Islak mendil Bebek popusu temizliği

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Konu açılmış mı daha önce bilmiyorum ama bir an açmış bulundum. Şöyle ki 28 haftalık hamileyim Bebek alışverişinde bebeğimin popo temizliği için ıslak pamuk aldım evde temizlemeye su ile ıslatıp temizlemek için baby me bin ürününü bu konuda şuan içim rahat fakat Bebek çantasına koymak içinde ıslak mendil aldım yenidoğan o da baby me fakat şuan ne yapsam bilmemedin tedirgin oldum daha önce bu ıslak mendili kullanan var mı? Ya da ne almalıyım?

Baby me yenidogan denemedim ama normal islak mendilinden cok memnunum
Hic kokusu yok pisikte olmadi.simdi johnsons baby yenidogan buldum oda parfumsuz bayagi uyguna geldi.yarin gelecek denemedim henuz.
Baby me nin herseyi guzel tavsiye ederim
1-2numara bezlerinide almistim.cok begendim.ama uzun sure kalinca koku yapiyor.3 numaraya gecince biraktim

Ben butun markalari denedim baby me de denedim oda fena sayilmaz ama huggiesin yeni doganinin ustune islak mendil daha gormedim gercekten muhtesem elinizle biraz yirtinca anliyosunuz ayni pamuk gibi.Yine soyluyorum butun markalari denedim uni wipesten prima canbebe baby me molfix daha aklima gelmeyen pek cok marka kesinlikle huggies yeni dogan alin farki goreceksiniz .Hayirli gebelikler saglikla kucaginiza alin bebisibizi.

Hastane cantamiza bizde huggies yenidogan koymustuk cidden cok memnun kalmistim bende ama fiyatindan dolayi sonrasinda uni baby ye dondum:)

Hastane cantamiza bizde huggies yenidogan koymustuk cidden cok memnun kalmistim bende ama fiyatindan dolayi sonrasinda uni baby ye dondum:)
Evet malesef bebek urunleri pahali oluyo insanlar mecbur diye ha bire fiyat koyuyolar keske uygun olsada herkes alabilse...

Haggies kullaniyorum bende harika.kokusu yok ve pamuksu kumaşi

Öyle naylon gibi degil resmen pamuk eline alinca kopuyor yumuşak.tavsiye ederim

Ama için rahat etmiyorsa evde bi kap ayarlayıp ıcine ilik su koyarsin her seferinde temiz kaynatilip ilimiş suyu ve pamukla temizlersin

Yeni doganin günde ortalama 12 bez bile degistigini düşünunce buda yorucu olabilir

Çantanda disari cikarken de haggies alabilirsin kullanmak için

17 sayabildim birgun fazlasi bile olabilir

Cevap için teşekkür ederim. O zaman baby me almaya devam edeyim koku yapıyor derken bebeğin altında uzun süre kalınca mı oluyor ben bir kaç prima ve baby me paketi aldım da endişe duydum şuan gerçi benim aldıklarım 2 numara

Unibaby dalin canbebe ve babyme kullandım şimdiye kadar. En çok fiyat ve kalite açısından unibaby den memnun kaldim.

Baslangicta gunde 17bez degistirdigimi biliyorum.ozaman babyme cok uyguna gelmisti ama duzene girince bez araligida uzuyor tabi o zaman cis kokuyordu prima ya gectim bende

Kullandım gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…