- 10 Şubat 2016
- 266
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
evliliğe kadar gidebilmişlerse bu bile büyük bi yoldur tabi devamı olmadıktan sonra bi önemi yok taAile yüzünden ayrılan varsa da sonradan barışsa da sonu ya ayrılmak olur yine ya da mutsuzluk ..
Kuzenim var aile yüzünden ayrıldı yıllarca ayrıl barış gitti en sonunda evlendi evliliği de ayrıl barış gitti ve en son sonunda boşandılar .
Şimdi başka biri ile evli ve çok mutlu ..
niyeki anlaşıp ortak paydada başka bir ilde hayat kurulamaz mı hep erkeğin mi düzenine uyulur :/Erkek yasarim dese de inanmayın zaten. Hiçbir zaman bir erkek kadın gibi olamaz. Doğanın kanunu bu . Sen gideceksin adamın yanına. Işine gelirse. Tam tersi cook istisnadir kardeş..
düzeni olsa belki düzenine uyardım ama memleketinde sabit bi işi olmadığı için gelmişti zaten istanbula.Burda çalışırken geliri de düzeni de iyiydi.Ayrılırken ortak bi karar verelim dedim onu bile kabul etmedi ailem istemiyo burda olmamı istiyolar dedi orda kalmayı seçti.Zaten orda düzenli bi hayatı olsa ben ona böyle bi teklif bile yapmazdım kiniyeki anlaşıp ortak paydada başka bir ilde hayat kurulamaz mı hep erkeğin mi düzenine uyulur :/
evliliğe kadar gidebilmişlerse bu bile büyük bi yoldur tabi devamı olmadıktan sonra bi önemi yok ta
Valla canim ben giden ardından çene yormam. Ha şunu soyliyim esimle neredeyse Aynı olay oldu buraya gel ben gelmem dedim iş buldum çıktı geldi 6 ay içinde de evlendik. Ama sen bunu kendine dert etmissin yoksa neden konusasn deger mi ?sormak dertleşmek konuşmak iç dökmek.Siz hiç mi böyle bi olay karşısında kimseye bişey sormadınız anlatmadınız anlatırken amacınız barışmak mıydı.
ben onu direk memleketinden çağırmadım ki ama o zaten ist.daydı burda olmasının sebebi de memleketinde iş bulamamasıydı.Orda sabit bi işi kurulu bi düzeni olsa ben böyle bi teklif zaten yapmazdmErkek yasarim dese de inanmayın zaten. Hiçbir zaman bir erkek kadın gibi olamaz. Doğanın kanunu bu . Sen gideceksin adamın yanına. Işine gelirse. Tam tersi cook istisnadir kardeş..
ben de onu dedim zaten sonu olmadıktan sonra evliliğe gitse nolucaktı dedimEvliliğe gitseler de ne fayda ki .. Sürekli annesinin evinde buldu kendini, ona sahip çıkan bir eşi asla olmadı ..
Sen bi de ona sor şimdi o aşk sevgi kaldı mı..
Sonu hüsran ve boşanma olacaksa evliliğe gitmesinin ne anlamı var ..
Çocuk oyuncağı değil ki bu .. Böyle durumlarda evlilik = intihardır.
derdim şu çünkü hiç haketmediğim bşey yaşadım ee böyle bırakıp giden biri için değmez tabi farkındayım zaten bunun.Aynı durumu yaşamışsınız ayrılık oldu da mı geldi ayrılık olmadan mı geldi bilmiyorum ama eğer ayrılık olduysa siz de az çok beni anlamışsınızdır diye düşünüyorum.Valla canim ben giden ardından çene yormam. Ha şunu soyliyim esimle neredeyse Aynı olay oldu buraya gel ben gelmem dedim iş buldum çıktı geldi 6 ay içinde de evlendik. Ama sen bunu kendine dert etmissin yoksa neden konusasn deger mi ?
sormadı.Hayır lütfen gel sensiz yapamam deseydi baştan şartımı koymama rağmen oturup bi düşünürdüm.Ama sen gel demedi.
ailesinin öyle demesi onun da işine gelmiş olabilir demekki o da gelmeyi istemiyodu o zamano zaman başka sorunlar da varmış bence.ailesi yüzünden bitmemiş.öyle olmasaydı sizin su an buraya sorduğunuz sorunun benzerini size sorardı: ailem böyle istiyor,senin burada yaşama ihtimalin yok mu ?
naçizane fikrim...
Yoo asla ayrılık olmadı olsaydı zaten kabul etmezdim. Sadece ben doğduğun yerde yaşamak istemiyorum dedim iş buldum o da çıktı geldi. Sevgi varsa gelir zaten bunun bahanesi yok ha ben neden gitmedim diye sorarsan orda hayat zor olurdu bizim için hiçbirşeyi yetiremezdik beraber çalışacak olsak da. O da mantıklı olduğuna karar verdi ve geldi evlendik. Şimdi iyi ki gelmişim diyor çünkü zor şartlarda evlenip 1 yıl içinde arabamızı bile alacak dereceye geldik. Senin olayın çok başka bırakmış gitmiş umrunda bile olmamış. Yani bizim olaylar kıyas bile edilemez. Sevse sence gidr miydi ? Hadi gitti diyelim seni ikna etmek için uğraşmaz miydi ? Tamam haketmemis olabilirsin ama aylar geçmiş bir konu üzerinde durmak sana ne fayda verir? Birak yoluna bak, eminim o yoluna coktan baktı ...derdim şu çünkü hiç haketmediğim bşey yaşadım ee böyle bırakıp giden biri için değmez tabi farkındayım zaten bunun.Aynı durumu yaşamışsınız ayrılık oldu da mı geldi ayrılık olmadan mı geldi bilmiyorum ama eğer ayrılık olduysa siz de az çok beni anlamışsınızdır diye düşünüyorum.
ayrılık evet dha farklı ama eminim sizde bu konu yüzünden bırakılsaydınız benim hissettiklerimi hissederdiniz eşiniz mantıklı olanı yapmış geleceğiniz açısından benim istediğim de mantıklı olandı o zaten memleketinde iş bulamadığı için buraya gelmişti.Kurulu bi düzeni sabit bi işi olsa belki böyle bi teklif bile yapmazdım.Sadece ailesinin payı var mı bu yaşadıklarımızda yoksa bahane mi etmiş diye sormak istedimYoo asla ayrılık olmadı olsaydı zaten kabul etmezdim. Sadece ben doğduğun yerde yaşamak istemiyorum dedim iş buldum o da çıktı geldi. Sevgi varsa gelir zaten bunun bahanesi yok ha ben neden gitmedim diye sorarsan orda hayat zor olurdu bizim için hiçbirşeyi yetiremezdik beraber çalışacak olsak da. O da mantıklı olduğuna karar verdi ve geldi evlendik. Şimdi iyi ki gelmişim diyor çünkü zor şartlarda evlenip 1 yıl içinde arabamızı bile alacak dereceye geldik. Senin olayın çok başka bırakmış gitmiş umrunda bile olmamış. Yani bizim olaylar kıyas bile edilemez. Sevse sence gidr miydi ? Hadi gitti diyelim seni ikna etmek için uğraşmaz miydi ? Tamam haketmemis olabilirsin ama aylar geçmiş bir konu üzerinde durmak sana ne fayda verir? Birak yoluna bak, eminim o yoluna coktan baktı ...
Canım belki de hissederdim ama aylarca düşünmez yoluma bakardm. Muhakkak ailesinin parmağı vardır bu işte yoksa neden işi gücü bırakıp koşa koşa gitsin..? Belki kız buldular ?ayrılık evet dha farklı ama eminim sizde bu konu yüzünden bırakılsaydınız benim hissettiklerimi hissederdiniz eşiniz mantıklı olanı yapmış geleceğiniz açısından benim istediğim de mantıklı olandı o zaten memleketinde iş bulamadığı için buraya gelmişti.Kurulu bi düzeni sabit bi işi olsa belki böyle bi teklif bile yapmazdım.Sadece ailesinin payı var mı bu yaşadıklarımızda yoksa bahane mi etmiş diye sormak istedim
Bak cevap burada. Biraz ılkmdı değildi, bitmesin lütfen demedi.ayrılırken bana hiç sen gel lütfen bitmesin bile demedi biraz ılımlı konuşsa zaten düşünebilirdim ama ben gelemem dedi başka bişey demedi
olabilir tabi belki de hayırlısı olsun :/Canım belki de hissederdim ama aylarca düşünmez yoluma bakardm. Muhakkak ailesinin parmağı vardır bu işte yoksa neden işi gücü bırakıp koşa koşa gitsin..? Belki kız buldular ?
yaşla ilgisi olucağını sanmıyorum 24 yaşındayım daha önce ayrılmış olsaydım belki bu kadar üzülmezdim ama ben bu sene nerdeyse tüm arkadaşlarım ya nişanlandı ya evlendi onlrı görünce daha beter oldum.Gelseydi bu yaz biz de nişanlanıcaktık çünkü.Farkındayım bitti ama içim soğumadı sadece kendime yapılan haksızlığı kabullenemiyorum o da yaşasın kıymetimi anlasın it gibi gelsin istiyorum.Bunları onunla barışmak için değil anlaşılabilmek için istiyorumBak cevap burada. Biraz ılkmdı değildi, bitmesin lütfen demedi.
Yaş kaçtı sizin?
Yazıl günah sana yapma kendine.. Kabullen bitti artık. Sana fayda yok.
Senelerinizi heba etmeyin, kendinize yazık etmeyin
Kız üzülme niye üzülüyorsn deger mi ?! Ne kadar sevgili kaldiniz ?olabilir tabi belki de hayırlısı olsun :/
3 yıl ve ilk sevgilimdi sanırım bunun da etkisi büyük.Kız üzülme niye üzülüyorsn deger mi ?! Ne kadar sevgili kaldiniz ?
Olabilir. Peki hiç bir açıklama yapmadan önce kaçar gibi gitti mi ?3 yıl ve ilk sevgilimdi sanırım bunun da etkisi büyük.
hyır tbiki bunları söyledi bana ailem istemiyo dedi baştan çok kızdım her yerden engelledim sonra bi şekilde bana ulaştı çok özledim falan dedi ama amacı sadece sesimi duymakmış barışmak değilmiş.Sonra belki yine kızıcaksın ama :) ben bununla konuşmaya devam ettim aylarca sonradan baktım hiç bi şeyin değiştiği yok artık ben istemiyorum deyip konuşmama kararı aldım o da aramadı zaten 1 aydır 0 iletişim.Bu arada birini bulmuş olabilirler belki ama kardeşini nişanladılar bayramda onlarda adet önce büyükmüş ama onun olmadığı için kardeşini evlendiriyolarmış.Yani birini bulsalar bunu nişanlanlrdı diye düşünüyorum.Zaten ortak arkadaşımız var geçen gün mesaj attı bana seninki hiç whatsapa girmiyo falan diye.Belki de gerçekten gelmek istemedi.İşte o yüzden ben de ailesinin etkisi mi fazla yoksa kendi de istiyomuş aslında da ailesi bahane mi diye düşündüm iki durumda da sonuç değişmez ama hangisi merak ettim bilmek istedim o yüzden bu konuyu açtım :/Olabilir. Peki hiç bir açıklama yapmadan önce kaçar gibi gitti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?