İskambil Falına Bakıyorum

mrhb.ben sarışın beyaz tenliyim.erkek arkadaşım ise simsiyah saçlı esmer

canim mesafe gözüküyor size. canim sen sevgiline biraz mesafeli davraniyorsun aklinda baska esmer bir erkek var sanirim ama onunda kumral biriyle bir iliski var kumral bir erkekle esmer bir bayanin evliligi var yakinlarindan birinin olabilir

canim mesafe gözüküyor size. canim sen sevgiline biraz mesafeli davraniyorsun aklinda baska esmer bir erkek var sanirim ama onunda kumral biriyle bir iliski var kumral bir erkekle esmer bir bayanin evliligi var yakinlarindan birinin olabilir

mesafe var evet ama aklımda biri yok sadece o var ( ona mesafeli davrandığımda doğru

tatlım lütfennnnnnnnnnnnnnnn

canim kardesinin esinin bir görüsmesi olacak olumlu gececek. canim aralarina esmer bir kadin yüzünden mesafe girmis hatta kardesine akil veriyor bir görüsmeleri olacak iyi gececek mesafeden sonra bir teklif geliyor kardesin esinin kalbinde cikmis ona yakinlasmaya calisiyor maddi sikintilar var ve esinin cok sorunlari var hatta bu esmer bir kadindan geliyor

tatlım doğru dedinde bu esmer kadın eşinin sevgilisi gibi bi şeyi mi acaba:18:
fazla sordum ama kusura bakma tatlım
çünkü araları limoni daha cumartesi günü boşanmalara kalktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…