İskambil Falına Bakıyorum

anaeemm ben de fal istiyrm :)) ikimizde kumralız ama erkek arkadaşım daha açık tenli benden, bakalım bize neler çıkcak :)))

ay canım mesaj kutun doluymus burdan yazıyım bari :d

bak bu tenlerimiz;
ben:kumral
sevgilim:beyaz

saç renklerimiz;
benim doğal koyu kumral ama şuan boyalı sarı tonlarında
sevgiliminde koyu kahve gibi acaba simdi ne cıkcak

canim sorunlarinizla ilgili bri teklif alacaksiniz. canim sen tamamen sadece aileni ve esini düsünüyorsun esinde öyle ama esinden yana sorunlar var insallah zamanla hallolur sorunlarınız...

ÇOK TEŞEKÜR EDERİM CANIM..SAGOL Ne gibi sorunlar anlayamadım canım...net cvp alabilirmiyim...saç renklerimiz; benim kahverengi, eşimin siyah canım...

Son düzenleme:
hadi yaa sanki yeni başladım bakmaya demiştin tühhh yanlış hatırladım demek ki ben((

yok canım. iskambil bakmıyorum. tarot bakıyorum. yeni başladım. kendime bakıyorum. 1-2 arkadaşa baktım. ama istediğim sonucu vermedi. benimle ilgili şeyler çıktı. baktığım kişiye tam odaklanamıyormuşum . istersen sana da bakayım. bakalım sonuç ne çıkacak. :) ismini ve burcunu söylemen yeterli.

:)tamam söylüyorum cnm iyi odaklan ama:)benim adımı ve burçumumu söylemem lazım onun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…