Islak mendil Bebek popusu temizliği

ben biraz içerik konusunda takıntılıyım. çoğu markada sitrik asit mevcut. yani düşünün yeni doğana portakal yedirmiyosunuz ama poposuna sürüyosunuz. baby me bakmaya fırsatım olmadı ama içerik kısmına bi bakın... (eğer anlayamam derseniz buraya yazın yardımcı olurum)
bende su ve pamuktan tarafım ama hastanede zaman kazanmak için ıslak mendil aldım sleepy içeriği temiz geldi bana. fiyatı da uygun üstelik...

bu arada bebek bezini baby me aldım umarım bebeğim rahat eder.

Baby me çok ince ve saf değil. 6 tane almıştık, duruyor öyle. Ben unibaby yenidoğan kullandım, fresh'n soft yenidoğan kullanıyorum bayadır da, fiyat olarak unibaby'nin yarısı.

Baby me çok ince ve saf değil. 6 tane almıştık, duruyor öyle. Ben unibaby yenidoğan kullandım, fresh'n soft yenidoğan kullanıyorum bayadır da, fiyat olarak unibaby'nin yarısı.
Bakalım deneyeceğiz arrık baby me nasıl olacak prima aldım unibaby aldım hepsinden topladım zate evde pamuk kullanacağım birde çok iyi markalara alıştırmayın sonradan sorun oluyor diyorlar maddi açıdan gerçi hesabıma göre babay me çokta uygun olmuyor ama yinede idare eder fiyatta

Biz Ankara'da toptancıdan alışveriş yaptığımız için kaliteli markalar daha ucuza geliyor. Alıştırmayın falan demişler ama ciltleri çok narin, o kadar kimyasala gerek yok, yazık günah. Baby me nin kokusundan belli zaten yenidoğana uygun olmadığı... Hayırlı olsun bu arada. :)

Keşke bizimse öyle imkanımız olsa doğru alıştırmayın deyince şaşırdım bende yani küçücük Bebek insan korkuyor yanlış bir şey yapmaya ama çoğunlukla evde olacağım için saf suyla temizleyeceğim için şuan rahat hissediyorum kendimi ama sonrası için ne yaparım bilmiyorum ;-(

Aslında saf su pamuk daha iyi, biz başta ıdlak mendillr başladık öyle gitti. Ama bu bebek mendillerini de yüzüne sürünce insanın yüzü acıyor zaten. Nasıl bir saflıksa artık... Dışarıda da gene saf su pamuk yapabilirsin, bizim bir arkadaş öyle yapıyordu.

Dışarıda zorlanmıyor muydu peki o şekilde. Aslında denemeye değer en azından görmüş olurum zor mu kolay mı

Dışarıda zorlanmıyor muydu peki o şekilde. Aslında denemeye değer en azından görmüş olurum zor mu kolay mı

Bence zorlanmıyordu ya :) pamuğu az ıslatıp hallediyordu kolayca. Su olmayan yerde de pet şişe ile su taşınabilir, kaldı ki bebek bakım odalarında vs lavabo oluyor zaten.

Bence zorlanmıyordu ya :) pamuğu az ıslatıp hallediyordu kolayca. Su olmayan yerde de pet şişe ile su taşınabilir, kaldı ki bebek bakım odalarında vs lavabo oluyor zaten.
Ya aslında o da çok mantıklı bende öyle yapabilirim çantamda bulunsun ama pamukta bulundurayım en iyisi

Canım ben ıslak mendil kullanmıyorum . Baby&me bebek temizleme pamuğu kullanıyorum ılık suya batırıp öyle siliyorum altını .. Hiç kimyasal bişey deymiyor şimdilik poposuna .. Evet cok ugraştırıyor suyu ısıt et ama kıyamıyorum ıslak mendil kullanmaya bi 3-4 ay geçsin öyle başlıcam sanırım ıslam mendile

Bende baby me pamuklarından aldım canım evde öyle kullanırım dedim ama dışarıda nasıl olur acaba diye tedirginim bir de şey diyeceğim termosa su koysak ılık kaba koyup koyup yapsak daha pratik olmaz mı kabı temizleriz sadece böyle olunca. Buarada Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin in

termosa su koyup dışarı çıkarsanız bir kullanımlık gibi bir şey olur ama. birden fazla termos kullanmanız icap eder..

Merhaba. Bebegim dogdugundan beri sadece suyla temizliyorum poposunu. Pamuk hem kullanissiz hem pahali geldigi icin uygun fiyatta islak mendil alip 90 derecede once deterjan sonra sirkeyle toplam 5 saat yikayip kurutuyorum. Disari cikarken de buzdolabi posetine koyup bu mendillerden aliyorum yanima. Gerektiginde posete biraz su ekleyip islatip kolayca kullaniyorum. Hic zor gelmiyor, tavsiye ederim.

Ay bu konuyu gördüğüm iyi oldu kayınvalidem tutturmuş çocuklarının alt silme bezleri duruyormuş onları yıkayıp kullancakmışız deli olucam:) evet dediği mantıklı kimyasal değmesin ama niye kullanılmış bezi kullanayım anlamadım:)
İçeriği en temiz olan mendilleri araştırmaya başladım ben de

Bende ıslak mendil kullandim huggies uni baby prima... Ama sonra bebegim idrar yolu enfeksiyonu gecirdi doktora goturdugumuzde islak mendili yasakladi bunlar bebegin popusunu tahris ediyormus ve islak mendili sık kullanmak idrar yolu enfeksiyonunu tetikliyormus.bu yuzden sadece pamuk ve su kullanilmali dedi. O gunden sonra oyle yaptim ve bebegim bir daha enfeksiyon gecirmedi hemde pişik de olmuyor.. Cok cok zorda kalmadikca islak mendil kullanmayin derim pamuk ve su en sagliklisi :)

Normal bildiğimiz pamuk mu yoksa özel pamuk var mı. Bi tanıdığım da alerji yaptı diye ıslak mendilleri suda yıkayıp da kullanıyordu

Normal bildigimiz pamuk. Once paket pamuk aliyordum simdi tane pamuklar var ayni makyaj temizleme pamuklari gibi onlardan kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…