- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
seni çok iyi anlıyorum ama bu sorunu sakın eşinle kavga ederek çözmeye çalışma. Kötü olan sen olursun. Benim eşim de aynısı aradan çekilmişti başta, sonra baktı kv bana iyice sarıyor küsüyor mecburen konuştu ailesiyle. Sen gereken konuşmayı yap eşini de bilgilendir, güzel güzel anlat kp-kv ye.benim istediğim de bu kaliteli zaman geçirmek ama bize kv kp fırsat vermiyor pazar gününden beri gitmiyoruz daha iyiyiz en azından sohbet ede ede akşam yemeği yiyip çay içebiliyoruz
2 senelik evliyiz eşimde memnun değil durumdan onlar çok ısrarcı red ediyoruz hala gelin gelin kahvaltı yapıp gidin telefonları açmıyruz bir yerden beni bir yerden eşimi kv kp sırayla arıyorlar
benim eşim bu konuda yanımda dün kızına yemeğe gittiler onları çağırmış sadece kp sizi çağırdı mı sizde gelin dedi bizi çağırmadılar arayıp kız nasıl çağırmazsınız de dedim sanırım oraya gidip çağır demiş görümcem aradı akşama gelin diye işimiz var dedim eşimde sinirlendi yeter bir evimiz var falan diyeSizin durumunuzla aynıydı durumum. Kaç kez kv ıle konuşup kavga ettim, eşime ne taktikler denedim. Dört yılım çöp oldu, şimdi boşanıyorum. Böyle tıplerden bır cacık olmuyor.
Umarım sızın sonunuz daha ıyı olur.
yuva yıkmak kolay mı ya helede çözülecek konular yüzünden evet top bende artık bıkmadan usanmadan rededeceğim teklifleri haftada 1 güne alıştıracağımburda boşan boşan evrakları hatırlat falan diyenleri anlayamıyorum :) çok basitmiş sanki boşanmak yani. hatta kavga anında boşnma geçmesi bile saçma bana göre. hani aldatıe falan neyse derim yanii. bu sorun içinizde yaşadığınız bi durum.bende bu tarz şeyler yaşadım ettm halada yaşadığım oluyor ama boşanmak saçma. eşinle konuş gerekirse kavga et olmadı kv ye söyle sonuçta sizide anlamaları gerek onlar düşünmüyorsa siz çekin kendinizi plan yap mesela pazar şuraya gidelim de onlar arasa bile bizde şuraya gidicktik dersiniz 1 2 3 derken alışırlar..
allah yardımcınız olsun bende artık usanmadan rededeceğim teklifleriniBen kv sokmadım olaya
Benim sorunum eşimleydi ve bastan nasıl baslarsa öyle gidere inandım
Kv istiyordu ki her dk ona gidelim ama yok öyle dur bi dedim
Eşimde kıyamıyodu bekarken dogru düzgün görmedigi annesi evlenince cok kıymetli olmustu
Yeri geldi kavga cıkardım yeri geldi ağladım ama gitmedim o istedikce inada bagladım daha cok gitmek istemedim sen git istersen ama basım agrıyo ama yorgunum ama plan yaptım suraya gidicez vs diyip diyip mesafemi koydum
Hala emirvaki yapıp son dkda gelir ama cagırmasından iyidir :)
dün haline çok üzüldüm eşimin sen ağlama sen ağlayınca ben çok üzülüyorum tamam gitmeyiz artık dedi bi süre tekliflerini geri çevireceğim devam ederse konuşacağımseni çok iyi anlıyorum ama bu sorunu sakın eşinle kavga ederek çözmeye çalışma. Kötü olan sen olursun. Benim eşim de aynısı aradan çekilmişti başta, sonra baktı kv bana iyice sarıyor küsüyor mecburen konuştu ailesiyle. Sen gereken konuşmayı yap eşini de bilgilendir, güzel güzel anlat kp-kv ye.
eşim bu konuda beni desteklediğini söyledi sen çağırıdklarında yok de dediTamam işte ben de aynı durumu yaşadım bak ben tepki verdim hata ettim eşimle aram bozuldu sen bu hataları yapma.
Çözün o halde , buna bir çözüm bulabileceğinizi sanmiyorum . Alışkanlık bağımlılık bir sürü isim verilir buna . Kendinizi kandırmayın , esini seven önemseyen adam ,hergün illede anneme gidelim demez ,bugün hec geldim yarın eşimle olayım der ,bizde öyle yani bebekten vakit geçiremiyoruz, birlikte zaman geçirmeyi özledim der , annesinede gideriz ablasınada ,sabah kahvaltisina . Biz ne zaman istersen, bazen ben derim hadi bu hafta sonu orda olalım diye . Tamam belki sevgiyle seviyesi belirlemek yanlış olabilir ama önemsemiyor umursamıyor ap açık ortadaEşimin sevgisinden şüphe etsem asla durmam zaten çözülmeyecek bir sorun olsa kendi ayaklarım üzerinde durabilirim fakat çözülecek bir şey için yuva yıkmak doğru değil başka Öneriniz var mı
o zaman annesine babasına hayır diyemen bütün erkekler karılarını sevmiyor önemsemiyor... ben ağlıyorum diye kendiside ağlıyor gece uykudan uyanıp özür dilerim seni tatlı yemeye götürecektim hadi gidelim diyor ki hastalıktan sesi kısılmış ateşi var bu halde diyor bunları anlattım durup durup sevmiyor önemsemiyor boşa gitsin diyen arkadaşlar yine de boşayayım mı bu adamıÇözün o halde , buna bir çözüm bulabileceğinizi sanmiyorum . Alışkanlık bağımlılık bir sürü isim verilir buna . Kendinizi kandırmayın , esini seven önemseyen adam ,hergün illede anneme gidelim demez ,bugün hec geldim yarın eşimle olayım der ,bizde öyle yani bebekten vakit geçiremiyoruz, birlikte zaman geçirmeyi özledim der , annesinede gideriz ablasınada ,sabah kahvaltisina . Biz ne zaman istersen, bazen ben derim hadi bu hafta sonu orda olalım diye . Tamam belki sevgiyle seviyesi belirlemek yanlış olabilir ama önemsemiyor umursamıyor ap açık ortada
Bende onu sordum ev diye kabul etmeyecektin ne diye evlendin dedim sen niye evlendin dedi böyle olacağını bilmiyordum bilseydim farklı olurdu dedim öyle deyince delirdi
Gece uyanıp tatlı yemeye gidilir mi gereksiz sevgi gösterisi yerine zamanında herşey yapılsao zaman annesine babasına hayır diyemen bütün erkekler karılarını sevmiyor önemsemiyor... ben ağlıyorum diye kendiside ağlıyor gece uykudan uyanıp özür dilerim seni tatlı yemeye götürecektim hadi gidelim diyor ki hastalıktan sesi kısılmış ateşi var bu halde diyor bunları anlattım durup durup sevmiyor önemsemiyor boşa gitsin diyen arkadaşlar yine de boşayayım mı bu adamı
Bir ay boyunca yapallah yardımcınız olsun bende artık usanmadan rededeceğim tekliflerini
dün haline çok üzüldüm eşimin sen ağlama sen ağlayınca ben çok üzülüyorum tamam gitmeyiz artık dedi bi süre tekliflerini geri çevireceğim devam ederse konuşacağım
çok şükür öyle arkadaşla gezeyim tozayım olayı hiç olmadı bi arkadaşıyla ayda yılda bir gider bi kahve içerler 1 saatte döner eve kavgada hep geri adım atan eşimdir gelip gönlümü alır benim derdim kv kp ısrarı gitmiyorum deyince gitmeyiz eşim düşünsün istiyorum onlara hayır desin diyorumaynısından bi tane ben de var hem de yengeç ! bu arada ben de yengecim.siz yine iyi biz kalıyoruz ama onun derdi anneden ziyade arkadaş ortamı.beni eve bırakır arkdaşlarıyla vakit geçirir.beş sene olucak nerdeyse hep aynı çalışıyorum iki de çocuk var kavga ettim surat astım vs olmadı.bunun yerine bulduğum kendimi mutlu etmek ona bağımlı olmadan kendimi mutlu etmeye çalışmak.
artık bu benim için byük sorun olmaktan çıktı .dersen ki o zaman ne anlamı kaldı evliliğin.işte ortak paydalar bulmaya çalışıyorum.eşini bilmiyorum benmkine kavga vız gelir tırıs gider yapacağı varsa da yapmaz.yapmıyoruz etmiyoruz diye sitem edince hiç yapmadım dimi hiç gezmedik dimi doğru ben kötüyüm ya diye psikolojik baskı olayına giriyor olay amaan bıktım be öyle işte.önerim tatlı dil.nokta.
haklısınz şuan öyle yapıyorumBak ne güzel işte...Eşin ailem de ailem, gideceksin ,yapacaksın edeceksin dese ne yapardınız? Eşiniz açısından şanslısınız bunu kullanın. Kırmadan üzmeden yavaştan alıştırın.
çGece uyanıp tatlı yemeye gidilir mi gereksiz sevgi gösterisi yerine zamanında herşey yapılsa
inşallah başarırırm :)Bir ay boyunca yap
Sen yönet hatta süreci
Kahvaltıyamı cagırdılar ay yok biz surda yapcaz yada yaptık yada suraya gitcez aksam caya geliriz yada yarın ugrarız vs sürekli baska bahanelerle süreci sen yönet
Emin ol usanıcaklar
Daha dün bu konudan bizde de kıyamet koptu. Eşim cok calısıyor her gün arıyorlar aynı sehirde. 2 haftaya bi gitmezsek burnundan getiriyolar eşimin, en olmadı babası işyerine gidiyor ki kendisi polis karakolda calısıyor karakola gidiyor oturmaya özledim diye. Aynı sehirde aynı muhitte bu neyin özlemi ben de bıktım. Hayır benden önce baska sehirde yasıyordu esim ben evlenip getirdim buraya yani zaten 10 yıldır ayrı sehirdelerdi. Ah eşşek kafam hic getirmemeli ben gitmeliymişim cokk pişmanım bi cözüm bulamadım. Gitmesen hergün arayıp rapor istiyolar gitsen e ara uzadı diye yarım saat surat sonra normalleşiyolar. Bıktım yıldım yoruldum dğn hamile halimle sinir krizi gecirdim artık. Noldu olan bana oldu cok sükür bebek iyi ama akıl saglıgım değil sayelerindeMerhaba hanımlar eşi işkolik ve ailesine çok bağlı olan var mı bu durumla nasıl başediyorsunuz benim eşin hafta içi 10 dan önce eve giremez işi gereği akşamları kv kp 2 güne bir bazı haftalar hergün gitmezsem birsürü trip laf sokmalar başlar eşim orayada10 da gelir pazarları sabah ararlar kahvaltıya gelin bizim beyfendi bazen pazarlarıda çalışıyor çalışmazsa ararlar sürekli gelin diye ben çok bunaldım eşimle hiç ama hiç vakit geçiremiyorum ya işi vardır yada ailesi çağırıyordur plan yapmıştır bugün sabah kv kp aradı açmadım eşim gidelim dedi dün akşam oradaydık 12 gibi geldik gitmiyorum git sen yap annenle babanla kahvaltı dedim gitmedi zehir zıkkım bi kahvaltı yaptık ondan sonra gitti cenazeye katılacaklar ablasına kiralık ev bakacaklar falan daha gelmedi kayınvalidemle konuşmayı düşünüyorum bizi bu kadar ısrarla çağırmayın kötü oluyoruz diye başka Öneriniz var mı çok bunaldım
yanlış anlaşılmasın boşa gitsin diyenler için yazdım eleştiri karşısında savunmaya geçmedimKonu açan arkadaşlar kocasından dert yanip kötü ozekliklerini sıralıyor. Biz olumsuz birşey yazarsak hemen savunmaya gecip kocasını iyi yönlerini övmeye basliyor. İyi , tamam o zaman biz karışmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?