işkolik ve aile bağımlısı eş

Ne kadar süredir evlisiniz ?
Biz yeni evlendigimizde böyle olması icin kv baya diretti
Benim bikaç kere tepkimi koymayla son buldu
Gitmedim inatla eşimde gitcem diyip gitmedi
Emirvaki hic sevmem her dk mıc mıc ilişkide sevmem
Bir cinnet anına bakar
Madem annenlere düşkündür ne demeye evlendin herkes kendi ailesine gitsin o zaman vs
Ben artık senin ailenim farkındamısın
tarzı güzel bir tartısma cözer olayı

Sizin durumunuzla aynıydı durumum. Kaç kez kv ıle konuşup kavga ettim, eşime ne taktikler denedim. Dört yılım çöp oldu, şimdi boşanıyorum. Böyle tıplerden bır cacık olmuyor.

Umarım sızın sonunuz daha ıyı olur.

burda boşan boşan evrakları hatırlat falan diyenleri anlayamıyorum :) çok basitmiş sanki boşanmak yani. hatta kavga anında boşnma geçmesi bile saçma bana göre. hani aldatıe falan neyse derim yanii. bu sorun içinizde yaşadığınız bi durum.bende bu tarz şeyler yaşadım ettm halada yaşadığım oluyor ama boşanmak saçma. eşinle konuş gerekirse kavga et olmadı kv ye söyle sonuçta sizide anlamaları gerek onlar düşünmüyorsa siz çekin kendinizi plan yap mesela pazar şuraya gidelim de onlar arasa bile bizde şuraya gidicktik dersiniz 1 2 3 derken alışırlar..

Ben kv sokmadım olaya
Benim sorunum eşimleydi ve bastan nasıl baslarsa öyle gidere inandım
Kv istiyordu ki her dk ona gidelim ama yok öyle dur bi dedim
Eşimde kıyamıyodu bekarken dogru düzgün görmedigi annesi evlenince cok kıymetli olmustu
Yeri geldi kavga cıkardım yeri geldi ağladım ama gitmedim o istedikce inada bagladım daha cok gitmek istemedim sen git istersen ama basım agrıyo ama yorgunum ama plan yaptım suraya gidicez vs diyip diyip mesafemi koydum
Hala emirvaki yapıp son dkda gelir ama cagırmasından iyidir :)

tşkler canım
umarım bende şanslı olurum bu cümleyi söyleye bilirim " çok şanslıyım gelinlerim harika"

Büyükler küçüklere anlayış ve sevgi gösterince, karakterinde bozukluk yoksa küçükler de iyi oluyor inanın bana. Kime ne verirseniz karşılığında onu alıyorsunuz. Keşke sizin gibi olsaydı benim kv de inanın 2. annem yapardım onu.

Büyükler küçüklere anlayış ve sevgi gösterince, karakterinde bozukluk yoksa küçükler de iyi oluyor inanın bana. Kime ne verirseniz karşılığında onu alıyorsunuz. Keşke sizin gibi olsaydı benim kv de inanın 2. annem yapardım onu.

Çok doğru söylüyorsunuz biz büyükler anlayışlı olmalıyız ama malesef bazen sevginin dozunuda kaçırabiliyoruz
Neyse meselenin özü şu hayata pozitif bakmak zaten bir çok sıkıntı ve gerginlikler var ( yaşam mücadelesi)
En azından aile ortamının mümkün olduğunca tatlı bir havası olmalı sevgi sözcükleri havada uçuşmalı

Ben de böyle düşünüyorum, tüm gün stres, ayak kaydırma, kötü insanlarla boğuş, akşam eve gelip huzur hissetmek isterken, hopp kv nin tüm gün kurup kurup eşini doldurması, kp nin beklentisi, görümce ayrı telden çalar, ailen bozuk atar derken huzur mu kalıyor insanda...

Kötü niyet olmadıktan sonra fazla sevgi de tolere edilir, yeterki işin içine geline karşı kötü niyet kıskançlık girmesin.

Ben o kadar çok tolere ettim ki, ne zaman kötü niyeti gördüm o zaman gerçekler tokat gibi çarptı yüzüme.

Ben o kadar çok tolere ettim ki, ne zaman kötü niyeti gördüm o zaman gerçekler tokat gibi çarptı yüzüme.
Asla kendini ezdirme , sıkıntıya sokma hakını herzaman koru
Sizlerde demiyorum ( sokak kadını gibi kavga edin, hakınızı savunun) tatlı dille, kararlı tavırlarla

Ay bilmiyorum ben üzülüyorum gelin kv çekişmelerini duyunca
Ya başta düşünmek lazım benim oğlum ciğerimse ,geliniminde ciğerim dediği bir ailesi var
Malesef toplum olarak empati kurma yeteneğimizi kaybettik malesef
Bunu düşünse kv gerçekten daha farklı davranırdı

Aksine geline kuma gibi, rakip gibi davranma durumu türedi. Benim kv ne zaman tatile gitsek eşimle küser bana mesela. Bizimle gelmek istiyormuş meğerse. Eşimle 6 yıllık evliyim daha ilk kez bu sene bir 10 gün tatil yapabildim. 3 günü geçemedik bile daha öncesinde, onda da kv yüzünden burnumdan geldi.

Kendiyle barışık olmayan, doyumsuz, kıskanç, eşiyle sorunları olanlar genelde gelinlerine sarıyor.

Bu tespitiniz çok doğru sorunlu olanlar sorun yaratıyor gibi
Aslında tam tersi olmalı " ben bu sıkıntıları gördüm geçirdim gençler rahat etsin"
Birde sanırım tv lerde etkiliyor toplumun çoğunluğu tv bağımlısı
Bu arada aklıma gelmişken kendimin tecrubesini aktarayım anacığımdan nasihattır bana
" kızım ilk hareket ilk davranış kalıcıdır ona göre adımlarını at"

Özgüven sahibi, iyi niyetli, karakterli insanlar sizin dediğiniz gibi düşünür ama çoğunluk ben çektim o da çeksin modunda sanki intikam alır gibi...

aynı aynı benim durumum işte. dün konuştuk eşimle ben hayır diyemiyorum bidaha ararlarsa sana vereyim telefonu dedi seve seve dedim

aynı aynı benim durumum işte. dün konuştuk eşimle ben hayır diyemiyorum bidaha ararlarsa sana vereyim telefonu dedi seve seve dedim

Aslında hayır diyememek değil, arada kalmamak ya da ailesinden laf işitmemek istiyor. Kv-kp nasıl insanlar güzelce konuşsanız anlarlar mı? Onları çok sevdiğini saydığını, ama evine alışmak istediğini, evde işlerin olduğunu, her zaman gelemeyeceğini anlatsan anlarlar mı?

benim istediğim de bu kaliteli zaman geçirmek ama bize kv kp fırsat vermiyor pazar gününden beri gitmiyoruz daha iyiyiz en azından sohbet ede ede akşam yemeği yiyip çay içebiliyoruz

2 senelik evliyiz eşimde memnun değil durumdan onlar çok ısrarcı red ediyoruz hala gelin gelin kahvaltı yapıp gidin telefonları açmıyruz bir yerden beni bir yerden eşimi kv kp sırayla arıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…