Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A 101 bunyesinde telefonuma geldide msj ne demek onu mrak ettim cnm .Ne işi canım hangi firma ıskurda bazı firmalar davet gönderiyor email düşmüştü benimde bir kerede.
Telefonuma geldi haatta msj sok oldum bnde . peki kesin alirlar mi yada şöylr diyeyim iş başı egitim programina mi katilicam anlamadim tam iep yaziyordaİşkurdan direk görüşmeye davetlisiniz mesajını ilk deda sizden duydum.
Bana sadece eleman arayan firmaların bilgileri geliyor.
Bence bağlın olduğun bölgenin işkuruyla bir görüş.Telefonuma geldi haatta msj sok oldum bnde . peki kesin alirlar mi yada şöylr diyeyim iş başı egitim programina mi katilicam anlamadim tam iep yaziyorda
Yaptimda o subeye yapmadim hic . o yuzden saskinim .A101'e basvyru yaptiysaniz bence o tarihten once gidip sorun
Tam emin degilim ama sanirim bundan sonra tum is ilanlari is vereninde is sahibininde işkur basvurusu gerekiyor onunla baglantili bir durum olsa gerek
Tmm cok saolunBence bağlın olduğun bölgenin işkuruyla bir görüş.
Ben ilk defa duyuyorum böyle birşey.
Iskur burosunada A101e de gidip sorun bence oyle bi basvurunuz varsa is sansiniz gitmesinYaptimda o subeye yapmadim hic . o yuzden saskinim .
Normal iş icin degil yani tam anlatrmisiniz musait olunca eger bilginiz varsaYani iep gorusmesi icin davet edilmissiniz.
Yani evet sizinle gorusme yapilir eger sizi uygun gorurlerse once iep ile işe alirlar sonra bi suresi var egitim dolunca normal eleman olarak devam edersiniz.Normal iş icin degil yani tam anlatrmisiniz musait olunca eger bilginiz varsa
Tamamdir anladim cnm cook cokk saolasin :)Yani evet sizinle gorusme yapilir eger sizi uygun gorurlerse once iep ile işe alirlar sonra bi suresi var egitim dolunca normal eleman olarak devam edersiniz.
Rica ederimTamamdir anladim cnm cook cokk saolasin :)