işkolik ve aile bağımlısı eş

Dün akşam kısa süreli bir cinnet geçirtti bana sonrasında toparladık yani işine gelmediği için konu öyle kapandı ben şimdi bana yaptığının aynısını ona yapacağım belki o zaman anlar

İşte böyle kendimi mecbur yapmak zorunda gibi hissedersem yapamıyorum odun gibi birşey oluyorum o yüzden baba yaptığının aynısını yapacağım kendine

Aslında bana da çok bağlı şöyle düşünüyor sen ol ama annem babamda hep olsun kahvaltıya gitmedim sen git dedim mümkün değil bensiz gitmez gitmedi beni delirten nokta düşüncesizliği ben onunla vakit geçirmek istiyorum o anam da anam babam da babam

Hepsi yoğun yaşayan insanlar ben orda olmasamda kv eşimi dolduracak fırsatı olmaz ev çoluk çocuk elti dolu sürekli onlardalar Fırsatı da olsa yapamaz

O zaman tatlı dille baş başa geçirdiğiniz vakitleri çoğaltın. Siz plan yapın, teklif sunun, o size uysun. Oturup konuşarak çözersiniz diye düşünüyorum.

O zaman tatlı dille baş başa geçirdiğiniz vakitleri çoğaltın. Siz plan yapın, teklif sunun, o size uysun. Oturup konuşarak çözersiniz diye düşünüyorum.
Bugün ki duruma bakacağım geri adım atmış pişman olmuş mu diye öyleyse sizin dediğiniz gibi düşünüyorum aksiyse ben ondan daha umursamaz olmayı düşünüyorum

Benim eşim de çok yoğundu, 3 sene boyunca akşam 8-12 arası gelirdi eve, bazen ben uyumuş olurdum. Şimdi görev yeri değişti, daha erken geliyor. Ama o dönemde her akşam kv lerin çağırmasıyla fenalık geçiriyordum. Kendilerince beni çağırıp yalnız bırakmayıp iyilik yaptıklarını öne sürüyorlardı, oysa ben yorgun argın işten çıkıp kv ye gidip saatlerce eşimi beklemek zorunda kalmaktan nefret ediyordum. Tüm günüm orda geçiyordu, sonra yavaş yavaş gitmemeye başladım, arayı açtım. Sonra da kv küstü zaten şimdi hiç görmüyorum:)

Bu durumu eşinizle paylaştınız mı? Asla ailesini kötülemeden tabiki.

Bence eşinizle aranızdaki ilişki problemli yoksa o yoğunluğa rağmen vakit ayıran birçok eş var

Y Yazozlem arkadaş doğru yazmış, benim eşim de en yoğun zamanlarda bile birbirimize vakit ayırırız. Dün gece 10 da geldi eşim yoldan, oturduk hemen bir film izledik dertleştik, sarıldık uyuduk.

Haftaiçi ne kadar geç gelirse gelsin dertleşir konuşuruz. Haftasonu mümkün olduğunca beraber vakit geçiririz. Önemli olan kaliteli zaman bence. Bazı arkadaşlar bana laf sokmaya kalkardı, eşin geç geliyor diye, sizinki erken geliyor da ne oluyor, bizim kadar birlikte vakit geçiriyor musunuz, mesela oturup sohbet ediyor musunuz dertleşiyor musunuz, birlikte film dizi vs izliyor musunuz, bilgisayar başındayken bile konuşuyor musunuz dediğimde, eve girdikleri andan itibaren herkesin kendi işine baktığını söylediler.

Önemli olan birbirine zaman ayırmak, kaliteli zaman geçirmek.

Yengeç erkekleri de bu kadar anneci mi ya? Aslan da aileci ama kendi çekirdek ailesine de düşkün. Eski sevgilim yengeçti iyi ki olmamış diyorum o zaman :)

Bir de yengeç kız arkadaşım vardı, hiç unutmuyorum annesine tapardı ama annesi ona o kadar kötü davranırdı ki. Resmen hizmetçiydi kız ailesine. Okulu bıraktırmak için uğraşırdı kadın. Ama kız hala anam da anam, tek kilem ettirmezdi. Erkekleri de böyleyse kaç kaç kaç..

kv ile o konuşmayı sen yaparsan kv nin hoşuna bile gider onlar için kavga ediyor oluşunuz. daha o kadar azıtır. sana inat yapar. ama eşin konuşup uygun bi dille bu kadar darlamayın derse o zaman biraz geri çekilirler. benden söylemesi.

sen ne diye evlendin oda sen niye evlendin... demiş adam niye evlenmiş sen niye evlendin çelişkli cvp vermiş... çözemedim onu?
yahu annesi babasi ile beraber yaşamak için mi evlendi..
neden ailesiyle ayni yere tercih ettiniz..
ailende şehir dişindaymiş.
affedersin adam iyice b.kunu çikarmiş..
hep aileye kahvaltiya gidilmez ki...
sana ne yaptıysa sende yap işe gir çalış.
baktin olmadi boşan gitsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…