İslam Üniversitesi Açılıyor

aman siz yorumunuzda eksik kalmayın zaten,gözlerini kapatmışsınız körü körüne birşeye tutulmuş gidiyorsunuz.başörtüsüz üniversiteye giremezsiniz diyen ben değildim,hemen atlamayın.
iyide devlet sizede çıkıp başörtüsüz giremezsiniz demiyor kimseye demiyor

Bu yoruma katılmamak mümkün mü?
Evet, gençlerin eğitimi için devlet elinden geleni yapmalı, eğitime önem vermeli ama önce varolan okulların şartları iyileştirilmeli ve maalesef bu ülkede ekonomiyi ayakta tutan lokomotif sektör inşaat.
Evimizde kaç tane yerli üretim ürün var? Bindiğimiz otomobiller bile Avrupa, kullandığımız telefonlar, beyaz eşyalarımız.
Pirincimiz bile ithal ve doğru vatandaş asgari ücretle ay sonunu zor getiriyor. Kimse kusura bakmasın, konuyla alaksız ama daha geçenlerde bakanımız tasarruf yapmak gerekiyor derken bir haber yayınlanıyor tvde, meclise son model lüks araçlar alınmış. İnsanlar asgari ücretle çalışmaya devam etsin.

Son düzenleme:
adı modern çağdaş türkiye herkese kapısını açtı olurdu....şiıımdi ise şeriat gelecek çığlıkları atılıyo....
şükür millet olarak batıya yüzümüzü doğuya sırtımızı verdik....

Konu islam olunca, hep bi telas, hep bi telasBir zamanlar universitelere kapalilar bile alinmiyodu, simdi tüm engeller kalki, hatta daha fazla imkanlar sunuluyor. Artik onlarda özgür diye sevineceginize üzülüyorsunuz. Bencillik diye buna denir.

Merak etmeyin kimse sizi yuvanizdan cikartip zorla o uniye yollamaz. Isteyen gider istemiyen gitmez...
What's the problem?

Son düzenleme:
islamiyette 4 eş o zamanın şartlarında savaş yıllarında kadınlar ortada kalmasın diye helal kılınmış...ki şartlar verilmiş kadınların hakları gözetilerek....ayrıca o kadar saçma konuşmuşsunuz ki islami kural size 4 eşliliği mi emrediyor.....
lütfen bilmediğiniz konuda bu kadar dan dan konuşupta günaha bari girmeyin...

: )
Şu anda İslami olarak 4 eşle evlenebiliyor mu erkekler? Bana sadece bunun yanıtı verin lütfen, o zaman öyleydi diye değil. Şu anda, şeriat kurallarına göre erkekler evlenebiliyor mu?

Emrediyor diye bir şey demedim, sadece bu hakkı veriyor. Eh bu verilen hak da kullanılır gayet tabii.

güzel ülkemizin gençleri dinimizle ilgili kesin doğru bilgiyi öğrenip uygularlarsa yazık olacak.... halbuki kucak kucağa alkol uyuşturucu bi nesil günah çukurunda akıp gitse süper olurdu....

evet veriyor doğu illeri dışında kullananı görmedim.....onlarda din hak verdiği için değil kültürlerinde olduğu için.....
haa şimdi çok eşliliği dinimiz hak veriyorsa evde karısı varken sevgililerine ev açanlara kim hak veriyor çağdaş özgürlükj anlayışı mı....

etrafında kaç erkek 4 eşli?
ne saçmalıyosunuz yaaa.
evli olupta dost hayatı yaşayan erkeklerde şeriatçımı oluyor sizce?
konu uluslararası islam üniversitesi.
bunlar tutuşmuş şeiat geliyo diye

Doğuda kullanılıyor olabilir ama şu anda öyle bir hakları yok yasal düzlemde.
Şeriat kanunlarında ise bu yasal olarak hakları.
Benim tek dediğim ise dini olarak serbest ve helal olan bu durumu erkekler yasal olarak yapabilirse, KK'nın kıskanç kadınları ne yapacak idi. Sanırım bu sorumda yanlış bir kısım yok.

Evde karısı varken sevgilisine ev açanların haklı olduğunu düşündüğümü nereden çıkarttığınızı ise inanın bilmiyorum. Benim buna çağdaşlık veya özgürlük dediğim sizin suizanınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…