- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
karşı komşu da şikayetçi evetüst katlarla alt katları kıyaslamayın, üst katlar daha soğuk oluyor.
kat komşunuz varsa ona da sorsanız, o da aynı problemi yaşıyor mu?
:)Kv ya da babanla evleri değişin.
Ne gözel çözüm.Kv ya da babanla evleri değişin.
bir kaç kez göreviyle konuştuk bu dairede hep var bu problem dedi.Suyun devir daim gucu yeterli degil demek. Bazende kazana az su mu koyuyorlar ne o yuzdende sorun yasanabiliyormus. Apt gorevlisi yada kaloriferle ilgilnenen kimse onad bir soyleyin.
Petekler el değemeyecek kadar yüksek sıcaklığa ulaşabiliyor mu?Merhaba kk'nın sevgili hanımları tecrübelerinizi bekliyorum.
11 katlı bir apartmanın 10.katında oturuyorum. Apartmanda Yalıtım var merkezi sistemle ısınıyoruz ve peteklerimizde ısı pay ölçer var. 3+1 evim.
2 yıldır ne yaptıysak ev ısınmadı. Peteklerin havasını aldık kaç kere. Bu genel bir sorun değil çünkü aynı apt.da aynı cephede 7. kat da k.Valide oturuyor. 2.kademede bile evi sıcak. Babamlar yine aynı apt.da 2 katta k.Doğu cephede olmalarına rağmen onların evi 3.kademede bildiğiniz fırın.
Ben tüm odaları 5.kademede yaktım olmadı, kıstım olmadı. Oturma odasında ufoyla oturuyoruz. Gelen yakıt parası da cabası.
Ne yapmak lazım işin içinden çıkmadım. Sabah yatak odasında titreyerek uyandım. Bu arda karşı komşumda şikayetçi bu durumdan.
Ne yapılabilir fikri olan var mı
Annemler petekleri yikatti yanmayan bir oda isinmaya basladi. 6-7 yillik peteklerden nasil siyah su cikti anlatamam. Belki onu deneyebilirsiniz.bir kaç kez göreviyle konuştuk bu dairede hep var bu problem dedi.
Hayır . babamlarda petek 3.kademedeyken el değmez bizde 5 kademede ılık. Fakat peteğin tamamı ısınıyor alt üstPetekler el değemeyecek kadar yüksek sıcaklığa ulaşabiliyor mu?
bunu duymamıştım araştırayımAnnemler petekleri yikatti yanmayan bir oda isinmaya basladi. 6-7 yillik peteklerden nasil siyah su cikti anlatamam. Belki onu deneyebilirsiniz.
evet geçen yıl yaptık onu. farketmedi hiç şimdi pencere altlarında bataniye serdim.Pencereleri elden geçirmeyi denediniz mi? Fitil çekmek çok işe yarayabilir.
sizin katın o sıralarda apt yoksa rüzgarı kesmiyordur blki zorMerhaba kk'nın sevgili hanımları tecrübelerinizi bekliyorum.
11 katlı bir apartmanın 10.katında oturuyorum. Apartmanda Yalıtım var merkezi sistemle ısınıyoruz ve peteklerimizde ısı pay ölçer var. 3+1 evim.
2 yıldır ne yaptıysak ev ısınmadı. Peteklerin havasını aldık kaç kere. Bu genel bir sorun değil çünkü aynı apt.da aynı cephede 7. kat da k.Valide oturuyor. 2.kademede bile evi sıcak. Babamlar yine aynı apt.da 2 katta k.Doğu cephede olmalarına rağmen onların evi 3.kademede bildiğiniz fırın.
Ben tüm odaları 5.kademede yaktım olmadı, kıstım olmadı. Oturma odasında ufoyla oturuyoruz. Gelen yakıt parası da cabası.
Ne yapmak lazım işin içinden çıkmadım. Sabah yatak odasında titreyerek uyandım. Bu arda karşı komşumda şikayetçi bu durumdan.
Ne yapılabilir fikri olan var mı
Düzeltme: afedersin ya ben merkezi sistem olduğunu atlamışım. Mesajımı görmezden gel.Hayır . babamlarda petek 3.kademedeyken el değmez bizde 5 kademede ılık. Fakat peteğin tamamı ısınıyor alt üst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?