- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
teşekkür ederim o da beyaz tenli
canim bana pek sevgilisi gibi gelmedi öyle birseyde söylemem zaten daha cok aileden birisi gibi geldi bana
aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim cnm sen işi ilerletmişsin bence daha pişiyorum deme kendine
saccc renklerimi??? aaa ten dısında sac renkleride verelimde o zaman detaylı bak ciddendoğal saç rengimmi önemli boyalı halimi? DDD
canim sac renklerinizide yazarsan daha iyi olur
benim saç rengim doğalı kumral kızıla boyattım onun da saç rengi kumral
merhaba
ikimizin de ten rengi beyaz
benim saç rengim koyu kahve onun ki ise açık kahve kumral yani
bakabilirsen sevinirim kolay gelsin...
canim ana görüsme teklifi geliyor güzel bir görüsme olacak canim sorunlariniz var ama sevginizle üstesinden geleceksiniz bedenleriniz bir cikmis sevgilin sana daha cok yakinlasmaya calisyior
canım bana da bakar mısın? ben beyaz tenli ve orjinal kızıl saçlıyım o ise koyu kumral tenli ve esmer. bekliyorum
sevgi teklifi var canim. cnaim aranizda yakinlasma var kalpleriniz bir cikmis sen onu cok seviyorsun sizi düsünen sarisin biri var
senden bir teklif bekliyor canim o kisi. canim bedenleriniz bir cikmis ama zamana ihtiyaciniz var sen onu tamamen kalbinin icine almissin onun veya senin ailenden bir esmer adam var o da falinda cikmis
canim evlilik teklifi yolda :) canim iliskiniz gayet güzel gözüküyor iliskinin en tepesinde onun kalbi var o ikinizede hükmedebiliyor senin kalbin sadece ona bakiyor
kizlar yeni yeni ögreniyorum isteyene bakarim
ten renklerinizi yazarsaniz ayni ten rengindeyseniz hanginizin daha acik oldugunuzu yazarsaniz bakabilirim ve sadece iliski fali bakabiliyorum
kizlar birkez baktigim fala tekrar bakmiyorum yetisemiyorum cünkü
jadaloz nickli arkadasimizda ayni fala bakiyor kizlar onada baktirabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?