tşkler canımÇok tatlısınız :) Gelinleriniz şanslı olacak bence
Ben kv sokmadım olayaSizin durumunuzla aynıydı durumum. Kaç kez kv ıle konuşup kavga ettim, eşime ne taktikler denedim. Dört yılım çöp oldu, şimdi boşanıyorum. Böyle tıplerden bır cacık olmuyor.
Umarım sızın sonunuz daha ıyı olur.
Erkekler için söyledim. Eşim (yakında eski olacak) boğaBööhh ne alaka ?
Cok tatlis bir boğayim ben ama yıkıldım su yoruma
bende biBööhh ne alaka ?
Cok tatlis bir boğayim ben ama yıkıldım su yoruma
Benim eski adayı da boğaydı ve aynen dedıgınız gıbıydı.Erkekler için söyledim. Eşim (yakında eski olacak) boğaBoğa kadınları harikadır.
tşkler canım
umarım bende şanslı olurum bu cümleyi söyleye bilirim " çok şanslıyım gelinlerim harika"
Büyükler küçüklere anlayış ve sevgi gösterince, karakterinde bozukluk yoksa küçükler de iyi oluyor inanın bana. Kime ne verirseniz karşılığında onu alıyorsunuz. Keşke sizin gibi olsaydı benim kv de inanın 2. annem yapardım onu.
Çok doğru söylüyorsunuz biz büyükler anlayışlı olmalıyız ama malesef bazen sevginin dozunuda kaçırabiliyoruz
Neyse meselenin özü şu hayata pozitif bakmak zaten bir çok sıkıntı ve gerginlikler var ( yaşam mücadelesi)
En azından aile ortamının mümkün olduğunca tatlı bir havası olmalı sevgi sözcükleri havada uçuşmalı
Asla kendini ezdirme , sıkıntıya sokma hakını herzaman koruBen o kadar çok tolere ettim ki, ne zaman kötü niyeti gördüm o zaman gerçekler tokat gibi çarptı yüzüme.
Ay bilmiyorum ben üzülüyorum gelin kv çekişmelerini duyunca
Ya başta düşünmek lazım benim oğlum ciğerimse ,geliniminde ciğerim dediği bir ailesi var
Malesef toplum olarak empati kurma yeteneğimizi kaybettik malesef
Bunu düşünse kv gerçekten daha farklı davranırdı
Bu tespitiniz çok doğru sorunlu olanlar sorun yaratıyor gibi
Aslında tam tersi olmalı " ben bu sıkıntıları gördüm geçirdim gençler rahat etsin"
Birde sanırım tv lerde etkiliyor toplumun çoğunluğu tv bağımlısı
Bu arada aklıma gelmişken kendimin tecrubesini aktarayım anacığımdan nasihattır bana
" kızım ilk hareket ilk davranış kalıcıdır ona göre adımlarını at"
aynı aynı benim durumum işte. dün konuştuk eşimle ben hayır diyemiyorum bidaha ararlarsa sana vereyim telefonu dedi seve seve dedimBenim eşim de çok yoğundu, 3 sene boyunca akşam 8-12 arası gelirdi eve, bazen ben uyumuş olurdum. Şimdi görev yeri değişti, daha erken geliyor. Ama o dönemde her akşam kv lerin çağırmasıyla fenalık geçiriyordum. Kendilerince beni çağırıp yalnız bırakmayıp iyilik yaptıklarını öne sürüyorlardı, oysa ben yorgun argın işten çıkıp kv ye gidip saatlerce eşimi beklemek zorunda kalmaktan nefret ediyordum. Tüm günüm orda geçiyordu, sonra yavaş yavaş gitmemeye başladım, arayı açtım. Sonra da kv küstü zaten şimdi hiç görmüyorum:)
Bu durumu eşinizle paylaştınız mı? Asla ailesini kötülemeden tabiki.
aynı aynı benim durumum işte. dün konuştuk eşimle ben hayır diyemiyorum bidaha ararlarsa sana vereyim telefonu dedi seve seve dedim
benim istediğim de bu kaliteli zaman geçirmek ama bize kv kp fırsat vermiyor pazar gününden beri gitmiyoruz daha iyiyiz en azından sohbet ede ede akşam yemeği yiyip çay içebiliyoruzY Yazozlem arkadaş doğru yazmış, benim eşim de en yoğun zamanlarda bile birbirimize vakit ayırırız. Dün gece 10 da geldi eşim yoldan, oturduk hemen bir film izledik dertleştik, sarıldık uyuduk.
Haftaiçi ne kadar geç gelirse gelsin dertleşir konuşuruz. Haftasonu mümkün olduğunca beraber vakit geçiririz. Önemli olan kaliteli zaman bence. Bazı arkadaşlar bana laf sokmaya kalkardı, eşin geç geliyor diye, sizinki erken geliyor da ne oluyor, bizim kadar birlikte vakit geçiriyor musunuz, mesela oturup sohbet ediyor musunuz dertleşiyor musunuz, birlikte film dizi vs izliyor musunuz, bilgisayar başındayken bile konuşuyor musunuz dediğimde, eve girdikleri andan itibaren herkesin kendi işine baktığını söylediler.
Önemli olan birbirine zaman ayırmak, kaliteli zaman geçirmek.
2 senelik evliyiz eşimde memnun değil durumdan onlar çok ısrarcı red ediyoruz hala gelin gelin kahvaltı yapıp gidin telefonları açmıyruz bir yerden beni bir yerden eşimi kv kp sırayla arıyorlarNe kadar süredir evlisiniz ?
Biz yeni evlendigimizde böyle olması icin kv baya diretti
Benim bikaç kere tepkimi koymayla son buldu
Gitmedim inatla eşimde gitcem diyip gitmedi
Emirvaki hic sevmem her dk mıc mıc ilişkide sevmem
Bir cinnet anına bakar
Madem annenlere düşkündür ne demeye evlendin herkes kendi ailesine gitsin o zaman vs
Ben artık senin ailenim farkındamısın
tarzı güzel bir tartısma cözer olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?