- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
iyide devlet sizede çıkıp başörtüsüz giremezsiniz demiyor kimseye demiyoraman siz yorumunuzda eksik kalmayın zaten,gözlerini kapatmışsınız körü körüne birşeye tutulmuş gidiyorsunuz.başörtüsüz üniversiteye giremezsiniz diyen ben değildim,hemen atlamayın.
Bu gibi üniler açılacağına yeni işyerleri büyük şirketler açılsın gençler işsiz ,üretim artırılsın
markalarımız çoğalsın eksik olan budur çoğunluk
okut,okut iş yok ,aş yok
artık bu eksikler giderilsin
bilimde, üretim olmadığı takdirde
dışa bağımlıyız ,
inşaat sektörü imalatı ayakta tutuyor
artık yeni buluşlar üretemi geçilsin
elimizdedeki telefonlar hep yabancı onlar refah içinde
bizim vatandaşlar ayı zor geçiriyor çünkü asgari ücretli
öyle demesini bekleyelimmi?iyide devlet sizede çıkıp başörtüsüz giremezsiniz demiyor kimseye demiyor
beklemeyinöyle demesini bekleyelimmi?
ülkeni bu üni mi yönetecek ne alakaNe ilgisi var inancim ibadetim başka ülkemin yönetim sekli başka.
sizden izin çıktı Allah razı olsun,zaten bizde beklemiyoruz tepki veriyoruz ama size ne oluyorsa alıntı yapıyorsunuz,yapmazsınız olur biter.beklemeyin
bekleyelimmi dediniz beklemeyin dedimsizden izin çıktı Allah razı olsun,zaten bizde beklemiyoruz tepki veriyoruz ama size ne oluyorsa alıntı yapıyorsunuz,yapmazsınız olur biter.
gaza gelip tongaya düşmeyeceğim ve size cevap yazmayacağım bu sefer.bekleyelimmi dediniz beklemeyin dedim
ne dememi bekliyordunuz ?
gaza gelip tongaya düşmeyeceğim ve size cevap yazmayacağım bu sefer.
adı modern çağdaş türkiye herkese kapısını açtı olurdu....şiıımdi ise şeriat gelecek çığlıkları atılıyo....Nicin normal olmasin.yuzde 99 unun dininin islam oldgu bir ulkede yssiyorz.niye bu kadar korkuyorsunz kimseyi zorla almazlar merak etmeyin.bir katolik univrrsitesi acilsaydi tepkiniz gayet normal olurdu herhalde,hani demokrasi ve ozgurluk (!) adina de mi
islamiyette 4 eş o zamanın şartlarında savaş yıllarında kadınlar ortada kalmasın diye helal kılınmış...ki şartlar verilmiş kadınların hakları gözetilerek....ayrıca o kadar saçma konuşmuşsunuz ki islami kural size 4 eşliliği mi emrediyor.....Amaaan kasmayın hanımlar ya.
Beş sene sonra olmasa on sene sonra İran-vari bir ülke olacağız zaten. Gidişat belli. Suyu yavaş yavaş ısıtıyorlar.
Hayır asıl merak ettiğim KKnın kıskanç hanımları ikinci üçüncü eşe nasıl tahammül edecek İslami kurallara göre yönetilirsek? : )
: )islamiyette 4 eş o zamanın şartlarında savaş yıllarında kadınlar ortada kalmasın diye helal kılınmış...ki şartlar verilmiş kadınların hakları gözetilerek....ayrıca o kadar saçma konuşmuşsunuz ki islami kural size 4 eşliliği mi emrediyor.....
lütfen bilmediğiniz konuda bu kadar dan dan konuşupta günaha bari girmeyin...
güzel ülkemizin gençleri dinimizle ilgili kesin doğru bilgiyi öğrenip uygularlarsa yazık olacak.... halbuki kucak kucağa alkol uyuşturucu bi nesil günah çukurunda akıp gitse süper olurdu....Arkadaşlar yukarıda 20 yıl sonrasından bahsetmişler, ben değil 20 yıl 2 yılı bile çok görüyorum. 2023 diyorlardı ama baktılar ki muhalefet dahil herkes kabullenmiş olayı 2 yıla bile kalmaz. Yazık güzel ülkemin güzel gençlerine olacak ne olacaksa..
evet veriyor doğu illeri dışında kullananı görmedim.....onlarda din hak verdiği için değil kültürlerinde olduğu için.....: )
Şu anda İslami olarak 4 eşle evlenebiliyor mu erkekler? Bana sadece bunun yanıtı verin lütfen, o zaman öyleydi diye değil. Şu anda, şeriat kurallarına göre erkekler evlenebiliyor mu?
Emrediyor diye bir şey demedim, sadece bu hakkı veriyor. Eh bu verilen hak da kullanılır gayet tabii.
: )
Şu anda İslami olarak 4 eşle evlenebiliyor mu erkekler? Bana sadece bunun yanıtı verin lütfen, o zaman öyleydi diye değil. Şu anda, şeriat kurallarına göre erkekler evlenebiliyor mu?
Emrediyor diye bir şey demedim, sadece bu hakkı veriyor. Eh bu verilen hak da kullanılır gayet tabii.
Doğuda kullanılıyor olabilir ama şu anda öyle bir hakları yok yasal düzlemde.evet veriyor doğu illeri dışında kullananı görmedim.....onlarda din hak verdiği için değil kültürlerinde olduğu için.....
haa şimdi çok eşliliği dinimiz hak veriyorsa evde karısı varken sevgililerine ev açanlara kim hak veriyor çağdaş özgürlükj anlayışı mı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?