İskambil Falına Bakıyorum

Cnım benım falıma bakmstın barısma war demıstın ben bugday tenlıym oda beyaz tenlı barışma ıcın bı zaman werebılır msn ?ben adım beklıyorum ondan erkek arkadasm terkettı benı

banada bakarmısın ben bugday eşim esmer
canim esin seninle daha cok yakinlasmayi diliyor canim araniza kumral bir erkek girmis veya girecek sana yaklasiyor
ben buğday ayrıldıgım gıcıkta esmer

sorunlu gececek bir görüsmeniz olacak canim ilkez bukadar cok cikiyor baktigim falda senin ynainda esmer bir erkek var sana dogru yaklasiyor ama senin özlemin var eski sevgiline karsi kumral bir erkekle evlilik gözükyor sana hatta onunla bir görüsmen olacak eski sevgilin hala seviyor seni aklindasin ama sorunlariniz var hatta erkegin aile tarafindan sorunlar var snein kalbinden görüsmek geciyor cok özlemissinama sarisin bir kiz durduruyor mesafe koyuyor araniza

şekerim sisler kapamış yolumu azcık itele de önümü göreyim şöyle bikaç dakkalığına da olsa

ben kumral beyaz tenliyim bu arada nişanlım esmer buğday tenli..

bekliyorum yorumunu canım

bir de bakabilirsen eğer kpssye gircez 23 eylülde nişanlımla kazanabilcek miyiz aynı ilde mi olcaz? ahh bu sürümcemeler beni öldürcek!! :18:

canim sadece iliski fali bakabiliyorum

canim sevgilinin sorunu var zamanla hallolacak sen ona mesafelisin sevgilin seni cok özlüyor birde evlilik var canim ama bütün falinda özlem gözüküyor

[/QUOTE]

Canım sevgilmle mi evlilik gözüküyor yoksa baskasıyla mı?

Son düzenleme:
kambersiz fal bakmak olmaz :) ben kumral sevgilim esmer (çok koyu değil)
canim sana güzel bir teklif gelyior :) canim araniza bir sorun girmis ve sarisin bir erkek cikmis ondan gelen bir teklif var ve o teklif sorun olacak
Bende bende! Bende istiyorum yani bana da bakarsan sevinirim canım... Ben açık kumral, sevgilim koyu kumral beyaz tenli...
esmer bir kadin tarafindan gelen bir sorun gözüyor canim bedenleriniz bir cikti ama esmer bir erkek arniza mesafe koyacak gibi görünüyor ve sen sevgilinle daha cok görüsmek istiyorsun daha cok vakit gecirmek
bana da bakabilir misin? Ben açık kumral, o beyaz (sarışın)
canim kalpleriniz bir malesef pek birsey cikmadi bi ara tekrar bakarim
şekerim sisler kapamış yolumu azcık itele de önümü göreyim şöyle bikaç dakkalığına da olsa

ben kumral beyaz tenliyim bu arada nişanlım esmer buğday tenli..

bekliyorum yorumunu canım
canim zamanla gececek sevginiz üstesinden gelecek sorunlarinizin canim aileler arasi görüsme olacak ve mesafe senin kalbinden geliyor malesef

Cnım bna barısma war demıstın ben bugday tenlıym oda beyaz tenlı barısma ıcın zaman söyleyebılır mısın ? Benı terk ettıgı ıcın ben ondan adım atmasnı beklıyorum

o herifin teni ne renk acaba ya hatırlamıyorum sıfatını. o meseledir sorun çıkaran teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…