Vermeyi düşünmüyorum ne yapacağımı bilmiyorum işte sorun burada.Vermeyi düşünmeden ne yaparsanız yapın. Anlamadığım konular olduğu için yorum yapamayacağım
Malesef konuşalacak biri değil. Çok denedim olmuyor anlamıyor.Eski eşinizle konuşup çözmeniz lazım .Oğlunuz henüz 9 yaşında çoğu şeyi idrak edemez zaten . ( Kurallar olmadığında mutlu oluyordur )Eski eşiniz belli ki durumu zorlaştırmak istiyor bunu da çocuk üzerinden yapıyor .Basit bir davranış şekli . Umarım çozebilirsiniz .
Bir avukattan yardım isteyin öyleyse .Gerçekten çocuğun gelişimine olumsuz katkısı oluyorsa görüşmelerini azaltabilirler belki .( Ne kadar adil olur bende bilemiyorum ,bunlar hassas konular )Malesef konuşalacak biri değil. Çok denedim olmuyor anlamıyor.
Şu yaşına kadar bi kalem almışlığı yok. Hakediyor ama oğluma kıyamıyorum.Bir avukattan yardım isteyin öyleyse .Gerçekten çocuğun gelişimine olumsuz katkısı oluyorsa görüşmelerini azaltabilirler belki .( Ne kadar adil olur bende bilemiyorum ,bunlar hassas konular )
15 gun 15 gun ikiye bolun. Bir kere deneyin. Belki bu sekilde çözersinizVermeyi düşünmüyorum ne yapacağımı bilmiyorum işte sorun burada.
Ben doğudayım eşimin iş nedeniyle, babası da batıda. Ki 15 günü kabul etmez hatta ediyorum der sonra cocuğu vermiyor diye beni şikayet eder. Öyle çirkef biri15 gun 15 gun ikiye bolun. Bir kere deneyin. Belki bu sekilde çözersiniz
Ben ayni sehirdesinizdir diye dusunmustum.Ben doğudayım eşimin iş nedeniyle, babası da batıda. Ki 15 günü kabul etmez hatta ediyorum der sonra cocuğu vermiyor diye beni şikayet eder. Öyle çirkef biri
Zaten ben evlenince daha da hırslandı daha yazmadığım şeyler var. Adam resmen ne cocuğum konusunda ne de evliliğim konusunda mutlu olmama tahammül edemiyor.Bu tip insanlar konuşmaktan anlamaz ve hatta konusunca o konudan dertlendiginizi anlayıp amacım hasıl olmuş diye keyiflenirler.
Çocuğun aklı başına gelmesi lazım. Iş onda bitiyor yoksa işiniz çok zor. Bence bir çocuk psikoloğu ile görüşün. O sizi doğru yonlendirir.
Çocuğu babaya göndermek bunca emeğinizi çöpe atmak. 1 ayda okuma yi yazmayi unutan çocuk surekli o babayla yasarsa akşam evin yolunu bulamaz. Ve bu durumda yüreği yanan bir anne olarak siz olursunuz.
O sizden önce evlenseydi gıkı çıkmazdı hatta yeni hanımın huzuru kaçmasın diye çocuğu unutturdu.Zaten ben evlenince daha da hırslandı daha yazmadığım şeyler var. Adam resmen ne cocuğum konusunda ne de evliliğim konusunda mutlu olmama tahammül edemiyor.
O benden önce evlendi ama oğlumun söylediğine göre curcunalı bir evlilik. Bende sizin gibi düşünüyordum keşke evlense kurtulsam diye ama olmadı.O sizden önce evlenseydi gıkı çıkmazdı hatta yeni hanımın huzuru kaçmasın diye çocuğu unutturdu.
Onlar istiyorlar ki bir kadin hayatta mutlu olamasin. Onlar insan mutlu etmekten anlamazlar. Varsa yoksa huzursuzluktan beslenirker
Yazarken aklıma da geldi aslında eğer evliyse evlilikte mutlu değil. Sağa sola salça olmaya devam ediyorsa hala kendi hayatına odaklanamamis. Kendisi hala mutluluğun nasıl birşey olduğunu kesfedemedigi için sizin mutlu olmanizi da tahammül edemiyor. O kadar bencil ki sırf amacina hizmet etsin diye küçücük çocuğu kullanıyor kıt akilliO benden önce evlendi ama oğlumun söylediğine göre curcunalı bir evlilik. Bende sizin gibi düşünüyordum keşke evlense kurtulsam diye ama olmadı.
Haklısınız. Kardeş istediğini söylüyor sürekli. Eşim ben götüremezsem parka götürüyor onla cocuk gibi oynuyor dilediğini alıyor. Huzurunda bi problem yok. Orda kalmak istemesi tamamen doldurma ve kuralların olmaması. Ama bebek olursa siz de haklı çıkabilirsiniz.Ne yapsın edin çocuğunuzu bırakmayın ve bu durumda 2. Çocuğu da yapmayın bana gore..
Çünkü o zaman hepten sizin onu istemediğinizi düşünecek çocuğunuz, bebekle sürekli ilgilenmek gerekecek e böyle olunca dışlandığını düşünüp tamamen babasına gitmek isteyecek.
9 yasinda küçücük daha çocuğunuz ve en çok size ihtiyacı var..
Bir kaç sene daha sadece çocuğunuza odaklanin Bence, çünkü hassas bir durumunuz var zaten
Haklısınız. Kardeş istediğini söylüyor sürekli. Eşim ben götüremezsem parka götürüyor onla cocuk gibi oynuyor dilediğini alıyor. Huzurunda bi problem yok. Orda kalmak istemesi tamamen doldurma ve kuralların olmaması. Ama bebek olursa siz de haklı çıkabilirsiniz.
Yaşadığım ilde olanaklar cok kısıtlıBebek olmazsa da biyoloji saat diye birşey varbelki daha sonra isteseniz de olmayacak. Elbette oğlunuz çok kıymetli ama bu durumda onun icin de en doğrusu çocuk psikologuna gitmek.
Ben başka bir çare göremiyorum ne yazıkkidaha bunun ergenliği var birde
Bende boşanma sürecinde bir kardeşinizim. Çocuk kendini bilmeye başlayınca babaya da gidecek. Ve yaşadığınız durum benim de hayat ihtimallerin arasında tabiki. Tek çare başından itibaren bir çocuk psikoloğu. Böylece siz de nasıl yaklasacaginizi bileceksiniz. En azından adımları takip etseniz yolu bulursunuzYaşadığım ilde olanaklar cok kısıtlıtüm yollar tükendi sanırım tek çarem dediğiniz gibi psikolog.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?