YengeçBoğa mı? Boğa ise ne köy olur ne kasaba?
İşte böyle kendimi mecbur yapmak zorunda gibi hissedersem yapamıyorum odun gibi birşey oluyorum o yüzden baba yaptığının aynısını yapacağım kendineNiye kadın cilve yapsın ki annesine gitmediği için surat yapan kocasına. Kocanla ciddi bir konuşma yap o zaman. Biz birbirimizle evlendik, devamlı annenlerle olmak istiyorsanız boşanma evraklarını hazırlatalım diyebilirsin. Kabul ederse zaten seni sevmiyordur, etmezse biraz anlar durumun ciddiyetini...
Haklısınız da böyle kırıp incitiklerinde yüzlerine gülemiyoruzcanlarım gençler yılların tecrübesi var... erkeğiniz le inatlaşmayın . canınızın istediğini tatlıdille canım cicim balım
ile yaptırabilirsiniz
Bende onu sordum ev diye kabul etmeyecektin ne diye evlendin dedim sen niye evlendin dedi böyle olacağını bilmiyordum bilseydim farklı olurdu dedim öyle deyince delirdiSiz necisiniz peki bu tabloda? İşi annesi babasına zaman var ama size yok?
Aslında bana da çok bağlı şöyle düşünüyor sen ol ama annem babamda hep olsun kahvaltıya gitmedim sen git dedim mümkün değil bensiz gitmez gitmedi beni delirten nokta düşüncesizliği ben onunla vakit geçirmek istiyorum o anam da anam babam da babamSizden başka her şeye bağımlıymış maşallah! Aile bağımlısı deyince, hem işkolik hem ailesine bağımlı nasıl olunur ki dedim, malum eşinizin ailesi sizsiniz ya artık!
Oturup konuşun ve birlikte -baş başa- vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Haftanın başından pazar gününe plan yapın ki başka yere gitmek zorunda kalmayın.
Eve geldiğinde güzel bir yemek hazırlar, tatlı dille davranır ve huzurlu bir ortam sağlarsanız, evden başka yere gitmek istemez gibi geliyor bana. Hala isterse de ailesiyle mutlu bir ömür dilersiniz...
Hepsi yoğun yaşayan insanlar ben orda olmasamda kv eşimi dolduracak fırsatı olmaz ev çoluk çocuk elti dolu sürekli onlardalar Fırsatı da olsa yapamazbu kadar sık görüşme bence doğru deyil , siz yeni evlisiniz beraber zaman geçirmeli ve tanımalısınız
bunu nasıl yaparsın bilmiyorum şahsen ben kadınlığımı kullanırdım cilvelen falan filan gitmeleri böylece engellersin
yatakta kahvaltı planı gibi
benden tavsiye eşinle kv asla yanlız brakma ( birkere kendi kulaklarımla duydum eşimi dolduruyordu kv) bir dahada yanlız ortamda bırakmadım
O zaman tatlı dille baş başa geçirdiğiniz vakitleri çoğaltın. Siz plan yapın, teklif sunun, o size uysun. Oturup konuşarak çözersiniz diye düşünüyorum.Aslında bana da çok bağlı şöyle düşünüyor sen ol ama annem babamda hep olsun kahvaltıya gitmedim sen git dedim mümkün değil bensiz gitmez gitmedi beni delirten nokta düşüncesizliği ben onunla vakit geçirmek istiyorum o anam da anam babam da babam
Oooo aile, anne herşeydir. Ufak ufak planlar yapıp başbaşa vakit geçirmeye çalış. O düşünmez.Yengeç
Bugün ki duruma bakacağım geri adım atmış pişman olmuş mu diye öyleyse sizin dediğiniz gibi düşünüyorum aksiyse ben ondan daha umursamaz olmayı düşünüyorumO zaman tatlı dille baş başa geçirdiğiniz vakitleri çoğaltın. Siz plan yapın, teklif sunun, o size uysun. Oturup konuşarak çözersiniz diye düşünüyorum.
Anne baba kardeş onun için herşey evet klasik yengeç erkeğiOooo aile, anne herşeydir. Ufak ufak planlar yapıp başbaşa vakit geçirmeye çalış. O düşünmez.
Boğa değil en azından. Eş ve çocuklarda önemlidir. Size de değer verir.Anne baba kardeş onun için herşey evet klasik yengeç erkeği
Merhaba hanımlar eşi işkolik ve ailesine çok bağlı olan var mı bu durumla nasıl başediyorsunuz benim eşin hafta içi 10 dan önce eve giremez işi gereği akşamları kv kp 2 güne bir bazı haftalar hergün gitmezsem birsürü trip laf sokmalar başlar eşim orayada10 da gelir pazarları sabah ararlar kahvaltıya gelin bizim beyfendi bazen pazarlarıda çalışıyor çalışmazsa ararlar sürekli gelin diye ben çok bunaldım eşimle hiç ama hiç vakit geçiremiyorum ya işi vardır yada ailesi çağırıyordur plan yapmıştır bugün sabah kv kp aradı açmadım eşim gidelim dedi dün akşam oradaydık 12 gibi geldik gitmiyorum git sen yap annenle babanla kahvaltı dedim gitmedi zehir zıkkım bi kahvaltı yaptık ondan sonra gitti cenazeye katılacaklar ablasına kiralık ev bakacaklar falan daha gelmedi kayınvalidemle konuşmayı düşünüyorum bizi bu kadar ısrarla çağırmayın kötü oluyoruz diye başka Öneriniz var mı çok bunaldım
canlarım gençler yılların tecrübesi var... erkeğiniz le inatlaşmayın . canınızın istediğini tatlıdille canım cicim balım
ile yaptırabilirsiniz
Bence eşinizle aranızdaki ilişki problemli yoksa o yoğunluğa rağmen vakit ayıran birçok eş var
Bööhh ne alaka ?Boğa mı? Boğa ise ne köy olur ne kasaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?