İŞKOLİK SEVGİLİ 😭

Tabiki de evlenince değişir, daha beter olur. Bu nişanlılık falan niye var, taraflar birbirine uygun olup olmadığını anlasın evlensin diye var. Zaten tahammül edemiyorum suan diyosunuz ki bana göre de hiç normal davranmıyo. Ama belli ki size de uymuyo. Bile bile ladese gerek yok. Evlenince değişecek olan sizin ondan beklentileriniz daha da artıcak, o da gittikçe daha beter olcak derken durum pek parlak gelmedi bana.
Evet böyle durum bu.... Yani bir günde kaç dakika dakikada kaç sn ye var.. Bile bile lades kısmını es geçmeyin..kabullenin.... Hep böyle olacak. Bende işkoliğim bak burayada yazıp duruyorum sevdiklerimide arıyorum

Öğle aralarını , mola saatlerini takip edip siz arasanız?

Sesini duymak istedim işte seni özledim vs gibilerinden .

Eşim şuan bizden uzakta çok çok yoğun çalışıyor. Gece 3 te odasına geçtiği oluyor. Uykusuzluktan ölüyorum, sızmadan bi sesini duyayım diye arıyor muhakkak. İnternet bazen çekmiyor, merak etmeyeyim diye mesaj atıp haber veriyor.
İlk sevgili olduğumuzda bana, öyle hergün hergün aramak bana göre değil, saçma buluyorum diye mal mal konuşuyordu. Noldu hani saçmaydı aramak hep arıyorsun deyince, sevince insan özlüyormuş dedi. Sevgisinden eminseniz, biraz toleranslı olun derim. sabrım bitti diyorsanız resti çekin.

Yani istese vakit ayırabilir ama şey oldu nasıl olsa evlenicez evlenince her gün görüşücez mantığı oluştu onda.
Bu düşünce yapısı hiçbir zaman değişmeyecek. Evlendiğinizde ne de olsa evlendik diye sizin gönlünüzü hoş etme gibi bir çabası olmayacak. Bence ilişkinizi gözden geçirin. Sizin için doğru insan olduğunu düşünmüyorum

Çok söyledim tuvalete de mi gitmiyorsun diye. Yok şöyle yok böyle yani kafasında hep iş var. Görüştüğümüzde boşluğa bakıyor sadece. Çok unutkan olmaya başladı. Hep iş düşünüyor sürekli. Daha 29 yaşında.

Bu daha çok önemli. Hiçbirsey paylasmiyorsunuz o zaman. Sorun onun arayip aramamasi bile degil artik. Sevildigini his etmiyorsan artik, bir sikinti vardir. Yerinde olsam ayrilmayi düsünürdüm.

Hersey herkese göre degil. Baska bir kadin için mesela sorun degildir az mesajlasmak, az görüsmek fakat senin için sorun. Bu seni o diger kadindan daha iyi yada kötü yapmaz. Sadece istekler, beklentilerinizi farkli yapar. Ve en önemlisi, sevgilin bu beklentiyi karsilayamiyorsa bile, bir çaba içinde olmali. Senin isteklerini, endiselerini ciddiye almali.

Ama yapmiyor. Ki bence asil sikinti burda.

Haftada bir gün görüşmeyi, günde bir kez telefonla konuşmayı çok normal buldum ben her gün telefonla konuşulmasa da olur hatta. Çalışınca kafa gerçekten yoğun ve yorgun oluyor insan kendini dinlemek istiyor sizi sevmese sizinle olmaz sonuçta ama onunda kendini dinlemeye ihtiyacı var haliyle.

Hayır işini kurduğu günden böyle. Başta kendi işi değildi sürekli görüşürdük..

iş ne ne zaman kuruldu

bunlar önemli

yani insan ilgi istiyor vs de kafası dolu olunca aramıyor demek ki

bir de siz çalışıyor musunuz

kuru kuru naaaaptın bugün modu da açmıyor olabilir adamı tanımıyoruz neticede biz kendisini

Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Covid yüzünden nişan ve düğünü erteledik normalde bu sene olucaktı. 1 sene daha nişan ve düğün olmayacak şuan için. Sevgilim çok işkolik gün içinde mesajlaşmayız günaydın nasılsın o kadar. Akşamları bir kez arar veya aramaz. Eve gider gitmez uyur. Evlenince geçiceğini söylüyor. Şuan tahammül edemiyorum artık. 100 kez kavga ettik bu konu yüzünden. Haftada 1 gün en fazla 2 gün görüşüyoruz. Sevgilisi böyle olupta evlenince rahatlayan var mı ? Yani evlenince aynı evde olucaz akşamları onu görücem sonuçta ama sizce yine sorun olur mu ? Bana hep çalışıyorum napıyorum sanki geziyor muyum diyor. Haklı ama olmuyor artık.
evlenince de aynı olacak ona göre karar verin. huy bu değişmez.

bir de arkadaşım mesela ailesi ile yaşarken akşam 9 da yatardı

koca adam 9 da uyunur mu derdik

evde anamla oturacağıma yatıyorum derdi bir nevi depresyon mod

alışınca da dışarı da çıkmıyordu

evlendi geçti bu durumu

Çok söyledim tuvalete de mi gitmiyorsun diye. Yok şöyle yok böyle yani kafasında hep iş var. Görüştüğümüzde boşluğa bakıyor sadece. Çok unutkan olmaya başladı. Hep iş düşünüyor sürekli. Daha 29 yaşında.
Bu adam sizi bırakalı çok olmuş bence.

Benim eşim nişanlıyken de aramazdı şimdi de aramaz çok önemli konular haricinde bir kere dahi telefon etmezdi iş kolikdi hala aynı değişmezler çok zorlamayla iki gün arar sonra bırakır bu şekilde kabul ederseniz devam edin değişmezler çünkü

Eşim şuan bizden uzakta çok çok yoğun çalışıyor. Gece 3 te odasına geçtiği oluyor. Uykusuzluktan ölüyorum, sızmadan bi sesini duyayım diye arıyor muhakkak. İnternet bazen çekmiyor, merak etmeyeyim diye mesaj atıp haber veriyor.
İlk sevgili olduğumuzda bana, öyle hergün hergün aramak bana göre değil, saçma buluyorum diye mal mal konuşuyordu. Noldu hani saçmaydı aramak hep arıyorsun deyince, sevince insan özlüyormuş dedi. Sevgisinden eminseniz, biraz toleranslı olun derim. sabrım bitti diyorsanız resti çekin.
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim

Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Covid yüzünden nişan ve düğünü erteledik normalde bu sene olucaktı. 1 sene daha nişan ve düğün olmayacak şuan için. Sevgilim çok işkolik gün içinde mesajlaşmayız günaydın nasılsın o kadar. Akşamları bir kez arar veya aramaz. Eve gider gitmez uyur. Evlenince geçiceğini söylüyor. Şuan tahammül edemiyorum artık. 100 kez kavga ettik bu konu yüzünden. Haftada 1 gün en fazla 2 gün görüşüyoruz. Sevgilisi böyle olupta evlenince rahatlayan var mı ? Yani evlenince aynı evde olucaz akşamları onu görücem sonuçta ama sizce yine sorun olur mu ? Bana hep çalışıyorum napıyorum sanki geziyor muyum diyor. Haklı ama olmuyor artık.
Tam tersi hergun aramaktan yazmaktan biktirirdi 3 aylik evliyim suanda hep arar cok yazmaz ama bn yazinca sohbet eder

Back
X