Merhaba, 3-4 gündür kafamı kurcalayan bir konu var, ne yapacağımı şaşırdım. En yakın arkadaşım sevgilisini aldatıyor ve bunu sadece ben biliyorum ve tuhaf olan aldattığı sevgilisi çok yakın olmasa da benim de arkadaşım beraber vakit de geçirdik. ve işin en tuhaf kısmı herşeyini ben bildiğim için Yen'i sevgilisiyle de beni tanıştırdı (telefon ve görüntülü arama) ben arkadaşımla 2-3 haftadır görüşmeyince arkadaşımla aldattığı sevgilisi ayrıldılar diye düşünüp Yen'i sevgilisi ile tanıştım fakat arkadaşımla sonrasında görüştüğümde aldattığı sevgilisi ile henüz ayrılmadıklarını ama zaten aralarının bozuk olduğunu bazen günde 1 kez bazen de hiç birbirlerini atamadıklarını öğrendim. Madem sen ayrıl diyorum, zaten o ayrılacak biliyorum deyip geçiştirdi.
Yeni sevgilisi ile benim aramın iyi olmasını, beraber vakit geçirmemizi istiyor, planlar yapıyor vs. Ne yapacağımı şaşırdım, aldattığı sevgiline karşı da kendimi suçlu hissediyorum samimi olmasak Bile ona karşı haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Söz ettiğim arkadaşım beni çok seviyor kardeşi gibi arkadaşlığımı da bitirme konusunu düşündüm, kafam çok karışık. Yapı olarak da kimseye hayır diyemiyorum, beni Yen'i sevgilisi ile de tanıştıdığında bu kim yahu nerden çıktı, beni niye tanıştırıyorsun diyemedim, basiretim bağlandı sanki yA da onu kırmamak için belki de tanıştım
ama sonra aldattığı sevgilisi ile ayrılmadıklarını öğrenince kötü hissettim kendimi, bu akşam bir karar verip yarın uygulamak istiyorum
ne yapmam lazım? Bana ucu dokunmuyor diye susmalı mıyım? Ama bu şekilde de için rahat etmiyor, eskisi gibi yazasın gelmiyor kendisine
(
Yeni sevgilisi ile benim aramın iyi olmasını, beraber vakit geçirmemizi istiyor, planlar yapıyor vs. Ne yapacağımı şaşırdım, aldattığı sevgiline karşı da kendimi suçlu hissediyorum samimi olmasak Bile ona karşı haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Söz ettiğim arkadaşım beni çok seviyor kardeşi gibi arkadaşlığımı da bitirme konusunu düşündüm, kafam çok karışık. Yapı olarak da kimseye hayır diyemiyorum, beni Yen'i sevgilisi ile de tanıştıdığında bu kim yahu nerden çıktı, beni niye tanıştırıyorsun diyemedim, basiretim bağlandı sanki yA da onu kırmamak için belki de tanıştım