- Konu Sahibi schmetterling89
-
yok canım. Iskambil bakmıyorum. Tarot bakıyorum. Yeni başladım. Kendime bakıyorum. 1-2 arkadaşa baktım. Ama istediğim sonucu vermedi. Benimle ilgili şeyler çıktı. Baktığım kişiye tam odaklanamıyormuşum . Istersen sana da bakayım. Bakalım sonuç ne çıkacak. :) ismini ve burcunu söylemen yeterli.
canim esin sana zamanla daha cok yaklasacak. canim maddi sikinti var ama güzel bir ailleniz var ve ipler snein elinde kalpleriniz karsi karsiya cikmis
canim cok hasretli bir görüsmeniz olacak canim iliskiniz güzel gidiyor bedenleriniz bir cikmis ama sarisin birinin kalbi var ynainizda
canim sen cok mutlusun ve kalbin evliliginde canim size sikinti yapan kumral bir kadin var ama esinin kalbi snein yaninda bu kadin daha cok sana sikinti yapiyor
yok canım. iskambil bakmıyorum. tarot bakıyorum. yeni başladım. kendime bakıyorum. 1-2 arkadaşa baktım. ama istediğim sonucu vermedi. benimle ilgili şeyler çıktı. baktığım kişiye tam odaklanamıyormuşum . istersen sana da bakayım. bakalım sonuç ne çıkacak. :) ismini ve burcunu söylemen yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?