• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden çıkamıyorum..

Hayırlı olsun diliyorum bebek için 😊 lakin lafımı herkes adına söyleyeceğim yıllarca emek verip ders çalışırız sonra atanamayız yine çalışırız ve atanırız araya büyük sorumluluklar tatlı telaşlar girer o binbir emekle atanılan iş bile zor gelir insana … biz insanoğlu olarak hayatta hiç bir şeyden memnun olmayız .
Şu an 26 yaşında atama bekleyen ve stres içinde olan insanları düşünün … hayatınızı güzelleştirmek sizin elinizde.

24 te anne oldum şu an en yakın arkadaşım hatta en eğlenceli arkadaşım çocugum 😄 cok cabuk büyüyorlar tadını çıkar,, birde o dalgasında olanlara sormak lazım memnunmular çünkü bana hep ne güzel düzenini kurdun yuvan cocugun var ama biz evlenilecek düzgün adam bulamıyoruz devir değişti falan diyorlar

Eğer çocuğunuzu tamamen kendiniz büyütmek istiyorduysanız o zaman atanmamanız gerekirdi. Yani çalışma hayatına girince elbette başkaları da çocuklarla ilgilenecek. Bu tahmin edilemez bir şey değil ki.
D
Çok şükür ki bebeğe bakacak bir anneniz var bende o da yok , zamanla herşey rayına oturacak inşallah, 2 sene derdimizi çekeceğiz mecburen, en kötü ücretsiz izne ayrılırsınız, kendinizi bu kadar darlamayın, ne güzel atanmışsınız tebrik ederim, artık atanmak çok zorlaştı hiç pişman olmayın derim , bebek 2 yaşına gelince daha rahat edeceğiz inşallah
İnşallah canım

Sizin bence çalışmaya gönlünüz yok
Ben gece gündüz nöbetli çalışıyorum oğluma mecbur annem bakıyor bizimkiler çocuk değil mi? Sorun sizin çalışmak istememeniz o zaman istifa edin gerçekten isteyen atansın
Ne alaka yaa? evet istesem istifa eder çalışmam buraya da öyle bi konu açmam içimi dökmek istedim yalnız olmadığımı görmek istedim. Ben de çalışan bir annenin çocuğuyum. Bakıcı anneanne 2. Sınıfta kendim kapıyı kitleyip servise aşağı inerdim. Kahvaltımı kendim hazırlayıp yerdim. Sizinki çocuk benimki çocuk yarıştırmaya girmeyin

Tam olarak sınıfçıyım:)) mesleğe de ilk kez başlayacağım aslında onun da stresi çok fazla :KK43: branş öğretmeni olmayı isterdim ablam öyle onun ders saatleri biraz daha az boşluk bırakabiliyor. Ben ev işlerini kendim hallediyorum. Çok zorlanıyorum eşim evde olunca bebekle ilgileniyor sağolsun ama işte…

Birazcık premses misiniz:)
Anneniz bebeğe bakacak işte güzel bir işiniz de var daha ne istiyorsunuz ki:)
Özel sektörde 6 gün çalışıp 8 gibi evine gelen anneler var:)

Hayırlı olsun hem iş hem bebiş için.
Bunu daha öncede bı konuda yazmıstım. Annem 58 yasında suan allah basımdan eksık etmesın. 87 yılında evlendıgınde cok iyi bi pozisyonda bebek maması olan fırmada calısıyorken babam işten cıkartmıs. Ben 7 yasındayken geri dönmeye karar vermişti işe dönerkende sızın gıbı stresı vardı cunku 87 nere 2005 neresi. Tamamen bilgisayarlar değişmiş programlar bile değişmişti her strese ragmen öğrendi yerı gelıyodu ağlayarak gıdıyodu ıse bıze hıssetırmeden tabı sızın bebısınız daha cok kucuk ama mantık aynı aslında. Uzadı gıbı ama sonuc su basardı ve bız gercekten cok sukur ıyı sartlar altında buyuduk. Babamda calısıyordu ama calısan annenın 2000'li yıllarda faydası daha fazlaydı. Hem kültürel olarak hem maddi olarak. Korkmayın bastan baslamaktan değil baslayamamaktan korkun derler basarırsınız her sey onun geleceği için cok zor gelecek ama sonra cok güzel meyvelerini yiyeceksiniz :)
Çok güzel yazmışsınız. Ah şu korkular ben yapamam blokajları..

Birazcık premses misiniz:)
Anneniz bebeğe bakacak işte güzel bir işiniz de var daha ne istiyorsunuz ki:)
Özel sektörde 6 gün çalışıp 8 gibi evine gelen anneler var:)
İnanın hiç piremses değilim Rambo gibiyimdir😂 sadece korkularım var

Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eylül ayında atandım hamile olduğumdan işe başlamamıştım. Şimdi Eylül ayında iş başı olacak ücretsiz izin almazsam ama işin içinden çıkamıyorum. Bebeğime annem bakacak ama korkularım var. Sabahın köründe kalkacam bebeğimi ordan oraya sürükleyecekm eve gel yemek yap işe git köyde çalışacağım 1 saat yol bazen kendi kendime sen ne yaptın diyorum yaşıtlarıma bakıyorum herkes dalgasında ben fazla sorumluluk altında eziliyor gibiyim. Psikolojim bozuldu her gün düşünmekten kafayı yiyeceğim 😭
Yemeği kocanız yapsın

Kadınlar cok güçlüdür. Böyle düşünme,ben ev hanımıyım arka arkaya 3 miniğim var. Hem ev işi yemek temizlik+eşimin iş yerinede hergün yemek yapıp götürüyorum. Saat 5 gibi isim bitiyor geri kalan zamanı çocuklarıma ayırıyorum.Dışarı çıkıyoruz 9a kadar parktayız pert halde eve dönüyorum yine iş çıkıyor ama halimden memnunum. Sen şuan gözünde büyütüyorsunuz,ilk bikaç gün zorlanırsın sonra adapte olursun. Ne güzel mesleğinde var. Çalış işine bak.Kadın isterse herşeyi yapar
Sizin gibi kadınlara imreniyorum üç çocuğa bakmak büyük bir sorumluluk ve beraberinde çelik gibi psikoloji gerektiriyor helal olsun

Sorumluluğun üstesinden gelmenin en iyi yolu kafayı boşaltmak, yenilemektedir. Kendinize kısacık vakit ayırıp yürüyüş yapın, birkaç makale okuyun sonra kaldığınız yerden devam edin. Yorulduğunuzda bunları yine tekrarlayın. Saçma gelebilir ama güzel motivasyon sağlıyor. Sakin olun ve şunu unutmayın ki yalnız değilsiniz nasıl ki üstesinden gelenler olduysa siz de gelebilirsiniz.

Sizin gibi kadınlara imreniyorum üç çocuğa bakmak büyük bir sorumluluk ve beraberinde çelik gibi psikoloji gerektiriyor helal olsun
Kızın büyümüş ver annene bakıcıdan iyi bakar gözün arkada kalmaz. Ev işi illaki esinde bi ucundan tutar yada çocukla ilgilenir. Bende çalışanlara kendi parasını kazanıp kocasının eline bakmayanların imreniyorum. Ekonomide kötü artık bi evde 2 kişi çalışsa anca yetiyor

Her şeyin avantajı, dezavantajı var neresinden baktığına bağlı. Erken yaşta anne olmak bana göre erkenden sorumluluk demek. Tamam evet çocuğunla yaş farkın yok, enerjin daha çok ama en çok kendine vakit ayırman gereken dönemde de çocuğa göre planlayıp yaşamış oluyorsun hayatı. Oğlumu şuan doğursam sanki anneliği daha çok yaşayacakmışım gibi hissediyorum ben. Yani o yaşımdaki benle şuan ki ben çok çok farklı.

Benim de 7.5 aylık bebeğim var. 2 yıl çalışmayayım diye işten çıkmıştım ama nasip oldu atandım. 2 gün önce işe başladım bebeğim baya ağlıyor alışır inşallah. Babaannesi bakarım demişti iki gün baktı ben bakmayacağım diyor şimdi. Bakalım ne çözüm bulacağız kafam karışık benim de :(

Benim de 7.5 aylık bebeğim var. 2 yıl çalışmayayım diye işten çıkmıştım ama nasip oldu atandım. 2 gün önce işe başladım bebeğim baya ağlıyor alışır inşallah. Babaannesi bakarım demişti iki gün baktı ben bakmayacağım diyor şimdi. Bakalım ne çözüm bulacağız kafam karışık benim de :KK43:
Ah canım benim :( hayırlı olsun inşallah bebiş alışır da kv niye öyle yarıyolda bıraktı. Zor durumdasın sonuçta baştan deseydi bakmayacam. Kv ler şaşırtmıyor yine

Back
X