İskambil Falına Bakıyorum

canım dünden beri bekliyorum banada bakmanı ben esmerim eşim kumral demiştim
bakarmısın lütfen
canim esin sana zamanla daha cok yaklasacak. canim maddi sikinti var ama güzel bir ailleniz var ve ipler snein elinde kalpleriniz karsi karsiya cikmis

o daha kumral benden canım..
canim cok hasretli bir görüsmeniz olacak canim iliskiniz güzel gidiyor bedenleriniz bir cikmis ama sarisin birinin kalbi var ynainizda

tatlım benı yıne atladın.
ben beyaz o ıse esmer tenli bıraz koyusu
canim sen cok mutlusun ve kalbin evliliginde canim size sikinti yapan kumral bir kadin var ama esinin kalbi snein yaninda bu kadin daha cok sana sikinti yapiyor

canım ben kumral eşim esmer,bu kadar yeterlimi? Lütfen ben de cevap bekliyorum

canim zamanla sorunlar gidecek ama biraz zamani var.canim esmer bir adam sizi maddi sikintiya sokmus ve esinle araniza mesafe girmis bu yüzden esinin bir görüsmesi olacak snein sevinecegin ama daha zamani var malesef

tşk edrım canım cok sagol

Aramızda bir zaman falan yok sürekli görüşüyoruz konuşuyoruz.Tekrar açarmısın bende beğenmedim hiç bu falı. Sevgilimin sarışın bi arkadaşı bile yok.

Son düzenleme:
canim sen yakinlasmaya calisiyorsun esine canim evliligin cok güzel gidiyor esini tamamen kalbine hapsetmissin gözü senden baskasini görmüyor :)

bu kadar bılgı ıle daha ıyı bı tespıtı kımse yapamaz super tesekkur edrım

tatlım biraz önce bana baktın şimdide kızkardeşime bakarmısın cnm
kızkardeşim beyaz tenli eşi kumral aralarında sorun varda çokkkk merak ediyorum :18:
şimdiden teşekkürler cnm

canim lutfen bir arkadasimada bakarmisin kendisi esmer erkek arkadasi daha esmer:)

canim arkadasinin sevgilisinin bir sarisin erkekten yana sorunu var. canim aile olmaya yönelik bir teklif geliyor arkadasina sevigilisinden ama sevgilisiyle aralarinda sorunlar var ve kizi kisikirtan esmer bir kadin var erkegin yaninda ona akil veren esmer bir erkek var canim

Aramızda bir zaman falan yok sürekli görüşüyoruz konuşuyoruz.Tekrar açarmısın bende beğenmedim hiç bu falı. Sevgilimin sarışın bi arkadaşı bile yok.

canim mesafe var aranizda sevgilinden yana. canim bedenleriniz bir cikmis hatta iliskide ipler senin elinde ama dedigim gibi erkekten yana bir mesafe var onu tamamen kalbine hapsetmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…