- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
mrhb.ben sarışın beyaz tenliyim.erkek arkadaşım ise simsiyah saçlı esmer
canim önceki yazini unuttum :S yani ikinizde esmersiniz ama sen daha esmersin dimi ?ben daha esmerim banada bakabilirmisin hep söylüyorum öncedende yazdım ama bi bana cevap vermemişsin
tatlım biraz önce bana baktın şimdide kızkardeşime bakarmısın cnm
kızkardeşim beyaz tenli eşi kumral aralarında sorun varda çokkkk merak ediyorum :18:
şimdiden teşekkürler cnm
canim mesafe gözüküyor size. canim sen sevgiline biraz mesafeli davraniyorsun aklinda baska esmer bir erkek var sanirim ama onunda kumral biriyle bir iliski var kumral bir erkekle esmer bir bayanin evliligi var yakinlarindan birinin olabilir
tatlım lütfennnnnnnnnnnnnnnn
mesafe var evet ama aklımda biri yok sadece o var( ona mesafeli davrandığımda doğru
ben daha esmerim banada bakabilirmisin hep söylüyorum öncedende yazdım ama bi bana cevap vermemişsin
tm ekledim seni.pişince tekrar bakarsın artık bana :) gözüm ondan başkasını görmüyo.o benm çirkinim :))dogrudur canim belki etrafindan bir insandir :) daha tam cözemedim fal isini yavas yavas pisiyorum :)
tatlım lütfennnnnnnnnnnnnnnn
tm ekledim seni.pişince tekrar bakarsın artık bana :) gözüm ondan başkasını görmüyo.o benm çirkinim :))
canim kardesinin esinin bir görüsmesi olacak olumlu gececek. canim aralarina esmer bir kadin yüzünden mesafe girmis hatta kardesine akil veriyor bir görüsmeleri olacak iyi gececek mesafeden sonra bir teklif geliyor kardesin esinin kalbinde cikmis ona yakinlasmaya calisiyor maddi sikintilar var ve esinin cok sorunlari var hatta bu esmer bir kadindan geliyor
bakarim canim bi tamamen ögreniyimde :)
canım banada fal bakarmısın rica etsem iş ve eş durumuna..erkek arkadaşımda bende buğday tenliyiz..
tatlım doğru dedinde bu esmer kadın eşinin sevgilisi gibi bi şeyi mi acaba:18:
fazla sordum ama kusura bakma tatlım
çünkü araları limoni daha cumartesi günü boşanmalara kalktılar
canim aranizda biraz mesafe var. bir takim sorunlar var sevgilinden yana sevgilin snei özlemis sen ona yakinlasmaya calisiyorsun bu iliskide ipler senin elinde
bende fal baktırmak istiyorum beyaz tenliyim
çok sağol canım bildin valla =) iş durumumla ilgili bişey var mı peki?
canim sevdigin kisininde ten rengini yaz aksama bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?