- Konu Sahibi schmetterling89
-
peki sabah geldiğimde görürüm ozman bende kolay gelsin tatlm :)[/QUOT
akşam bana cevap vermemişsin tatlım aşk olsun söz vermiştin ama
canim senin cok sorunlarin var. canim sen biraz bencillik yapiyorsun. esinin daha cok aile hayatina yakinlasmasini bekliyorsun sanirim esine göz diken sarisin bir bayan var canim dikkat et derim ikinizide yakin birimerhaba
ben esmerim eşim kumral bizimde falımıza bakar mısınız?
canim mesafeli bir görüsmeniz konusmaniz olacak. canim bedenleriniz bir cikmis kalpleriniz bir ama sana kötü niyetle yaklasan esmer bir bayan varbana da bakar mısın canım
ben buğday tenli eşim ise beyaz tenli
canim esmer bir erkek tarfindan yakinlasma var. canim araniza zaman girmis sen daha cok kendini düsünüyorsun sevgilinin yaninda sarisin bir kadin var bedenleri malesef bir cikmis canim sen uzakta kalmisssinCanım banada bakarsan sevinirim.
Ben buğday tenliyim.
Sevgilim ise esmere yakın.
canim sorunlarinizla ilgili bri teklif alacaksiniz. canim sen tamamen sadece aileni ve esini düsünüyorsun esinde öyle ama esinden yana sorunlar var insallah zamanla hallolur sorunlarinizbenimkinede bakarmısın canım ben kumral beyaz tenli, eşim esmer gibi ama oda beyaz tenli...şimdiden çok tesekürler
canim daha cok yakinlasma var sizde canim bedenleriniz bir cikmis ama senin sorunlarin var ikinizle ilgiliyaf hayrına biri de bana bakabilir mi...ben beyaz tenliyim (casper misali ) eşim de esmer(arap misali) zaten kökenleri ordan itraf etmesede lütfen
sana evlilik gözüküyor canim ikinizin yanindada evlilik var canim ama eski sevgilinin kendiyle ilgili bazi sorunlar var sizin bir görüsmeniz olacak hatta evlilik ilgili olabilirBen beyaz tenliyim eski sevgilim de beyaz tenli beni aldatmış mı şimdi sevgilisi var mı ya da unutamadığı bir kız ve bizim bir geleceğimiz var mı?
canim sevgilin seni cok özlemis güzel bir görüsmeniz olacakikimiz de buğday tenliyiz :) zaman ayırıp ilgilenirseniz çok memnun olurum teşekkrler
canim onlara sevgi dolu bir evlilik gözüküyor canim bedenleri bir cikmis güzel bir görüsmeleri olacak kardesin cok istiyor ve sevgilisinin akli aile olmadan yana hepkiz kardesime bakarmisin kendisi bugday tenli sevgilisi esmer.
canim esinin birseyler icin biraz zamana ihtiyaci var. canim güzel bir aileniz var esin ailesini cok düsünüyor ama sen daha cok kendini düsünüyorsunbizede bakarmısın ben buğday tenliyim eşimde esmer ..
cok tesekkur ediyorum canim allah yardimcin olsun:)canim onlara sevgi dolu bir evlilik gözüküyor canim bedenleri bir cikmis güzel bir görüsmeleri olacak kardesin cok istiyor ve sevgilisinin akli aile olmadan yana hep
vauuv evlilik mi :) Çok şaşırdım böyle güzel şeyler beklemiyordum doğrusu :) Hayırlısı olsun inş. Çok teşekkürler canım
ya lütfen banada bakarmısın ben kumralım eski sevgilimde kumraldan çok esmere daha yakın lütfen banada bak
Bende yazmıştım ama canım ten rengim beyaz sevgilimde beyaz tenli ?
hanginiz daha beyazsiniz canim veya sac renkleriniz neler
kizlar yeni yeei ögreniyorum isteyene bakarim
ten renklerinizi yazarsaniz bakabilirim
kizlar birkez baktigim fala tekrar bakmiyorum yetisemiyorum cünkü
jadaloz nickli arkadasimizda ayni fala bakiyor kizlar onada baktirabilirsiniz
lutfen kiz arkadasima bakarmisin kendisi beyaz tenli eside beyaz ama kendisi daha beyaz:)
Ben daha beyazım ondan...
canim onun kumral ve esmer arkadaslari var hatta kumrlai bayan baya samimi sanirim onlarla aralari cok iyi. canim siz birbirinizi seviyorsunuz ama senden yana biraz sorunlar var sevgilin sana daha cok yakinlasmaya calisiyor sana cok deger veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?