
Merhaba, 3-4 gündür kafamı kurcalayan bir konu var, ne yapacağımı şaşırdım. En yakın arkadaşım sevgilisini aldatıyor ve bunu sadece ben biliyorum ve tuhaf olan aldattığı sevgilisi çok yakın olmasa da benim de arkadaşım beraber vakit de geçirdik. ve işin en tuhaf kısmı herşeyini ben bildiğim için Yen'i sevgilisiyle de beni tanıştırdı (telefon ve görüntülü arama) ben arkadaşımla 2-3 haftadır görüşmeyince arkadaşımla aldattığı sevgilisi ayrıldılar diye düşünüp Yen'i sevgilisi ile tanıştım fakat arkadaşımla sonrasında görüştüğümde aldattığı sevgilisi ile henüz ayrılmadıklarını ama zaten aralarının bozuk olduğunu bazen günde 1 kez bazen de hiç birbirlerini atamadıklarını öğrendim. Madem sen ayrıl diyorum, zaten o ayrılacak biliyorum deyip geçiştirdi.

Yeni sevgilisi ile benim aramın iyi olmasını, beraber vakit geçirmemizi istiyor, planlar yapıyor vs. Ne yapacağımı şaşırdım, aldattığı sevgiline karşı da kendimi suçlu hissediyorum samimi olmasak Bile ona karşı haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Söz ettiğim arkadaşım beni çok seviyor kardeşi gibi arkadaşlığımı da bitirme konusunu düşündüm, kafam çok karışık. Yapı olarak da kimseye hayır diyemiyorum, beni Yen'i sevgilisi ile de tanıştıdığında bu kim yahu nerden çıktı, beni niye tanıştırıyorsun diyemedim, basiretim bağlandı sanki yA da onu kırmamak için belki de tanıştım:( ama sonra aldattığı sevgilisi ile ayrılmadıklarını öğrenince kötü hissettim kendimi, bu akşam bir karar verip yarın uygulamak istiyorum:( ne yapmam lazım? Bana ucu dokunmuyor diye susmalı mıyım? Ama bu şekilde de için rahat etmiyor, eskisi gibi yazasın gelmiyor kendisine :((

Açık açık arkadaşınıza durumundan rahatsız olduğunuzu ve İlişki sayısını 1 e indirdiğinde tekrar beraber vakit geçireceğinizi söyleyin.

Arkadasiniz ne yapmaya calisiyor sordunuz mu?
Verecegi tepkiden ve aranizin bozulmadindan korkuyorsaniz bahane bulun gitmeyin ve mesafe koyun.

Samimiyetiniz varsa ve korkmuyorsaniz acik acik konusun.

İyice rahatsız olmaya başladım bazı şeylerden, beni de yancısı gibi gösteriyor aslında. Bak x şunları bilmiyor, bunları söyleme, şunları ağzından kaçırma vs diyor, ben de ne yapacağımı bilmediğim için hala, tamam Diyip geçiştiriyorum.

Aslında ilk ayrıldık dedi, sence ben onla bitirmeden bunla başlar mıyım diye tepki gösterdi, ertesi gün onun (aldattığı sevgilisi) ayrılmasını beklediğini söyledi, bazı konularda beni de kandırıyor gibi geliyor :(

Tamamen arkadaşlığı bitirmek mi yoksa sadece bu konuya dahil olmamak mı mantıklı?

Böyle bir duruma düşseydim ben ne yapardım? Arkadaşıma yanlışın yanlış olduğunu, en azından aldattığın kişiden ayrıl ayrılmazsan seninle ilişkimi keseceğim derdim. Hee bide sert bi dille söylerdim. Çok değer verdiğim bi arkadaşımsa ve ilk yanlışı buysa onu doğru yola gelmesi için elimden geleni yapardım. Doğrunun ne olduğunı anlatın. Gerekirse kızın ona. Sert uyarın yani. En başta diğer çocukla tanıştığında, ayrılmadıklarını öğrendiğinde sert tepki vermeliydin.

Tek bir hatası için silmeyin. Hatasıyla sevin, ama doğruyu göstererek . Sen gösterdiğin halde o illede yanlışa gideceğim derse mesafeni koymalısın ki akıllasın. Her yanlışta yanımda olur zaten demesin.

Arkadaşınız birini aldatmıyor, ikisini aynı anda idare ediyor kavram kargaşası olmasın. onun yedekte 3-4 kişi daha vardır ben böyle tipleri gördüm ergenlik zamanlarımda.
Diyeceksiniz ki ben kimsenin sevgilisiyle tanışmak istemiyorum sonra kavga ediyorlar başıma bela

Herkesin kendi hayati sevabiyla günahiyla kendi sorunu. Kafasinda oturtamadigi birseyler vardir.Kendisi de memnun degildir bu durumdan.Eninde sonunda bir tercih yapmak zorunda zaten.Siz karismayin.Sadece bu secimi geç olmadan yapmasi lazim geldigini anlatmaya calisin bir dost olarak.Size ne kadar güveniyor ki herseyi ortada.Güvenini yıkmayın arkadasinizin.

Ucu bana dokunmuyor demeyin. Sevgilisini aldatan bence hayatta herkesi aldatır yanıltır yanlış yapar. Günün birinde ucu size dokunur anlarsınız bu karakersiz sevgilisini de aldatmıştı dersiniz tüh dersiniz. Aldatmak nedir ayrılmak varken. Resmen karaktersizlik fantazisi.. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Gerisi size kalmış..

Merhaba, 3-4 gündür kafamı kurcalayan bir konu var, ne yapacağımı şaşırdım. En yakın arkadaşım sevgilisini aldatıyor ve bunu sadece ben biliyorum ve tuhaf olan aldattığı sevgilisi çok yakın olmasa da benim de arkadaşım beraber vakit de geçirdik. ve işin en tuhaf kısmı herşeyini ben bildiğim için Yen'i sevgilisiyle de beni tanıştırdı (telefon ve görüntülü arama) ben arkadaşımla 2-3 haftadır görüşmeyince arkadaşımla aldattığı sevgilisi ayrıldılar diye düşünüp Yen'i sevgilisi ile tanıştım fakat arkadaşımla sonrasında görüştüğümde aldattığı sevgilisi ile henüz ayrılmadıklarını ama zaten aralarının bozuk olduğunu bazen günde 1 kez bazen de hiç birbirlerini atamadıklarını öğrendim. Madem sen ayrıl diyorum, zaten o ayrılacak biliyorum deyip geçiştirdi.

Yeni sevgilisi ile benim aramın iyi olmasını, beraber vakit geçirmemizi istiyor, planlar yapıyor vs. Ne yapacağımı şaşırdım, aldattığı sevgiline karşı da kendimi suçlu hissediyorum samimi olmasak Bile ona karşı haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Söz ettiğim arkadaşım beni çok seviyor kardeşi gibi arkadaşlığımı da bitirme konusunu düşündüm, kafam çok karışık. Yapı olarak da kimseye hayır diyemiyorum, beni Yen'i sevgilisi ile de tanıştıdığında bu kim yahu nerden çıktı, beni niye tanıştırıyorsun diyemedim, basiretim bağlandı sanki yA da onu kırmamak için belki de tanıştım:KK43: ama sonra aldattığı sevgilisi ile ayrılmadıklarını öğrenince kötü hissettim kendimi, bu akşam bir karar verip yarın uygulamak istiyorum:KK43: ne yapmam lazım? Bana ucu dokunmuyor diye susmalı mıyım? Ama bu şekilde de için rahat etmiyor, eskisi gibi yazasın gelmiyor kendisine :KK43:(
"Birine karşı kötülük yapılırken sessiz kalıyorsan, bir gün sana kötülük yapıldığında sesini çıkarmaya hakkın olmaz" demişti bana biri. O arkadaşınız bir gün size de ihanet edecektir. İhanet bir karakter biçimidir. Yol yakınken hayatınızdan çıkarın.

Böyle arkadaşa güven olmaz benden söylemesi:işsiz:

Allah allah arkadaşının sevgilileriyle görüşmek zorunda değilsin.
Bekle kimle evlenirse onunla arkadaşlığını geliştirirsin.

Back
X