İŞKOLİK SEVGİLİ 😭

tipistipis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
711
509
23
34
Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Covid yüzünden nişan ve düğünü erteledik normalde bu sene olucaktı. 1 sene daha nişan ve düğün olmayacak şuan için. Sevgilim çok işkolik gün içinde mesajlaşmayız günaydın nasılsın o kadar. Akşamları bir kez arar veya aramaz. Eve gider gitmez uyur. Evlenince geçiceğini söylüyor. Şuan tahammül edemiyorum artık. 100 kez kavga ettik bu konu yüzünden. Haftada 1 gün en fazla 2 gün görüşüyoruz. Sevgilisi böyle olupta evlenince rahatlayan var mı ? Yani evlenince aynı evde olucaz akşamları onu görücem sonuçta ama sizce yine sorun olur mu ? Bana hep çalışıyorum napıyorum sanki geziyor muyum diyor. Haklı ama olmuyor artık.

Tamam yoğun çalışabilir de gün için de hiç mi kahve molası öğle arası falan olmuyor? Bir msj atmak çok mu zor? Ya da akşam yatmadan hiç mi oturmuyor bi tv izleme bişeyler okuma falan hiç mi aktivitesi yok? Yatmadan arayamıyor mu? Bana tuhaf geldi. Evlenince farklı olacağını nerden biliyor?

Sevgili dediğinle hiçbirşey paylaşmıyorsun yani gün içinde? Pek bana göre değil... klasik bir laf vardır, tuvalete de mi gitmiyor bu adam diye, o hesap. Cani isteyen arar özetle arkadaşım, bence aramak istemiyor.
Çok söyledim tuvalete de mi gitmiyorsun diye. Yok şöyle yok böyle yani kafasında hep iş var. Görüştüğümüzde boşluğa bakıyor sadece. Çok unutkan olmaya başladı. Hep iş düşünüyor sürekli. Daha 29 yaşında.

Aynı abim. 7-11 çalışıyor. İstese çalışmaz kendi iş yeri ama yine de çalışıyor. Böyle mutluyum diyor. Bazen benim mesajlarıma 2 günde dönüyor. Şimdi kendisi diyor evleneyim bu kadar çalışmıcam diye ama ben inanmıyorum. Çalışacak yine. O zaman da başka bahaneler sunacak. Sizin sevgiliniz de muhtelemen öyle. Bekarken size vakit ayırmayan evlenince hiç ayıramaz.

Eşim bekarken en yorgun günlerinde dahi yarım saatliğine aradım diye belirtir yine de arardı
Bana normal gelmedi pek.
Hep mi böyleydi

Çok söyledim tuvalete de mi gitmiyorsun diye. Yok şöyle yok böyle yani kafasında hep iş var. Görüştüğümüzde boşluğa bakıyor sadece. Çok unutkan olmaya başladı. Hep iş düşünüyor sürekli. Daha 29 yaşında.
Kafasında işten sana yer kalmamış, yani yine diyorum isteyen günde 10dk bile olsa ayırır yani hep iş düşünüyorum diye birşey yok bence, benim de işkolik olduğum dönem oldu 24saat iş düşünülmüyor yok öyle birşey 🤷‍♀️ yani tam anlatamadım aslında, iş düşünülür ama aşkı hissettiğin kişinin bu kdr önüne geçmez anlamında.

Tabiki de evlenince değişir, daha beter olur. Bu nişanlılık falan niye var, taraflar birbirine uygun olup olmadığını anlasın evlensin diye var. Zaten tahammül edemiyorum suan diyosunuz ki bana göre de hiç normal davranmıyo. Ama belli ki size de uymuyo. Bile bile ladese gerek yok. Evlenince değişecek olan sizin ondan beklentileriniz daha da artıcak, o da gittikçe daha beter olcak derken durum pek parlak gelmedi bana.

Hayır işini kurduğu günden böyle. Başta kendi işi değildi sürekli görüşürdük..
İs yuku sorumlulukları çoğalmış olabilir ama illaki vakit ayırabilir
Daha yeni mi işini kurdu peki
Acaba batmaktan vs korktuğu ciddi şekilde onu rahatsız eden bir dönemden mi geçiyor

İs yuku sorumlulukları çoğalmış olabilir ama illaki vakit ayırabilir
Daha yeni mi işini kurdu peki
Acaba batmaktan vs korktuğu ciddi şekilde onu rahatsız eden bir dönemden mi geçiyor
Hep çok iş düşünürdü ama kendi işi olmadığı için bu kadar olmazdı. Batma korkusu değil. Yani istese vakit ayırabilir ama şey oldu nasıl olsa evlenicez evlenince her gün görüşücez mantığı oluştu onda.

Böyle insanlar var. Eşim de evlenmeden önce çok yoğun çalışıyordu iş odaklıydı. Şimdi eskiye göre iyi ama çok değişen birşey yok.

Yoğun bir işse bu böyle devam eder. Mesela Ben yazılım işindeyken akşam gelince yemek bile yemiyordum erken uyumak için can atıyordum yatağımla aşk yaşıyordum , iki kelime konuşmak zul geliyordu. İş değişimi yoksa böyle devam eder. Max akşam yemeklerinde dıyalog kurarsınız.

Yoğun bir işse bu böyle devam eder. Mesela Ben yazılım işindeyken akşam gelince yemek bile yemiyordum erken uyumak için can atıyordum yatağımla aşk yaşıyordum , iki kelime konuşmak zul geliyordu. İş değişimi yoksa böyle devam eder. Max akşam yemeklerinde dıyalog kurarsınız.
Oda aynı sizin gibi.. maalesef

Tabiki de evlenince değişir, daha beter olur. Bu nişanlılık falan niye var, taraflar birbirine uygun olup olmadığını anlasın evlensin diye var. Zaten tahammül edemiyorum suan diyosunuz ki bana göre de hiç normal davranmıyo. Ama belli ki size de uymuyo. Bile bile ladese gerek yok. Evlenince değişecek olan sizin ondan beklentileriniz daha da artıcak, o da gittikçe daha beter olcak derken durum pek parlak gelmedi bana.
Evet böyle durum bu.... Yani bir günde kaç dakika dakikada kaç sn ye var.. Bile bile lades kısmını es geçmeyin..kabullenin.... Hep böyle olacak. Bende işkoliğim bak burayada yazıp duruyorum sevdiklerimide arıyorum

Back
X