- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ben butun markalari denedim baby me de denedim oda fena sayilmaz ama huggiesin yeni doganinin ustune islak mendil daha gormedim gercekten muhtesem elinizle biraz yirtinca anliyosunuz ayni pamuk gibi.Yine soyluyorum butun markalari denedim uni wipesten prima canbebe baby me molfix daha aklima gelmeyen pek cok marka kesinlikle huggies yeni dogan alin farki goreceksiniz .Hayirli gebelikler saglikla kucaginiza alin bebisibizi.Konu açılmış mı daha önce bilmiyorum ama bir an açmış bulundum.Şöyle ki 28 haftalık hamileyim Bebek alışverişinde bebeğimin popo temizliği için ıslak pamuk aldım evde temizlemeye su ile ıslatıp temizlemek için baby me bin ürününü bu konuda şuan içim rahat fakat Bebek çantasına koymak içinde ıslak mendil aldım yenidoğan o da baby me fakat şuan ne yapsam bilmemedin tedirgin oldum daha önce bu ıslak mendili kullanan var mı? Ya da ne almalıyım?
Hastane cantamiza bizde huggies yenidogan koymustuk cidden cok memnun kalmistim bende ama fiyatindan dolayi sonrasinda uni baby ye dondum:)Ben butun markalari denedim baby me de denedim oda fena sayilmaz ama huggiesin yeni doganinin ustune islak mendil daha gormedim gercekten muhtesem elinizle biraz yirtinca anliyosunuz ayni pamuk gibi.Yine soyluyorum butun markalari denedim uni wipesten prima canbebe baby me molfix daha aklima gelmeyen pek cok marka kesinlikle huggies yeni dogan alin farki goreceksiniz .Hayirli gebelikler saglikla kucaginiza alin bebisibizi.
Aynen uni ve sleepySleepynin ustune tanimam.
Evet malesef bebek urunleri pahali oluyo insanlar mecbur diye ha bire fiyat koyuyolar keske uygun olsada herkes alabilse...Hastane cantamiza bizde huggies yenidogan koymustuk cidden cok memnun kalmistim bende ama fiyatindan dolayi sonrasinda uni baby ye dondum:)
17 sayabildim birgun fazlasi bile olabilirAma için rahat etmiyorsa evde bi kap ayarlayıp ıcine ilik su koyarsin her seferinde temiz kaynatilip ilimiş suyu ve pamukla temizlersin
Yeni doganin günde ortalama 12 bez bile degistigini düşünunce buda yorucu olabilir
Çantanda disari cikarken de haggies alabilirsin kullanmak için
Cevap için teşekkür ederim. O zaman baby me almaya devam edeyim koku yapıyor derken bebeğin altında uzun süre kalınca mı oluyor ben bir kaç prima ve baby me paketi aldım da endişe duydum şuan gerçi benim aldıklarım 2 numaraBaby me yenidogan denemedim ama normal islak mendilinden cok memnunum
Hic kokusu yok pisikte olmadi.simdi johnsons baby yenidogan buldum oda parfumsuz bayagi uyguna geldi.yarin gelecek denemedim henuz.
Baby me nin herseyi guzel tavsiye ederim
1-2numara bezlerinide almistim.cok begendim.ama uzun sure kalinca koku yapiyor.3 numaraya gecince biraktim
Peki bende alayım o zaman tanesi 4 tl yanı çok iyiymiş fiyatı bende bakayım alayım teşekkür ederimmmJohnsons baby lerim geldi cok guzel kokusuz 12 li paketi 32 tl ye aldim internetten
Baslangicta gunde 17bez degistirdigimi biliyorum.ozaman babyme cok uyguna gelmisti ama duzene girince bez araligida uzuyor tabi o zaman cis kokuyordu prima ya gectim bendeCevap için teşekkür ederim. O zaman baby me almaya devam edeyim koku yapıyor derken bebeğin altında uzun süre kalınca mı oluyor ben bir kaç prima ve baby me paketi aldım da endişe duydum şuan gerçi benim aldıklarım 2 numara
Evet tekli pk 4 tl. 2.66 ya geldi boylePeki bende alayım o zaman tanesi 4 tl yanı çok iyiymiş fiyatı bende bakayım alayım teşekkür ederimmm
Kullandım gayet iyiKonu açılmış mı daha önce bilmiyorum ama bir an açmış bulundum.Şöyle ki 28 haftalık hamileyim Bebek alışverişinde bebeğimin popo temizliği için ıslak pamuk aldım evde temizlemeye su ile ıslatıp temizlemek için baby me bin ürününü bu konuda şuan içim rahat fakat Bebek çantasına koymak içinde ıslak mendil aldım yenidoğan o da baby me fakat şuan ne yapsam bilmemedin tedirgin oldum daha önce bu ıslak mendili kullanan var mı? Ya da ne almalıyım?
Peki Bebek bezini de kullandınız mıSleepynin ustune tanimam.
Teşekkür ederimmmmKullandım gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?