- 6 Eylül 2009
- 179
- 2
- 316
- Konu Sahibi schmetterling89
-
canim esin sana zamanla daha cok yaklasacak. canim maddi sikinti var ama güzel bir ailleniz var ve ipler snein elinde kalpleriniz karsi karsiya cikmiscanım dünden beri bekliyorum banada bakmanı ben esmerim eşim kumral demiştim
bakarmısın lütfen
canim cok hasretli bir görüsmeniz olacak canim iliskiniz güzel gidiyor bedenleriniz bir cikmis ama sarisin birinin kalbi var ynainizdao daha kumral benden canım..
canim sen cok mutlusun ve kalbin evliliginde canim size sikinti yapan kumral bir kadin var ama esinin kalbi snein yaninda bu kadin daha cok sana sikinti yapiyortatlım benı yıne atladın.
ben beyaz o ıse esmer tenli bıraz koyusu
Schmetterling Canim cok teşekkür ederim.. Tek birşeyi anlamadım
Bedenleriniz bir çıkmış ama sarisin birinin kalbi var ortada ne anlama geliyor?
:26:
Schmetterling Canim cok teşekkür ederim.. Tek birşeyi anlamadım
Bedenleriniz bir çıkmış ama sarisin birinin kalbi var ortada ne anlama geliyor?
:26:
canım ben kumral eşim esmer,bu kadar yeterlimi? Lütfen ben de cevap bekliyorum
canim esin sana zamanla daha cok yaklasacak. canim maddi sikinti var ama güzel bir ailleniz var ve ipler snein elinde kalpleriniz karsi karsiya cikmis
canim cok hasretli bir görüsmeniz olacak canim iliskiniz güzel gidiyor bedenleriniz bir cikmis ama sarisin birinin kalbi var ynainizda
canim sen cok mutlusun ve kalbin evliliginde canim size sikinti yapan kumral bir kadin var ama esinin kalbi snein yaninda bu kadin daha cok sana sikinti yapiyor
canim esmer bir erkek tarfindan yakinlasma var. canim araniza zaman girmis sen daha cok kendini düsünüyorsun sevgilinin yaninda sarisin bir kadin var bedenleri malesef bir cikmis canim sen uzakta kalmisssin
canim sonra tekrar acmak istiyorum begenmedim
SchmetTerling89 bı bakarmısin görmedin sanırımdün yazmıştım bu söylediğinin anlami ne?
Cevap yazabilirsen cok sevinirim
ağzına sağlık saol canım özlem derken ayrımı kalcaz ve nekadar ayrı kalcaz biraz daha açabilirmisin..... Eşim şuanda burda çalışıyor da .... Biraz kafam karıştı :))))
Aramızda bir zaman falan yok sürekli görüşüyoruz konuşuyoruz.Tekrar açarmısın bende beğenmedim hiç bu falı. Sevgilimin sarışın bi arkadaşı bile yok.
canim lutfen bir arkadasimada bakarmisin kendisi esmer erkek arkadasi daha esmer:)
Aramızda bir zaman falan yok sürekli görüşüyoruz konuşuyoruz.Tekrar açarmısın bende beğenmedim hiç bu falı. Sevgilimin sarışın bi arkadaşı bile yok.
canim mesafe var aranizda sevgilinden yana. canim bedenleriniz bir cikmis hatta iliskide ipler senin elinde ama dedigim gibi erkekten yana bir mesafe var onu tamamen kalbine hapsetmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?