Isınamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zaman bir kaç hafta kendinizi dinleyin. daha sağlıklı bir karar verin. ama ben bu düşüncenizi değişeceğini sanmıyorum. anlık olan heves anlık da bitebilir maalesef.

Merhabalar ben Gül. Arkadaşlar ben geçen hafta bir anlık kararla kuzenimle sözlendim. Her seferinde olmaz dememe rağmen birden hevesle kabul ettim. Başta gerçekten onu sevebileceğimi düşünüyordum fakat düşünce yapılarımız olsun, aramızdaki iletişim olsun ona ısınamıyorum. Artı olarak kuzenim olması büyük bir sorun ona o gözle bakmaktan kendimi alamıyorum ve bunu aşamıyorum. Sözlüm çok iyi, ailesi de ve bu yoldan dönmem iki taraf için de büyük yıkım olacak. Zamanla sevebilir miyim? Zaman gerçekten her şeyi çözer mi?
Gec olmadan ayrilmalisin bence

Yine sırf çevresi üzülmesin diye kendi hayatını mahfedecek biri daha. Konu sahibi evlemeseniz kimse üzülmeyecek sadece üzülmüş gibi görünecekler ama evlenirse sadece sen üzüleceksin kimsenin umurunda olmayacak.

Bu bana değil size öneride bulunmak için açmış olduğunuz bir konu. Arkadaşları konu dışına çıkma hakkında uyarıyorken sizin bunu yapmanız peki ?

Yoksa konuyu da mı bir hevesle açtınız? 🤔
Peki sizin öneri haricinde her şeyi yapmanız? İnsanları linçlemek için bu platforma girdiyseniz haydi Twitter'a. Boş yapacaksanız yorum yazmayın. Bu durumda olanlardan tavsiye istedim sizin gibi eleştirmek için eleştirenlerden değil.

Peki sizin öneri haricinde her şeyi yapmanız? İnsanları linçlemek için bu platforma girdiyseniz haydi Twitter'a. Boş yapacaksanız yorum yazmayın. Bu durumda olanlardan tavsiye istedim sizin gibi eleştirmek için eleştirenlerden değil.
Annemle babamdan örnek vereyim biraz ozmn.. iki aile huzursuz olmuş cogu zaman ama iki kardes birbrne girmesin diye annem insan olanın cekmeyeceği seyleri sineye cekmiş cocukta olunca iyice eli kolu baglanmıs.. rahmetli babaannem zamanında az cektirmemiş annemin iyi niyeti hep suistimal edilmiş snradan düzeldi de allahtan yasımız büyüdüğünde bseyleri idrak ettiğimizde birini öldürüp katil olmadık kardeşimle..
sadece cocuklarnzda olusabilecek biyolojk skntılar dısında kardes cocukları evliliğinde aile bagları ile ilgili cddi sorunlar olur bilginize

Önerilecek olan şeyin farkında olan birine öneri verilebilir mi?
Bu foruma insan linçlemeye gelecek kadar boş vaktim yok açıkcası. Konunu okudum ve şaşırdım, şaşkınlığımı ifade ettim.

Ha sizin gibi bir hevesle kuzeniyle sözlenen ve ne yapması gerektiği alenen belli olurken at gözlüğü takıp ben ne yapmalıyım diye soran birileri çıkar mı bilemem.

Annemle babamdan örnek vereyim biraz ozmn.. iki aile huzursuz olmuş cogu zaman ama iki kardes birbrne girmesin diye annem insan olanın cekmeyeceği seyleri sineye cekmiş cocukta olunca iyice eli kolu baglanmıs.. rahmetli babaannem zamanında az cektirmemiş annemin iyi niyeti hep suistimal edilmiş snradan düzeldi de allahtan yasımız büyüdüğünde bseyleri idrak ettiğimizde birini öldürüp katil olmadık kardeşimle..
sadece cocuklarnzda olusabilecek biyolojk skntılar dısında kardes cocukları evliliğinde aile bagları ile ilgili cddi sorunlar olur bilginize
Biliyorum da... Fakat kimse anlamasa da böyle gelişti her şey. Ailemi ikna etmek için elimden geleni yapıyorum fakat umarım asla pişman olmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X