İskambil Falına Bakıyorum

merhaba

ben esmerim eşim kumral bizimde falımıza bakar mısınız?
canim senin cok sorunlarin var. canim sen biraz bencillik yapiyorsun. esinin daha cok aile hayatina yakinlasmasini bekliyorsun sanirim esine göz diken sarisin bir bayan var canim dikkat et derim ikinizide yakin biri

bana da bakar mısın canım
ben buğday tenli eşim ise beyaz tenli
canim mesafeli bir görüsmeniz konusmaniz olacak. canim bedenleriniz bir cikmis kalpleriniz bir ama sana kötü niyetle yaklasan esmer bir bayan var
Canım banada bakarsan sevinirim.

Ben buğday tenliyim.
Sevgilim ise esmere yakın.
canim esmer bir erkek tarfindan yakinlasma var. canim araniza zaman girmis sen daha cok kendini düsünüyorsun sevgilinin yaninda sarisin bir kadin var bedenleri malesef bir cikmis canim sen uzakta kalmisssin
canim sonra tekrar acmak istiyorum begenmedim
benimkinede bakarmısın canım ben kumral beyaz tenli, eşim esmer gibi ama oda beyaz tenli...şimdiden çok tesekürler
canim sorunlarinizla ilgili bri teklif alacaksiniz. canim sen tamamen sadece aileni ve esini düsünüyorsun esinde öyle ama esinden yana sorunlar var insallah zamanla hallolur sorunlariniz
yaf hayrına biri de bana bakabilir mi... ben beyaz tenliyim (casper misali) eşim de esmer(arap misali) zaten kökenleri ordan itraf etmesede lütfen
canim daha cok yakinlasma var sizde canim bedenleriniz bir cikmis ama senin sorunlarin var ikinizle ilgili

Ben beyaz tenliyim eski sevgilim de beyaz tenli beni aldatmış mı şimdi sevgilisi var mı ya da unutamadığı bir kız ve bizim bir geleceğimiz var mı?
sana evlilik gözüküyor canim ikinizin yanindada evlilik var canim ama eski sevgilinin kendiyle ilgili bazi sorunlar var sizin bir görüsmeniz olacak hatta evlilik ilgili olabilir

ikimiz de buğday tenliyiz :) zaman ayırıp ilgilenirseniz çok memnun olurum teşekkrler
canim sevgilin seni cok özlemis güzel bir görüsmeniz olacak
kiz kardesime bakarmisin kendisi bugday tenli sevgilisi esmer.
canim onlara sevgi dolu bir evlilik gözüküyor canim bedenleri bir cikmis güzel bir görüsmeleri olacak kardesin cok istiyor ve sevgilisinin akli aile olmadan yana hep
bizede bakarmısın ben buğday tenliyim eşimde esmer ..
canim esinin birseyler icin biraz zamana ihtiyaci var. canim güzel bir aileniz var esin ailesini cok düsünüyor ama sen daha cok kendini düsünüyorsun

vauuv evlilik mi :) Çok şaşırdım böyle güzel şeyler beklemiyordum doğrusu :) Hayırlısı olsun inş. Çok teşekkürler canım

ya lütfen banada bakarmısın ben kumralım eski sevgilimde kumraldan çok esmere daha yakın lütfen banada bak

canim onun ailesinden ona bir teklif var. canim onun kalbi sende hatta aile olmaya yönelik ama bir takim sorunlar var bir zaman sonra bir görüsmeniz olacak ve iyi olacak sende onunla aile olmayi istiyorsun ama araniza mesafe girmis sorunlardan dolayi

kizlar yeni yeei ögreniyorum isteyene bakarim

ten renklerinizi yazarsaniz bakabilirim

kizlar birkez baktigim fala tekrar bakmiyorum yetisemiyorum cünkü

jadaloz nickli arkadasimizda ayni fala bakiyor kizlar onada baktirabilirsiniz

banada bakarsanız sevnirim ben beyaz tenliyim
eşimde bi o kadar esmer

Son düzenleme:
lutfen kiz arkadasima bakarmisin kendisi beyaz tenli eside beyaz ama kendisi daha beyaz:)

canim onlar birbirlerini cok seviyorlar canim arkadasinin evliliginde birazcik maddi siktinti var ve kumral bir kadin var sanirim onlara yardimci olacak ve esmer birinin kalbi cikmis onlarin evliliginde birazcik dikkatli olsunlar nazarlardan korunsunlar gerisi cok güzel mutlu bir evlilik gözüküyor

canim onun kumral ve esmer arkadaslari var hatta kumrlai bayan baya samimi sanirim onlarla aralari cok iyi. canim siz birbirinizi seviyorsunuz ama senden yana biraz sorunlar var sevgilin sana daha cok yakinlasmaya calisiyor sana cok deger veriyor

Bayan arkadaşı yoktur ama canım bende şaşırdım buna çok teşekkür ederim baktığın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…