işkolik ve aile bağımlısı eş

Yazozlem

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2018
115
73
13
32
Merhaba hanımlar eşi işkolik ve ailesine çok bağlı olan var mı bu durumla nasıl başediyorsunuz benim eşin hafta içi 10 dan önce eve giremez işi gereği akşamları kv kp 2 güne bir bazı haftalar hergün gitmezsem birsürü trip laf sokmalar başlar eşim orayada10 da gelir pazarları sabah ararlar kahvaltıya gelin bizim beyfendi bazen pazarlarıda çalışıyor çalışmazsa ararlar sürekli gelin diye ben çok bunaldım eşimle hiç ama hiç vakit geçiremiyorum ya işi vardır yada ailesi çağırıyordur plan yapmıştır bugün sabah kv kp aradı açmadım eşim gidelim dedi dün akşam oradaydık 12 gibi geldik gitmiyorum git sen yap annenle babanla kahvaltı dedim gitmedi zehir zıkkım bi kahvaltı yaptık ondan sonra gitti cenazeye katılacaklar ablasına kiralık ev bakacaklar falan daha gelmedi kayınvalidemle konuşmayı düşünüyorum bizi bu kadar ısrarla çağırmayın kötü oluyoruz diye başka Öneriniz var mı çok bunaldım

Bu KV den değil eşinden kaynaklı sorun anne sonuçta çağırır

Kendi annen de olsa cagirsa ben bu çağırma olaylarını yanlış bulmuyorum hayır demeyi biz bilmiyorsak sorumluluk KV kp e ait değil bence

Evet düşünseler güzel olur ama zorunda da değiller.

Esinle sen konuş her hafta sonuna sen plan yap onun plan yapmasina fırsat vermeden bence

Sen bırak o gitsin. Hiç de umursamayın davetlerini. Ben evimde oturmak istiyorum deyin. Ben daralırım öyle her gün kocamın ailesiyle. Yakınsa ailen sen de kendi ailenle misilleme yapabilirsin.
Ailem başka şehirde öyle misilleme yapacağım kadar samimi olduğum akrabam yok burda öyle yapıyorum şuan tek başıma evde oturuyorum

Ahhh yapıyorum zaten ama bir işe yaramıyor akşam kalkarken yarın kahvaltıya gelin sesi hayır dedim kvye ama sabah yine bildiklerini okuyorlar

Eşimin sevgisinden şüphe etsem asla durmam zaten çözülmeyecek bir sorun olsa kendi ayaklarım üzerinde durabilirim fakat çözülecek bir şey için yuva yıkmak doğru değil başka Öneriniz var mı

Eşimin sevgisinden şüphe etsem asla durmam zaten çözülmeyecek bir sorun olsa kendi ayaklarım üzerinde durabilirim fakat çözülecek bir şey için yuva yıkmak doğru değil başka Öneriniz var mı
2 senedir çözememişsiniz, çözülebileceğine emin olmanız harika. İnsan sevdiği kişiyle zaman geçirmek ister. Sürekli yanından kaçmaz. Onu anlamaya çalışır, onun için fedakarlıklar yapar. Benim sevgi anlayışım bu. Sizinki nasıl merak ettim.

bu kadar sık görüşme bence doğru deyil , siz yeni evlisiniz beraber zaman geçirmeli ve tanımalısınız
bunu nasıl yaparsın bilmiyorum şahsen ben kadınlığımı kullanırdım cilvelen falan filan gitmeleri böylece engellersin
yatakta kahvaltı planı gibi
benden tavsiye eşinle kv asla yanlız brakma ( birkere kendi kulaklarımla duydum eşimi dolduruyordu kv) bir dahada yanlız ortamda bırakmadım

Niye kadın cilve yapsın ki annesine gitmediği için surat yapan kocasına. Kocanla ciddi bir konuşma yap o zaman. Biz birbirimizle evlendik, devamlı annenlerle olmak istiyorsanız boşanma evraklarını hazırlatalım diyebilirsin. Kabul ederse zaten seni sevmiyordur, etmezse biraz anlar durumun ciddiyetini...

Eşinizle konuşun. Seni özlüyorum deyin. Kaliteli zaman geçirmek istiyorum kavgasız hoş sohbet. Yada konuşmadan sadece kitap okuyalım.
Gerçi ben tecrübelerimden sonra, bana dokunmasın nereye giderse gitsin kafasına geldim.

Bence eşinizle aranızdaki ilişki problemli yoksa o yoğunluğa rağmen vakit ayıran birçok eş var

Sizden başka her şeye bağımlıymış maşallah! Aile bağımlısı deyince, hem işkolik hem ailesine bağımlı nasıl olunur ki dedim, malum eşinizin ailesi sizsiniz ya artık!
Oturup konuşun ve birlikte -baş başa- vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Haftanın başından pazar gününe plan yapın ki başka yere gitmek zorunda kalmayın.
Eve geldiğinde güzel bir yemek hazırlar, tatlı dille davranır ve huzurlu bir ortam sağlarsanız, evden başka yere gitmek istemez gibi geliyor bana. Hala isterse de ailesiyle mutlu bir ömür dilersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…