- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi schmetterling89
-
canim aile icinde esmer bir kadinin kalbi var sevgilinin aileisnde cok düsünceli sevgilinin üzerine cok düsüyor sen sevgilini tamamen kalbinin arasina almissin bedenleriniz bir cikmis canim cok güzel iliskiniz var o kadin tekrar var cok yakin size
bana bakarmısn artık bugün kelebek 2 gündür kimse bakmıyor bana(ben acık beyazım adamlar ise birisi beyaz adam diğeri esmer adam ikiisinlede iskambil istyorum :))
o esmer kadın akraba mı yoksa sevgilimi mi istiyor canım annesi kuzeni gibi biri mi yoksa :44:
merhaba
ben esmerim eşim kumral bizimde falımıza bakar mısınız?
kiz karar ver artikbeyazina bakim simdi esmerinede sonra bakariz olur mu :) yoruldum
canim güzeeel bir görüsmeniz olacak kiz senin esmer sana yakinlasmaya calisiyor canim özledigin birinden sana teklif geliyor ailene yakin biri
baska birsey yok malesef
canim cok yoruldum sana sonra bakayim
annesi olabilir canim
canım esmer mi bana yakınlaşmaya calışıyor ??beyaza sonra bak farketmez esmere bak şimdi sen bana yeter
yaa son kez banada baksaydın keşke ama yorulduysan yapçak bişey yok en kısa zamanda bekliyorum dönüş yapmanı
saolasın şimdiden :)
canim cok yogunum ben yaa böyle bos vakit buldugumda bakiyorum simdi ders calisip ise gitmeliyim gece vaktim olursa ilk senin falina bakacagim söz )
mümkün zaten pek düşkün oğlunaçook teşekkür ederim canım istediğin birşey varsa yapabilirim
araniza bir mesafe girmis canim güzel bir görüsmeniz olacak. canim bedenleriniz bir cikmis ama sarisinin birinin kalbi var ortanizda evlilik var ama biraz mesafeli yani daha zaman var
ailenden yana sorun var canim bedenleirniz bir kalpleriniz bir canim bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?