Kızlar fikre ihtiyacım var artık içinden çıkılmaz bi hal alıyor.
9 yaşında oğlum var. 3 yaşından beri velayeti bende. İkinci evliliğimi yapalı 1 yıl oluyor. Şimdi geleyim konuya;
Babasının hukuken sadece yaz tatilinde 1 ay alma hakkı var. Ama ben bu bir ay dışında babayla irtibatına engel olmadım. İstediği zaman aldı götürdü getirdi. Ama her yıl 1 aylığına aldığında cocuğum bana düşman kesiliyor. Gelmek istemiyorum diyor. Öyle böyle alıyorum sonra normale dönüyor. Benimleyken de o tarafla yaşamak istemediğini söylüyor.
Ben disiplinli bir anneyim istekleri uygunsa çoğunu yerine getiriyorum ama evimizde kurallarımız var. O tarafa gidince sabahlara kadar elinde tlf la oynuyor bu hep böyleydi hala öyle. İnanın geçen sene geldiğinde okumayı neredeyse unutmuştu. Yazı yazarken harfleri eksik yazıyordu. Bu sene bütün zamanımı ona ayırdım arayı kapattık. Eşimle de arası çok iyi hatta komşularım eşimi takdir ediyorlar.
Şuan yine babasında ve hür takılıyor. Aradı beni gelmek istemiyorum diyor. Konuşması, üslûbu tamamen çirkinleşmiş yine. Velayetle ilgili hukuksal şeyleri öğrenmiş, konuşulmuş yani yanında. Her sene aynı şeyleri yaşamaktan usandım. Babasının amacı almak olsaydı şimdiye velayet açardı onu da açmıyor. Amacının doldurup doldurup tamamen huzurumu kaçırmak olduğunu düşünüyorum.
Ben ne yapayım? O istiyor diye versem gönlüm razı değil, vermesem artık çare bulamıyorum. İşin içinden cıkamıyorum. Vermek istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum 2. Bebek düşünüyordum inanın onda bile tereddüt ediyorum artık.