- 13 Nisan 2007
- 33.671
- 102.610
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
Ailesi yüzünden bugün ayrılan yarın evlenince ailesi yüzünden boşanır diye düşünüp uzaklaşmak doğru gibi geldi bana.zaten geri dönüşü hiç olmaz mı dedim yani mutlaka yakınlarınızda ailesi istemediği için birbirilerinden ayrılmış olanlar vardır onların dönüşü olmadı mı
bencede öyle ama sadece ailesinin de payı var diye düşündüm soruyu sorma amacım da aslında ailesinin etkisi var mı yok mu demektiİyi de ailesi yüzünden ayrılmamışsınız ki siz. Adamda kendi isteğiyle kalmış orada ve sizin için en ufak çabada bulunmamış.
ben istanbulda yaşayan genç bir bayanım.Sevgilimin memleketi uzak olmasına rağmen burda çalışıyordu o sayede tanıştık ve 3 yıl boyunca çıktık.İlişkinin başında burda istanbulda olursan olur bu iş dedim.Söz verdi.Burdaki işten çıkınca tatile memleketine gitti ve bi andan ben burda kalıcam demeye başladı.Birden niye değiştiğini sordum ailesi uzağa gitmesini istememiş.Benim için de istanbul gibi bi yerden sonra burda yapamazlar demişler.Ve ayrıldık.Araya aile girince bunun geri dönüşü olmaz mı arkadaşlar ? Beni gerçekten istese böyle kestirip atmak yerine onları ikna etmeye mi çalışırdı ? Çünkü aramızda bundan başka hiç bi problem yoktu.
ayrılırken bana hiç sen gel lütfen bitmesin bile demedi biraz ılımlı konuşsa zaten düşünebilirdim ama ben gelemem dedi başka bişey demediNeden ona şartlar koşuyorsunuz ki çok seviyorsanız barışma gibi bir hayaliniz beklentiniz varsa siz gidin onun memleketine.
neden bu kadar öfkelisiniz anlamadım sadece etrafta buna benzer örnekler var mı sonu ne oldu diye merak ettim ben kendisini zaten gelse de affetmeyi düşünmüyorum sordum çünkü insan böyle durumlarda aynı şeyleri yaşayanlar varsa onları dinlemek ister bu kadar öfkeye gerek yokOlsa ne olacak?
Olmasa ne olacak?
Ne değişecek sizin için?
Döndü bizim bir tanıdık desek siz de döner belki diye umutla beklemeye devam mı edeceksiniz?
Dönmedi, dönmüyorlar bacım desek, bu adamı unutayım en iyisi deyip kendinize yeni bir yol mu çizeceksiniz?
neden bu kadar öfkelisiniz anlamadım sadece etrafta buna benzer örnekler var mı sonu ne oldu diye merak ettim ben kendisini zaten gelse de affetmeyi düşünmüyorum sordum çünkü insan böyle durumlarda aynı şeyleri yaşayanlar varsa onları dinlemek ister bu kadar öfkeye gerek yok
neden hemen peşin hüküm koyuyosunuz ki ben onu beklemiyorum istemiyorum da zaten sadece etrafta buna benzer olaylar var mı diye merak ettim.Ayrıca affedersem de bu benim sorumluluğum benim hayatım kimseye yargılamak düşmez.Ne diye bu kadar öfke bu konuda anlamadımSabit işini bırakıp zor şartları kabul eden sorumsuzlugu seçen bir adamı beklemek ne kdr sacma
Kalmak istemese kalmazdı. Bence ailesi yüzünden olmuş olsa bile karakteri olmayan biriymişki seni yarı yolda bırakmış. sözünden dönmüş. dönek yani. en ciddi konuda sözünden dönen başka neler yapar sen düşünbencede öyle ama sadece ailesinin de payı var diye düşündüm soruyu sorma amacım da aslında ailesinin etkisi var mı yok mu demekti
t.ederim yorumun için peki sence ailesi etkili olmuş mudur yoksa kendi de istemiştir ailesinin böyle demesi işine mi gelmiştirAilesi yüzünden bugün ayrılan yarın evlenince ailesi yüzünden boşanır diye düşünüp uzaklaşmak doğru gibi geldi bana.
Babamın kizi degilsin niye ofke yapayim bana ne.... beklemiyorsan nedir bu merak ? Nedir amacın ? Benzer olay varsa neyi kıyas edeceksin ?neden hemen peşin hüküm koyuyosunuz ki ben onu beklemiyorum istemiyorum da zaten sadece etrafta buna benzer olaylar var mı diye merak ettim.Ayrıca affedersem de bu benim sorumluluğum benim hayatım kimseye yargılamak düşmez.Ne diye bu kadar öfke bu konuda anlamadım
zaten hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum her gün.Olmuyosa daha iyisi olucağı içindir.Sadece etrafınızda böyle sebepler yüzünden ayrılalnlar var mı varsa noldu sonu diye merak ettim dertleşmek istedim :/Böyle kişiliksiz birinden sana hayır gelmez .. Şükret Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki yol yakınken kurtulmuşsun.
ailesi bahane diyosun yani ya da öyle demeleri işine gelmişAdam ailesini bahane etmiş işte anlayacağın. Canın acımasın ama başka birini buldu muhtelemelen. Ya önceden vardı barıştı ya da yeni birisi. İnsan sevdiğinden öyle kolay vazgeçer mi? Çocuk mu bu; annem dedikiii istanbula gitme ama oda gelmesin yapamaz dediii. Saçma bir gerekçe. Boşver önüne bak, adam değilmiş zaten.
O yüzden aile kısmına takılma hiç, adamın (!) içinde yokmuş anlayacağın..
ben de meraktan sordum : ) böyle olaylar başına gelen vardır illaki diyeÖfkeli değilim, siz yanlış anladınız
Meraktan soruyorum sadece
zaten hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum her gün.Olmuyosa daha iyisi olucağı içindir.Sadece etrafınızda böyle sebepler yüzünden ayrılalnlar var mı varsa noldu sonu diye merak ettim dertleşmek istedim :/
erkek dediğin ben istiyorum öyle ya da böyle der zaten ailem istemiyo ne demek :) Bahane mi etmiş sence ailesini yoksa onların da payı var mıKalmak istemese kalmazdı. Bence ailesi yüzünden olmuş olsa bile karakteri olmayan biriymişki seni yarı yolda bırakmış. sözünden dönmüş. dönek yani. en ciddi konuda sözünden dönen başka neler yapar sen düşün
teşekkür ederim inş.Üzgünüm ama orda hazır biri vardır ailesinin biçtiği. Bu da demek ki memnun kalmış ki durumdan orda kalmış ve sana teklif dahi etmemiş. Bu yüzden dönmez.
Malesef acı çekerek kabulleneceksin gibi görünüyor. Umarım hayatını kısa zamanda Mutlu bir yola koyarsın.
sormak dertleşmek konuşmak iç dökmek.Siz hiç mi böyle bi olay karşısında kimseye bişey sormadınız anlatmadınız anlatırken amacınız barışmak mıydı.Babamın kizi degilsin niye ofke yapayim bana ne.... beklemiyorsan nedir bu merak ? Nedir amacın ? Benzer olay varsa neyi kıyas edeceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?