İşin içinden cıkamıyorum

Evet evet kesinlikle. Ben bunun için geç kaldım siz en başından tedbirinizi alın. Şu saatten sonra psikologla ne kadarını düzeltebilirsem o yola gireceğim. Babasına uzun süreli gitmediği sürece hiç bi problem olmuyordu. Evlenmeden önce dedesiyle mutluydu şimdi ise eşime baba diye sarılırken neden böyle sürekli batıyoruz anlayamıyorum. Eline telefon ya da tabletini versem hiç bir düzen oluşturmasam sorun çözülecek o durumdayız. Orda kalmak istemesinin tek sebebi bu. Ama ben bunu yapmak istemiyorum doğru da bulmuyorum.

Zaten sağlıklı olmaz öyle bir serbest yaklaşım. Hem psikolog hem de ailecek paylaşımların arttırılması, en azından babasından dönüşünde, adaptasyonunu kolaylaştırabilir bence

Zaten sağlıklı olmaz öyle bir serbest yaklaşım. Hem psikolog hem de ailecek paylaşımların arttırılması, en azından babasından dönüşünde, adaptasyonunu kolaylaştırabilir bence
Doğuda olmamıza rağmen imkanlar el verdikçe sosyal bi aileyiz. İlçede sıkılıyor diye eşim il içi tayin isteyip merkeze yerleştik. Evde onunla oyunlar da oynuyoruz. Sadece hergün kitap okuma matematik tekrar ve test çözme erken yatma sorumluluğu var. Öğretmeni o kadar memnunduki biz merkeze yerleşince oda üzüldü. Ama Orada bunlar yok elinde 24 saat pubg oynamakta serbest. Ben pubg izin vermiyorum. İşim çok zor çokk

Adam ver dememiş ki
Siz biraz destek mi bekliyorsunu,ver 2.dogur gibilerinden
Bana oyle geldi

Adam ver dememiş ki
Bana oyle geldi
Size öyle gelmiş. 2. Doğurmak için neden destek bekleyeyim ki. Yorgunluğumu dile getirmek için onu yazdım. İstiyorum ama Korkuyorum yani. 6 senedir tek başıma emek vererek büyütorum ben cocuğumu ve her seferinde karşı taraf yıkıyor. Alacağım diyor ama bi hamlesi de yok sadece olumsuz etkiliyor. Velayet açmayacaksa çocuğu işlemesinin sebebi ne olabilir. 6 yıldır Karmakarışık bi mevzunun içindeyim. Ve asla vermeyi düşünmüyorum

Adam ver dememiş ki
Bana oyle geldi
Ben öyle düşünmüyorum ya. Acımasız bir yorum bu söz konusu bir çocuk, farklı bir ortamda kalmak istemesi kadar doğal bir şey yok. Hele ki babası söz konusu. Ve bu ihtimali çocuklu boşanan her kadin yasabilir. Yasayacaktirda. Caresiz kalmis, kim olsa Böyle hisseder

Teşekkür ederim anladığınız için.

Teşekkür ederim anladığınız için.

Estağfurullah. Yaşamayan ya da bu ihtimali olmayan biri anlayamazki daha serin kanlı olmakta fayda var, her zaman yapamıyoruz kabul ediyorum ama zaten zor süreçleri atlatıp bu güne gelmişsiniz. Bu sıkıntıları da atlatacaginiza eminim ben

Çok çok zor bir durum..Fakat o sizin doğurduğunuz, yetiştirdiğiniz çocuk biraz konuşun yine ikna edersiniz. Eğer ki bu seneyi sizinle geçirmeye karar verirse size önerim..Belkide yaptıniz.Çocuğu iyi bir pedegoga götürmeniz ve okulunda ki Rehberlik hocasından destek istemeniz..

Böyle arada kalan çocukları gördükçe içim cızırdıyor . Bugün gördüğüm bir haberde Annesi tarafından terk edilmiş 18 aylık bir bebeğin, babası tarafından çeşitli işkencelere maruz bırakılması.. Beni babası da olsa insanlara karşı iyice güvensiz yaptı.

Hani derler ya Anne varken babanın 1 gözü kapalı olurmuş anne olmayınca 2 gözünü kaparmış..

Evet zor durumdasınız ama babanın bu denli rahat olması evladınızın ileride daha sıkıntılı durumlar yaşamasına sebep olabilir. En iyisi yine anne yanı..

Ben doğudayım eşimin iş nedeniyle, babası da batıda. Ki 15 günü kabul etmez hatta ediyorum der sonra cocuğu vermiyor diye beni şikayet eder. Öyle çirkef biri
Valla Cok aciyorum size. Böyle nefret dolu, hain, serefsiz adamlar Varki, gercekten ask olsun olmasin, kalbte aciyor... insan neden böyle kötülük pesinde olur..

Konuşuyorum anlıyor beni çokta olgun cevaplar veriyor ama çıkarları doğrultusunda hepsi tuzla buz oluyor. Orda da aynı disiplin olsa hiç bir problem yaşamayacağız. Bitlenip mi gelmedi, benim kesip gönderdiğim tırnakla mı gelmedi, ağzında küfürle mi gelmedi herşeyi gördüm. Derslerine hiç girmiyorum orası eksi sıfır. Her senem onarmakla geçti. Ben bu adama çocuk veremem. Bu ilde 1 yıl okula gitti öğretmeni o kadar övgülü yorumlar yaptı ki siz düşünün verdiğim emeği 1 kuruş nafakasını ne kendim için ne cocuğum için almadım. Yuvamı da yıkmaya çalıştı eşim çok şükür o yüzü vermedi ordan vurmadı bir daha.

Valla Cok aciyorum size. Böyle nefret dolu, hain, serefsiz adamlar Varki, gercekten ask olsun olmasin, kalbte aciyor... insan neden böyle kötülük pesinde olur..
Çünkü onu ben boşadım. Hazmedemiyor. Evlendi hala aynı nereye kadar gidecek bilmiyorum. Karısı da demiyor ki hala derdin ne sen evlendin diye. Çözemiyorum. Sanki cocuğu veriyorum desem bakabilecek.

Çünkü onu ben boşadım. Hazmedemiyor. Evlendi hala aynı nereye kadar gidecek bilmiyorum. Karısı da demiyor ki hala derdin ne sen evlendin diye. Çözemiyorum. Sanki cocuğu veriyorum desem bakabilecek.
Allah sabirlar versin valla..
Tek Yol Galiba gercekten sadece cocugunuzla ara sira güzel güzel konusmak ve psikiyatri uzmanı ile görüsmektir. Gerisi sadece bosuna zaman kaybetme ve kötü enerji.
Allah yardimciniz olsun

Allah sabirlar versin valla..
Tek Yol Galiba gercekten sadece cocugunuzla ara sira güzel güzel konusmak ve psikiyatri uzmanı ile görüsmektir. Gerisi sadece bosuna zaman kaybetme ve kötü enerji.
Allah yardimciniz olsun
Teşekkür ederim. Çocuğumu keyfine göre getirecekti ama beklemeyeceğim ben gideceğim sinop'a. İlk işim istanbula geçip pedagogla görüşmek olacak. Burada bu imkanım yok . Bunu da yapacağım.

Çocuğunuz 9 yaşında
3.sınıfı bitirdi yani
Gerçekten bir ayda okuma yazmayı unuttu mu? Bu nasıl olabiliyor anlayamadım

Çocuğunuz 9 yaşında
3.sınıfı bitirdi yani
Gerçekten bir ayda okuma yazmayı unuttu mu? Bu nasıl olabiliyor anlayamadım
Bu gecen sene oldu. O zaman 2 aya yakın kaldı. 2 sınıfı bitirmişti o zaman. Okuması ilk okumayı öğrendiği seviyeye düştü. Tamamen unuttu demedim, neredeyse dedim. 3 sınıfı pandemiye rağmen ve bu şartlarda sınıfta iyiler arasına girerek bitirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim evde annenin hayır dediği şeye baba evet diyemez. Eşim bı konu hakkında çocuğu uyarirsa aynı şekilde bende arka çıkmam. Ama tabi bosansak eminim böyle bir kural havada kalır. Erkekler çocuğun psikolojisine gram önem vermediğini düşünüyorum. Normal yaşantısına örnek olarak görümcem aşırı cimri biri mesela 10 yaşındaki çocuğun ağzından para kelimesi düşmez çünkü sürekli yanında maddiyatsal şeyler konuşur annesi. Eski esinizde büyük ihtimal çocuğun yanında o tarz şeyler konuşuyor sürekli. Çocuğun velayetini babaya vermeden halletmeye çalışın. Babasıyla konuşun çocuğun durumu umarım anlar

Bende bu tarz şeylerin konuşulduğunu düşünüyorum. Ama kendisiyle konuşup çözmek mümkün değil. Napıyor ne ediyor beni suçlu konumuna getiriyor. Ben a derken o b dese yine iyi z diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…