İskambil Falına Bakıyorum

rica etsem bir zahmeti olmaz ise :) benimde falıma bakar mısınız?

ben beyaz tenliyim, sevgilimde tam bir esmer...

şimdiden teşekkür ederim

bende falimi merak ettimmm bakabilirseniz sevinirim

sevgilim bugday tenli beyaza yakin ( siyah sac kara göz aslinda esmere giriyo ama bilemedim simdi..) ben esmerim.. yani ondan biraz daha koyu ten rengim (koyu kahve sac&gözler)

ben beyaz tenle buğday ten arasındayım snaırım sevgilim de esmer..
canim sevgilinin aileisndengelen bir teklif var sevgilinle güzel bir teklif canim senin aklindan gecen esmer bir kadin mi var sevgilinden kiskandigin ? sevgilin yaninda ve senin kalbinde cikmis aranizdada esmer bir erkek var sevgilinin kalbinde sen varsin

Ben kumralim sevgilimde kumral ama biraz daha acik saclari, lutfen bakar misiniz bana da cok ihtiyacim var yakin zamanda zorlu seyler yasadim lutfen (

canim sevgilin seni cok özlemis araniza biraz zaman girmis sanirim canim sevgilinin yaninda evlilik cikmis ama senden yana sorun var kalpleriniz daima bir

gnydn...zahmet olmassaa eğer....ben beyaz tenliyim eşim esmerrr
canim esinin kalbi ailesiyle canim sevdiginiz kumral bir kadin var onunla bir görüsmeniz olacak beklediginiz bir görüsme

Ben buğday tenliyim o biraz esmerce kırmızıya çalar bi yüzü var ama çok sevimli yaa :)
mesafe ve sorun var canim bedenleriniz bir cikti ama ikinizde daha cok kendinizi düsünüyorsunuz

canım ben koyu kumralım eşimden benden az koyu esmere yakın
canim daha cok yakinlasmaya ihtiyaciniz var esinin bir görüsmesi olacak olumlu gececek sevdigi bir konu olacak kalplerinizin arasina zaman girmis birbirinizi acaba ihmal mi ettiniz

ay nolur bende ıstıorm o kadar guzel denk geldın kı valla anlatamam
esım bugday tenli ben esmer
sımdıden tesekkur ederım
canim sen yakinlasmaya calisiyorsun esine canim evliligin cok güzel gidiyor esini tamamen kalbine hapsetmissin gözü senden baskasini görmüyor :)

ben beyaz tenli , o esmer ? :)
zaman özletmis canim sana evlilik teklifi var canim o kisiden

rica etsem bir zahmeti olmaz ise :) benimde falıma bakar mısınız?

ben beyaz tenliyim, sevgilimde tam bir esmer...

şimdiden teşekkür ederim
ailenden yana sorun var canim bedenleirniz bir kalpleriniz bir canim bukadar

ben eksik kalmamalıyım bence
ben beyaz tenliyim nişanlım benden biraz daha koyu tenli
ailede esmer bir kadin var canim sevgilinin tarafindan biraz huzursuzluk cikartan canim o kadinin gözü sürekli sevgilinde ve sende sen cok yakinsin o kadina sevdigin birisi sanirim bedenleriniz bir cikmis ama sevgilin birazcik bencil seni kalbinin icine almis koruyor gibi

bende istiyorum kızlar bakarmısınız
ben acık kumral beyaz ten o koyu kumral buğdayy ten
esmer bir erkek seni seviyor. canim aranizda evlilik cikti aile olmaya yönelik bir teklif aliyorsun bir görüsmeniz colacak cok güzel gececek kalpleriniz bir cikti :) cok güzel fal oldu :)

bende falimi merak ettimmm bakabilirseniz sevinirim

sevgilim bugday tenli beyaza yakin ( siyah sac kara göz aslinda esmere giriyo ama bilemedim simdi..) ben esmerim.. yani ondan biraz daha koyu ten rengim (koyu kahve sac&gözler)
araniza bir mesafe girmis canim güzel bir görüsmeniz olacak. canim bedenleriniz bir cikmis ama sarisinin birinin kalbi var ortanizda evlilik var ama biraz mesafeli yani daha zaman var

merhaba ben çok beyazım sütbeyaz derler ya öyle sevgilim de esmer, bakabilir misiniz rica etsem?

canim aile icinde esmer bir kadinin kalbi var sevgilinin aileisnde cok düsünceli sevgilinin üzerine cok düsüyor sen sevgilini tamamen kalbinin arasina almissin bedenleriniz bir cikmis canim cok güzel iliskiniz var o kadin tekrar var cok yakin size

bana bakarmısn artık bugün kelebek 2 gündür kimse bakmıyor bana(ben acık beyazım adamlar ise birisi beyaz adam diğeri esmer adam ikiisinlede iskambil istyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…