İşkurdan gelen msj

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Arkadaşlar işkurdan ayin 9unda saat10 su yerde gorusmeye davetlisiniz diyor . iep diyede bir yazi var bu nedemek oluyor ? normal isemi baslicam anlayamadim

Ne işi canım hangi firma ıskurda bazı firmalar davet gönderiyor email düşmüştü benimde bir kerede.

İşkurdan direk görüşmeye davetlisiniz mesajını ilk deda sizden duydum.
Bana sadece eleman arayan firmaların bilgileri geliyor.

A101'e basvyru yaptiysaniz bence o tarihten once gidip sorun

Tam emin degilim ama sanirim bundan sonra tum is ilanlari is vereninde is sahibininde işkur basvurusu gerekiyor onunla baglantili bir durum olsa gerek

Telefonuma geldi haatta msj sok oldum bnde . peki kesin alirlar mi yada şöylr diyeyim iş başı egitim programina mi katilicam anlamadim tam iep yaziyorda
Bence bağlın olduğun bölgenin işkuruyla bir görüş.
Ben ilk defa duyuyorum böyle birşey.

A101'e basvyru yaptiysaniz bence o tarihten once gidip sorun

Tam emin degilim ama sanirim bundan sonra tum is ilanlari is vereninde is sahibininde işkur basvurusu gerekiyor onunla baglantili bir durum olsa gerek
Yaptimda o subeye yapmadim hic . o yuzden saskinim .

İşkur'a kayıtlıysanız işkur size uygun iş imkanlarını mesaj olarak atıyor.
Davet edildiğiniz yer de toplu iş görüşmesi gibi birşey.

İşkur dan işsizlik maaşı alıyorsanız bu görüşmeye gitmeniz gerek. Aksi takdirde maaşınız kesilir.

Normal iş icin degil yani tam anlatrmisiniz musait olunca eger bilginiz varsa
Yani evet sizinle gorusme yapilir eger sizi uygun gorurlerse once iep ile işe alirlar sonra bi suresi var egitim dolunca normal eleman olarak devam edersiniz.

Valla kızlar demin haberde izledim

MEB' in ismini kullanarak adamı yüklü bir miktar parayla dolandırmışlar, düşünün MEB ismiyle artık gerisini düşünmek bile istemiyorum

Back
X