- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
öyle valla canım :)
canım kumralı gördüm :) ama senin tahmin ettiğin gibi bişey değil bu kumral :)
evlilik düşünüyor enişte. bu düşüncesiyle ilgili yardım alıyor kumraldan. senin yakınında olan tanıdığın birisi bu kişi. biraz zamanı var belki birazın biraz fazlası ama beklediğin teklif gelecek
oh iyi bari o kumral kadin dimi acaba kim yaa
eveet o :) bilmem etrafındaki kumralları düşün :) kız herkese fal işte inanma diyoruz biz kim acaba diye düşünüyoruz
valla ben size bakardım kızlar ama fal bakmayı bilmiyorum malesef =( anneme tarot kartları almıştık ama öğrenmeye çalışıyo o da henüz bi gelişme yok malesef
sevgiyle yakinlasma var canim :) tienenim canim sevgilinin ynainda esmer bir kadin cikmis sevdiginin sevdigi bir kadin bu kaidn ona biraz sikinti veriyor gibi. kumral bir erkek var seni özlemis yakinlasmaya calisiyor sana senin bütün kalbin sevgilinin ynainda :)
bende okurken zorluk çektim canım kafam karıştı teşekkürler..esmer bir erkekle görüşmeniz var. kalpleriniz arasında özlem ve sevgi kartları çıkmış. tensel yakınlaşmada sorun görünüyor kartlarda. kartlar biraz ilginç çıktı yorumlamakta güçlük çekiyorum. eşinin yanında kumral bir erkek çıkmış bu kişi eşinin görüştüğü konuştuğu biri. senin yanında da esmer birinin kalbi çıkmış bu kişi de senin görüştüğün biri. arada sorun kartı var. ama bu sorun eşinle sana mı ait yoksa esmerle kumrala mı ait çözemedim. iki durumu da yorumlayım en iyisi. birincisi birbirinizin görüştüğü kişiler yüzünden aranızda sorunlar çıkıyor. sen eşinin görüşmeni istemediği kişilerle görüşüyorsun, eşin senin istemediğin kişilerle görüşüyor bu da aranızda soğukluğa sebep oluyor. ikincisi esmer ve kumral kişiler arasında bir sorun var bunlar evli veya sevgili olan arkadaşlarınız da olabilir. siz onların sorununa ortak oluyorsunuz görüşüp barıştırmaya çalıışyorsunuz.
bu kadar canım. çok cebelleştim falınla umarım anlatabilmişimdir :)
ailenden uzakta mısın? aileni özlemişsin.
kart açılımında da bedenleriniz bir arada çıktı. fiziksel olarak çekiminiz var ama kalpleriniz o kadar emin değil gibi bişeylerden. birbirinize bağlı yaşamıyorsunuz her şeyiniz bir diğeriniz değil. önce kendim diyorsunuz ikiniz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?