İskambil Falına Bakıyorum

bugün bende iskambil istyorum artık 2 gündür kimse bana bakmıyor ( ben acık beyazım adamlar birisi esmer diğeride beyaz bu ikisinlede istyorum iskambil bakın artk bana canım ya

o esmer kadın akraba mı yoksa sevgilimi mi istiyor canım annesi kuzeni gibi biri mi yoksa :44:

bana bakarmısn artık bugün kelebek 2 gündür kimse bakmıyor bana(ben acık beyazım adamlar ise birisi beyaz adam diğeri esmer adam ikiisinlede iskambil istyorum :))

kiz karar ver artik beyazina bakim simdi esmerinede sonra bakariz olur mu :) yoruldum

canim güzeeel bir görüsmeniz olacak kiz senin esmer sana yakinlasmaya calisiyor canim özledigin birinden sana teklif geliyor ailene yakin biri
baska birsey yok malesef

canım esmer mi bana yakınlaşmaya calışıyor ?? beyaza sonra bak farketmez esmere bak şimdi sen bana yeter

araniza bir mesafe girmis canim güzel bir görüsmeniz olacak. canim bedenleriniz bir cikmis ama sarisinin birinin kalbi var ortanizda evlilik var ama biraz mesafeli yani daha zaman var

Schmetterling Canim cok teşekkür ederim.. Tek birşeyi anlamadım
Bedenleriniz bir çıkmış ama sarisin birinin kalbi var ortada ne anlama geliyor?
:26:

benimkinede bakarmısın canım ben kumral beyaz tenli, eşim esmer gibi ama oda beyaz tenli...şimdiden çok tesekürler

yaf hayrına biri de bana bakabilir mi... ben beyaz tenliyim (casper misali) eşim de esmer(arap misali) zaten kökenleri ordan itraf etmesede lütfen

Ben beyaz tenliyim eski sevgilim de beyaz tenli beni aldatmış mı şimdi sevgilisi var mı ya da unutamadığı bir kız ve bizim bir geleceğimiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…