İskambil Falına Bakıyorum

denemenii benm üzrmdede yapablrmisinnn

kızlar ben beyaz tenliyim sevgilim hafif esmer. beni terk etti ne yaptıysam dönmedi en son dün konuştuk ama ben bitirdim kafamda tamm daha uğraşmıyrum dedim ne olucak sonumuz bi baksan banada telefonda biraz döner gibi konuştu ama ben öyle diyince bi önemi kalmadı

kızlar bızımde falımıza bakar mısınız ? Ben beyaz tenlıyım oldukca beyazımm sevgilim de sarışın bugday tenlı ama bıraz koyu cok fazla koyu da degıl :) merakla beklıyorumm cevabınızı(Burclarımızı da yazayım belkı gerek duyarsınız ben akrep sevgılım oglak)

Tatlım bana bakmıştın bir de arkadaşım baktırmak istiyor sana zahmet ikisi de esmerler sevgilisiyle gelecek durumu nedir acaba?

Canın istediğinde bakarsan bende söyleyim:) Ben buğday karşı taraf sarışın bekliyorum haberlerini:))

Ben beyaz,eski sevgili esmer..yeni talip kumral(benden koyu)..Hadi ne olur bana da bakın..

sarışın birinin kalbimi( şuan ayrıyız ama görüşmemiz olacağına sevndim teşekkür ederimm..

Banada bakarmisin aceba ?? Benim de kafam cok karisik bu aralar lütfenn

canıım rica etsem banada bakar mısınn, bende sevdiğim kişide buğday tenli onun teni daha açık daha konuşma aşamasındayız ileride nasıl olucak onu merak ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
banada bakarmısınız şimdiden çoook teşekkür ederim :))
ben esmerim sevgilim beyaz tenli ama çok değil kara kaşlı kara gözlü ama teni beyaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…