İskambil Falına Bakıyorum

oh iyi bari o kumral kadin dimi acaba kim yaa

valla ben size bakardım kızlar ama fal bakmayı bilmiyorum malesef =( anneme tarot kartları almıştık ama öğrenmeye çalışıyo o da henüz bi gelişme yok malesef

İkinizde yoruldunuz sagolun kizlar..benden olsa sabaha kadr baktirormda ama sizekiyamiyorum..kizlar yarin benim dogum gunum yarin kahve icicem falima bakarmisinz?banada dogum gunu hediyesi olur..en son yaziyorum daha da yazmayacam.ne zaman baksaniz buniada bakin son yani soz.ben beyaz tenliyim o biraz daha esmer yani esmerde birazdaha koyu.cok diyil.allah rahatlik versin.cok otum ikinizide.iyi geceler

Piiiii ben de yüzsüzlük yapıp fal istemeye geldim:26:
Üstelik bi kaç sayfa önceki bu son dediğini de okudum
Ama söz daha istemicem sözzzz

ay bu kadın kim ya teyzesi sanıyordum ama nasıl bir sıkıntı veriyorki aşk konusundamı yakıslansıyo acaba kadın kim ya bu
bu kumral erkekte kimmiş merak ettim doğrusu hiç arayan soran yokta D:

bende okurken zorluk çektim canım kafam karıştı teşekkürler..

ÇOK DOĞRU BAKMIŞSIN Jadaloz ŞAŞIRDIM GERÇEKTEN:)ÇÜNKÜ BİZ AYRILDIK VE O UZAKTA VE BEN ARTIK ONU SEVDİĞİMDEN DE EMİN DEĞİLİM..PEKİ CNM SADECE OLAN Bİ İLİŞKİYEMİ BAKIYORSUN YANI YENİBİR İLİŞKİ VARMİ ONADA KART AÇABİLİYORMUSUN YAPABİLİYORSAN COK SEVİNİRİM CNM BENİM ONA DAHA COK İHTİYACIM SANIRIM:*

Ben buğday tenliyim o biraz esmerce kırmızıya çalar bi yüzü var ama çok sevimli yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…