İskambil Falına Bakıyorum

saccc renklerimi??? aaa ten dısında sac renkleride verelimde o zaman detaylı bak cidden doğal saç rengimmi önemli boyalı halimi? DDD

canım bana da bakar mısın? ben beyaz tenli ve orjinal kızıl saçlıyım o ise koyu kumral tenli ve esmer. bekliyorum

senden bir teklif bekliyor canim o kisi. canim bedenleriniz bir cikmis ama zamana ihtiyaciniz var sen onu tamamen kalbinin icine almissin onun veya senin ailenden bir esmer adam var o da falinda cikmis

canim daha cok yakinlasma var sizde canim bedenleriniz bir cikmis ama senin sorunlarin var ikinizle ilgili...wowww canım süpersin yani o kadar olur..kesinlikle doğru...çok sorularım var bnm ikimizle ilgili kendi de dünyanın en huzurlu insanıdır ayh çok heycanlandım tşk ederim daha çok soru sormak isterdim ama çok yoğun oldunu fark ettim kib tşk..

ikimizde buğday tenliyiz, ben biraz daha açığım ondan ama..
saç rengim kumral, onun ise kestane...
şimdiden teşekkrler..

senden bir teklif bekliyor canim o kisi. canim bedenleriniz bir cikmis ama zamana ihtiyaciniz var sen onu tamamen kalbinin icine almissin onun veya senin ailenden bir esmer adam var o da falinda cikmis

çok teşekkür ederim. gerçekleri dile getirmişsin.. ama dediğin gibi zaman.. her şeyin ilacı olur kim bilir..

canim evlilik teklifi yolda :) canim iliskiniz gayet güzel gözüküyor iliskinin en tepesinde onun kalbi var o ikinizede hükmedebiliyor senin kalbin sadece ona bakiyor

sağol canım ama biz daha sevgili bile degiliz kaldı ki görüşmüyoruz bile iki yabancı gibiyiz.. ve ayrıca evlenmek için yaşım çok küçük ..

banada bakarmısın
benim tenin buğdayla sarışın arası saçım açık kahve
onun teni kumral ve koyu kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…