İşler Güçler Star Tv

genelde diziler ilk sezon gayet iyi gidiyo ikinci sezonunda değişiklik yapıyorlar o zaman bozuluyo bunda da öyle birşey olmaz inşallah

dünkü bölümde süperdi yalnıızzzz hale gitti mi cidden ya gitmesin bence

ahmett nasıl da aşık ferideye 3.gün yıldönüm şiiri muhteşemdi,
ecevitt ben de hala alışamadım ona,sanki bağıra çağıra diziyi kaplamak istiyor gibi büşra..
unutmadan karavan sahnesi de süperdi,gümrükten karavana sadi :)

Evet Hale gitmemeli, o halleri neydi öyle ya.. Yok baskası ona asıkmıs da Sadi buna üzülmeyecekmiş...
Herneyse İşler Gücler'in yine yayın günü degismis. Ne cok oynuyorlar saatleriyle yaa...

Star TV ekranlarında yayınlanan İşler Güçler dizisinin yayın günü değişti.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerinde oynadığı çarşamba günleri yayınlanan İşler Güçler dizisinin yayın tarihi salı gününe alındı. İşler Güçler dizisi bundan sonra salı günleri saat 22.15'te yayınlanacak
.

bence böylesi daha güzel olmuş geceyarısı oluyodu öncekinde ben hiç tvden izlemiyodum o yüzden hatta daha da erkene alsalar olur hani

son efsane bölümden sonra bu bölüm biraz sade olmus sanki pek bisey anlamadim.
büsra dizide cok egriti duruyor, karakterini tam oturtamadilar askin gibi, komik olmasi gereken sahnelerde tuhaf ve garip oluyor sadece.
keske hic girmeseydi diziye , bide digerlerinin sahnelerinden caliyor uyuz oluyorum
eskiden sirf AMSyi izlerken simdi cogu sahne büsrada.

evet yayın günü ve saati değişti.. ama malesef öbgz var o gün ve onu bırakmam mümkün değil.. kötü oldu bu..

salı süper oldu benim için. 23,15 çok geç bir saatti ayrıca, sonunu getiremiyorduk geç oluyordu. yeni yayın zamanından memnunum :)

öfff ya neden bütün sevdiğim dizileri salı gününe aldılar aynı gün nasıl izlicem hepsini öyle bir geçer zaman ki,uçurum ve işler güçler aynı gün olmadı ama bu cıkcık o zaman seçim yapmam gerekicek bende uçurumu seçiyorum onu izlerim diğerlerini sonra izlesemde olurrrr

İsterse gece yarısı yayınlansın kaçırmam Salih Abi'yi. Çarşamba 23.15'te de izliyordum Salı 22.15'te de izlerim, sorun değil. Başka takıldığım birşey yok. Ara sıra rastlarsa Sülüman o kadar.

Büşraaa, evine dööön. Rahat bırak Cemciri, Kural'ı, Cengiz'i

salı gününe mi almışlar çok iyi olmuş ya la
neydi o çarşamba gece yarısı resmen
indirip gün içinde izlyordum ben.
üsküdara giderken i kaçırmazdım hiç çok iyiydi o da.
çok lezzetli bir dizi çok.

Büşra konusunda bir çok kişi ile hemfikiriz.
Yapımcılara şikayetimizi iletsek, çıkarsalar şu kızı ne iyi olur
Büşra yerine Hale`nin sahnesini artırsınlar.
Hatta KAYP`da başrol olsun..
Büşra devam ederse diziyi bırakabilirim. O kadar itiyor beni.:120:
Diziye hiiiiç yakışmamış

hale de mi gidiyo ya..
gitmesin..
bayılıyorum ben o karaktere.
aklıma hep sadinin robotunu yaptığı sahne geliyor.hele sadinin yemedikleri kısmı

büşra olmamış hakkaten ya bu diziye..kaba mı geldi ne gözüme anlamadım:106:

16. bölüm fragmanı

[video=youtube;Askl0OO3GDk]http://www.youtube.com/watch?v=Askl0OO3GDk[/video]

Büşrasız sahnelerden

[video=youtube;ErTSxfUw7Zc]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ErTSxfUw7Zc[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…